- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت مجتمع آزمایشگاهی مهر آفرید سلامت
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت مجتمع آزمایشگاهی مهر آفرید سلامت
سال تاسیس : ۱۴۰۱
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : راحله قبادسوادکوهی
- رابط آزمایشگاه : راحله قبادسوادکوهی
- تلفن : ۶۶۰۸۰۲۹۵-۰۲۱
- نمابر : ۰۲۱۶۶۰۰۸۱۳۹
- mehrafarid.salamat@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت مجتمع آزمایشگاهی مهر آفرید سلامت
زمینه های تخصصی :
شیمی و میکروبی، فلزات سنگین، باقیمانده سموم در نمونه های اب و پساب. خاک و نمونه های زیست محیطی. انالیز مربوط به الایند های زبست محیطی شامل هوای محیطی و دودکش های واحد های صنعتی، تست دستگاه بی خطر یاز زباله های بیمارستانی.نشانی آزمایشگاه :
تهران، جنب مترو دانشگاه شریف، میدان تیموری، بلوار صالحی، ساختمان بصیر، واحد 301.
نشانی دفتر :
تهران، جنب مترو دانشگاه شریف، میدان تیموری، بلوار صالحی، ساختمان بصیر، واحد 301.
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری سطح صدا
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه سنجش ذرات دودکش
-
دستگاه سنجش گاز احتراق
-
دستگاه کدورت سنج
-
دستگاه نمایشگر ذرات گرد و غبار محیطی
-
دستگاه هضم کجلدال
-
شوف بالن
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
طیف سنج نوری
-
نورسنج شعلهای
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود شیمیایی
-
هود لامینار
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون پایداری خاک (خاکدانه) به روش الک تر
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری گچ در خاک
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسید فولویک در کود
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در کود
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در کود به روش افت حرارتی LOI
-
آزمون اندازه گیری درجه آزاد سازی نیتروژن (ازت) از کود بعد از گذشت زمان
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در خاک یا کود با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون درصد شن در خاک بر اساس اندازه با انواع الک
-
آزمون اندازه گیری بور (بر) قابل جذب در کود یا خاک با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری پروتئین در گیاهان و میوه
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر محلول و کل در کود با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون خاک باقیماده روی الک (سایزهای مختلف)
-
آزمون های از هم پاشیدگی کود (یک یا چند روزه)
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری رطوبت ظرفیت زراعی خاک (FC)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک، کود یا گیاه در فشارهای اتمسفری مختلف
-
آزمون حلالیت کود
-
خدمات تهیه متیل استر از روغن از روش ترانس متیلاسیون در شرایط قلیایی و اسیدی بطور متوالی
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری درصد تخلخل خاک
-
آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
-
آزمون اندازه گیری کلر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنج نوری یا شعله
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات محلول در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری هدایت هیدرولیکی خاک، شن، ماسه (بار افتان)
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی خاک با استوانه مدرج
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری خاکستر چوب
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
خدمات تهیه محیط کشت آماده مصرف RPMI
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
آزمون شیمیایی تشخیص روغن کنجد به روش ویلاویچیا
-
آزمون شیمیایی هالفن برای روغن های خام و خوراکی
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم گلوکزیداز خاک با طیف سنج نوری
-
آزمون اندازه گیری همزمان نیتروژن (ازت)، فسفر و پتاسیم در نمونه های آبی و گیاهی
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن (ازت) آمونیاکی در آب و گیاهان به روش کجلدال
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک یا رسوب (نیتروژن نیتراته و آمونیاکی)
-
آزمون اندازه گیری ازت آمونیاکی در خاک / رسوب / کود (نیتروژن آمونیاکی)
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته در خاک / رسوب / کود (نیتروژن نیتراته)
-
آنالیز اسید آمینه گیاهان یا مواد خوراکی با طیف سنج نوری
-
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
خدمات آمادهسازی و نگهداری نمونههای خاص و حساس برای آنالیز میکرو سی تی Micro-CT
-
آزمون اندازه گیری آهن در نمونه های آبی
-
آزمون نمونه برداری و آنالیز فیوم لحیم کاری و فیوم جوشکاری در هوا
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش طیف سنج جذب اتمی کوره GF AAS
-
آزمون تعیین درصد مواد غیرمحلول کود یا کمپوست
-
آزمون تعیین درصد مواد خارجی (بزرگتر از 4 میلی متر) در کود و کمپوست
-
آزمون تعیین درصد سنگ ریزه در خاک
-
آزمون هدایت الکتریکی کود و عصاره کود
-
آزمون اندازه گیری گوگرد قابل جذب در خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری دانسیته کود
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آنالیز اندازه گیری سیلیس کریستالی با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری قلع به روش هیدرید با طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری فلوئور در DCP و آب و اسید فسفریک
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری میزان کانتازانتین و آستازانتین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون میزان مواد رنگی و رنگدانه بریلیانت بلو، ایندیگوتین، کینولین یلو، سان ست یلو با طیف سنجی نوری
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری برم در نمک با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب و نمونه های آبی با طیف سنجی نوری یا Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سیانید با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون جستجو پلانتاریوم
