- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت پگاه آزما اصفهان
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت پگاه آزما اصفهان
سال تاسیس : ۱۳۹۸
- وضعیت عضویت : فعال
- اصفهان مبارکه ,
- مدیر آزمایشگاه : سمیرا شریفیان
- رابط آزمایشگاه : سبحان طائریان اصفهانی
- تلفن : ۷۵-۳۶۴۱۲۶۷۱-۰۳۱
- نمابر : ۰۳۱۳۶۳۰۲۵۲۵
- www.pegahazma.ir
- pegahazma@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت پگاه آزما اصفهان
زمینه های تخصصی :
میکروبیولوژی و بیولوژی شیمیایی و پلیمر خوراک و فرآورده های کشاورزی بسته بندینشانی آزمایشگاه :
اصفهان، شهر مبارکه، بلوار خیام، بعد از پارک گل نرگسمبارکه، صندوق پستی 84815/181
نشانی دفتر :
اصفهان خیابان آپادانادوم بعد از مسجد کاظمیه، پلاک 43
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
اره برش دوخت مضاعف قوطی
-
پروژکتور دوخت
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
دستگاه آزمون چسبندگی برش متقاطع
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری فشار قوطی
-
دستگاه اندازه گیری فلنج لبه قوطی
-
دستگاه تست نشتی قوطی
-
دستگاه تعیین نقاط بدون پوشش
-
دستگاه ضخامت سنج
-
دماسنج دیجیتال
-
شوف بالن
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
فشارسنج عقربه ای
-
مخزن نیتروژن مایع
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
یخچال آزمایشگاهی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین در گیاهان و میوه
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری ترکیبات کربونیلدار در فورفورال
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری اسیدهای فرار محلول و نامحلول (رایشر، مایسل، پولنسک)
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی نمک
-
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
اندازه گیری پری
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
-
آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات به روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
اندازه گیری فنل تام
-
اندازه گیری جرم مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی شامل : جیوه , سرب , مس , روی , آهن , آرسنیک , قلع
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی (بادبان-مارلین ماهی)-در سس گوجه فرنگی شامل : ارسنیک،،مس،آهن،سرب،قلع،روی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شورر
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی ساردین شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
-
آزمونهای فلزات سنگین جو پوست کنده شامل : سرب،کادمیوم
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای فلزات سنگین گندم پوست کنده شامل : سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های فلزات سنگین کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون با قارچ شامل: جیوه، سرب، مس، روی، آهن، آرسنیک، قلع، کادم
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ذرت شامل : قلع، سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی شامل: آرسنیک، سرب، قلع، آهن، مس، روی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون در روغن شامل : جیوه،قلع
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج (شامل: سرب، آرسنیک، کادمیم)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
-
آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در مواد خوراکی به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
-
اندازه گیری خواص حسی و چشایی
-
آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
-
اندازه گیری جیوه در خوراک دام با روش اسپکترومتری جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS) پس از هضم فشاری ریزموج
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مواد نامحلول در آب
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اسید استیک در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون استات سدیم در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون تعیین میزان لاکتوز در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
جدا سازی، خالص سازی و شناسایی کامل میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و تخمیری
-
خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص روغن های خوراکی و گیاهی
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراکی های کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه غلات
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شکر سفید
-
آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
-
آزمون حلالیت پروتئین در محلول پتاس در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری قلع در شیر غلیظ قوطی شده و لبنیات با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع میوه ها
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع خشکبار
-
آزمون بهم چسبیدگی مواد خوراکی
-
آزمون بهم چسبیدگی در میوه
-
آزمون بلانکیت در آرد
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در گیاهان
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری گلوتن مرطوب در انواع آرد
-
اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
اندازه گیری بافر در نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی جیوه در محلول های آبی با دستگاه طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک MHS
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی