مرکز تحقیقات علوم و مهندسی صنایع غذایی مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
زمینه های تخصصی : علوم و مهندسی صنایع غذایی نشانی آزمایشگاه : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، مجتمع تحقبقاتی شیخ بهایی، طبقه اول، سالن شرقی، آزمایشگاه علوم و مهندسی صنایع غذایی.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
آون
آون خلاء
انکوباتور شیکردار
ترازوی حساس
حمام آب
دستگاه استخراج سوکسله
دستگاه اندازه گیری پی اچ
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها (Rancimat)
دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر
دستگاه سنجشگر روغن سرخ کردنی
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR )
دستگاه هضم کجلدال
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
طیف سنج نوری دو پرتویی
کروماتوگراف گازی (GC)
کوره الکتریکی مافلی
مخلوط کن تحت خلأ
نورسنج شعلهای
آون
آون خلاء
انکوباتور شیکردار
ترازوی حساس
حمام آب
دستگاه استخراج سوکسله
دستگاه اندازه گیری پی اچ
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
دستگاه تبخیر کننده چرخان
دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر
دستگاه سنجشگر روغن سرخ کردنی
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
دستگاه هضم کجلدال
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
طیف سنج نوری دو پرتویی
کروماتوگراف گازی
کوره الکتریکی مافلی
مخلوط کن تحت خلأ
نورسنج شعلهای
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
آنالیز تعیین درصد جامد وزنی در رنگ ها
آنالیز تعیین درصد رزین
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
آزمون تعیین عدد استری شدن اسیدها یا روغن
خدمات همزدن و همگن کردن محلول
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
آزمون اندازه گیری رطوبت
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
اندازه گیری نیتروژن آلی (کل) (در آب، پساب، خاک، کود، گیاهان)
اندازه گیری پروتئین کل
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه دی نیترو فنیل هیدرازین
طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذبUV
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
خدمات تخلیص کروژن
اندازه گیری درصد حجمی آب و رسوبات در نفت خام
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
آزمون اندازه گیری مقدار ناچیز رسوب در روغن ها و روان کننده ها با سانتریفیوژ
خدمات ایجاد اشباع آب اولیه در نمونه پلاگ و تمام مغزه
آزمون تعیین درصد رطوبت در پلیمرهای جاذب
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
آزمون تعیین درصد نمونه های گازی با روش کروماتوگرافی گازی
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
آزمون بررسی سوختن و تعیین pH مواد پلیمری
آزمون تعیین کارایی دمولسیفایر Demulsifier (مواد جداکننده آب از یک نمونه ماده شیمیایی)
آزمون اندازه گیری نیتروژن کازئینات
آزمون اسیدی یا قلیایی سوزن بایوپسی و سوزن شیبا
آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
آزمون اندازه گیی گاز های محلول در روغن های عایقی با GC
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
آزمون تعیین pH اولیه و بعد از کارکرد روغن هیدرولیک
آزمون تشخیص جوش شیرین
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
آزمون اندازه گیری لاکتوز در شیر و شیر خشک با GC
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب و نمونه های آبی با طیف سنجی نوری یا Uv-Vis
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
آزمون اندازه گیری کلسیم قابل جذب در آب،پساب و خاک با نورسنج شعلهای
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
خدمات استخراج روغن از دانه های روغنی
آزمون استاندارد شیمیایی شوینده های ناحیه خارجی دستگاه تناسلی بانوان (ژل بهداشتی بانوان)
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های اسیدی مورد مصرف در صنایع لبنی
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های قلیایی مورد مصرف در صنایع لبنی
آزمون اندازه گیری مواد نامحلول در تولوئن
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در فاز آبی (بریکس) با اندازه گیر ضریب شکست (رفرکتومتر)
آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
آزمون اندازه گیری روغن و چربی در گیاه، مواد خوراکی، غلات، میوه و سبزیجات
آزمون تعیین باقیمانده اکسید