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
اندازه گیری پری
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری جیوه در خوراک دام و طیور و آبزیان با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
خدمات بررسی وضع ظاهری (بررسی چشمی) قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی انواع میوه های خشک
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر خام منجمد، کباب لقمه منجمد، فرآورده های سوخاری مرغ)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی اکسیدان
-
آزمون تعیین pH و هدایت الکتریکی محیط های شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی، خوارک دام و طیور، بهداشتی و دارو به روش طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی AAS
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت دامی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
-
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
-
آزمون تجهیزات چوبی کتابخانه ها ( آزمون تعیین ضخامت ، تعیین ابعاد، بارگذاری وزنه)
-
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در خاک، سنگ و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
-
آزمون شناسایی ویژگی های آب مصرفی بتن (شامل: سدیم پتاسیم pH قلیائیت سولفات کلراید)
-
شناسایی و شمارش درشت بیمهرهگان کفزی (راسته، خانواده، جنس و گونه) در منابع آبی
-
خدمات دانه بندی خاک (رسوب) به روش سری الکهای استاندارد ASTM
-
اندازه گیری دبی آب و پساب به روش حجمی
-
آنالیز آمونیاک آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آلومینیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز روی آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز مس آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آهن کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز فسفات آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلر آزاد آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلراید آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز پتاسیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز منیزیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
آنالیز قلیائیت آب و پساب به روش فتومتری
-
آزمایش اندازه گیری کدورت در آب
-
آزمایش اندازه گیری TOC در نمونه آب و پساب
-
خدمات هاتپلیت
-
اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری فلوئور (F) به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
-
اندازه گیری سدیم قابل جذب
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی شامل : جیوه , سرب , مس , روی , آهن , آرسنیک , قلع
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی (بادبان-مارلین ماهی)-در سس گوجه فرنگی شامل : ارسنیک،،مس،آهن،سرب،قلع،روی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ذرت شامل : قلع، سرب
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی شامل: آرسنیک، سرب، قلع، آهن، مس، روی
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج (شامل: سرب، آرسنیک، کادمیم)
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
اندازه گیری خواص حسی و چشایی
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری درصد جرمی ماده خشک در نمونه های جامد (گیاهان،مواد خوراکی ...)
-
آزمون سمیت نمونه های پسماند با طیف سنج جذب اتمی یا کروماتوگرافی گازی GC-ECD
-
آنالیز اندازه گیری هیدروکسید در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition- Infrared
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
اندازه گیری میزان بروماید در نمونه های آب و پساب به روش Phenol Red colorimetric
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری میزان سیانید در نمونه های خاک و سایر به روش Distillation با طیف سنج نوری
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفیت در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Iodometric
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفید در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Methylene blue
-
آنالیز اندازه گیری میزان پتاسیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
آنالیز اندازه گیری میزان سدیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
آنالیز اندازه گیری سولفید هیدروژن در محلول های آمین توسط تیتراتور
-
اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
-
استخراج مقادیر کم فلزات در آب های لب شور و آب دریا توسط محلول
-
اندازه گیری مقدار رنگ در آب بر حسب TCU
-
آزمون اندازه گیری فلوراید یا یون فلوراید در آب و پساب
-
اندازه گیری کروم کل در آب با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری گاز کربنیک آزاد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
آزمایش اندازه گیری سولفات به روش وزن سنجی
-
آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
-
اندازه گیری جیوه در خوراک دام با روش اسپکترومتری جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS) پس از هضم فشاری ریزموج
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی پساب بهداشتی
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمون های میکروبی آب
-
آنالیز اندازه گیری پتاسیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
-
آزمون اندازه گیری آهن در محلول های آبی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری میزان آلومینیوم در نمونه های معدنی با روش تیتراسیون کمپلکسومتری
-
آزمون اندازه گیری سولفید به روش تیتراسیون در نمونه آب، پساب یا نمونه های دارویی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی هگزان Hexane
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
خدمات آماده سازی نمونه های زیستی برای تصویربرداری میکروسکوپ الکترونی SEM
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
اندازه گیری مواد قابل استخراج در الکل در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش وزن سنجی
-
اندازه گیری مواد فعال کاتیونی، آنیونی و غیر یونی در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری فرمالین در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش Uv-VIS
-
آنالیز تعیین مقدار عناصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد در انواع خاک
-
آنالیز تعیین مقدار عناصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد در باکتری ها
-
آنالیز تعیین مقدار عناصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و گوگرد در نانوکامپوزیتها
-
آزمون تعیین دانه بندی رسوب دریا
-
آزمون تعیین آمونیاک در آب دریا
-
آزمون اندازه گیری سیلیس یا سیلیکا در آب دریا، آب و پساب به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
تعیین نیتریت آب دریا
-
تعیین نیترات آب دریا
-
آزمون تعیین دما آب دریا
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون تعیین اول طول بلوغ در آبزیان
-
آزمون تعیین معادله طول - وزن آبزیان
-
آزمون تعیین نرخ رشد و مرگ و میر آبزیان
-
آزمون تعیین هم آوری آبزیان
-
آزمون تعیین GSI ماهیان
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم
-
حذف شده - با کد 2296 جایگزین شد - شمارش باکتری کود میکروبی فسفاته
-
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی
-
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
-
تعیین میزان کلروفیل a در آب
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری سلنیوم در کودها به روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
اندازه گیری جیوه به روش جذب اتمی بدون شعله در کودها
-
اندازه گیری سرب در بنزین با طیف سنج جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری سرب و کادمیوم در ظروف شیشه ای
-
آزمون اندازه گیری قلع در شیر غلیظ قوطی شده و لبنیات با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری فلزات مختلف محلول در رنگ ها و جلاها
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آزمون شناسایی انواع ریزگردها، مواد آلوده کننده محیط زیست و شناسایی سایر ترکیبات
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
خدمات هود لامینار
-
خدمات هود کشت بافت
-
خدمات هود شیمیایی
-
خدمات هود بیولوژیک
-
خدمات کشت و تکثیر عوامل بیولوژیک بیمارگر آفات نظیر قارچهای بیمارگر حشرات، باکتریهای بیمارگر حشرات
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت بافت گیاهی
-
خدمات فيلتر ذرات ريزتر از 45 ميكرون
-
خدمات فيلتر ذرات ريزتر از 150 ميكرون
-
خدمات فيلتر ذرات درشتتر از 150 ميكرون
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی (غذایی) و کشاورزی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در سیالات زیستی، آب و پساب، خاک، مواد معدنی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
-
آنالیز اندازه گیری کادمیم، کروم، کبالت، مس، سرب، منگنز، نیکل، روی در خاک با استخراج کننده های آب و روش طیف سنجی جذب اتمی و شعله
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان آنیون ها و کاتیون ها با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر عصاره اشباع (منیزیم، سدیم، پتاسیوم، کربنات، بی کربنات، سولفات، کلر محلول)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر در خاک یا میکرو خاک (سیلیس کل، سیلیس قابل جذب، آهن، منگنز، روی و مس ......)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی نماتد در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی فلزات با شعله سنج
-
آزمون شناسایی عناصر و فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی برای نمونه های کود، گیاه، لجن، رسوب، خاک و...
-
آزمون های شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و فیزیک بهداشت برای نمونه های آب، پساب فاضلاب صنعتی، بهداشتی، آب دریا و...
-
آزمون ضريب نگهداري آب در خاك
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
-
آزمون شناسایی بروسلا
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون تعیین کل کربن های آلی موجود در نمونه های آب و پساب
-
آزمون تعیین قطر ذرات خاك با الك
-
آزمون تعیین قابليت هدايت الكتريكي خاک
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری میزان گرد، غبار و ذرات معلق در هوا
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
اندازه گیری میزان آنزیم اوره آز میکروبی در خاک
-
اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری كلسيم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلیه عناصر معدنی، آنیونها، کاتیون ها، ترکیبات آلی، پارامتر های خاک شناسی، مواد مغذی (ماکرو و میکرو) در نمونه های جامد و محلول در بخش کشاورزی
-
اندازه گیری کلیه عناصر ریز مغذی، ترکیبات آلی و... در خاک ها و نواع کود شیمیایی آلی و معدنی
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد خنثی شونده (TNV) خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی و اسیدی در خاک
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
آنالیز تراز فشار صدای محیط و توان صدا - شدت سر و صدا (Leq, Lmax, SPL, Lmin) (تراز روزانه و شبانه صدا)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری بیومس جمعیت میکروبی خاک
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری انواع نیتروژن (ازت) در خاک یا کود (ازت نیتراته، ازت آمونیاکی، ازت کل)
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آنالیز میزان و نوع رسوبات جامد در آب و پساب Settleable Solid
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین افت گرمایی کاتالیست ها در 1000 درجه سانتیگراد
-
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آنالیز تعیین میزان کدورت در آب و پساب به روش نفلومتری
-
آنالیز اندازه گیری نیتروژن و نیتروژن کل به روش کجلدال در ترکیبات آلی و نفتی، نفت خام و برش های نفتی
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آنالیز مواد جذب کننده H2S در گل حفاری با پایه کربنات روی با روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری یون نیتروژن آمونیاکی در آب به روش رنگ سنجی (نسلر)
-
آزمون تعیین رنگ روغن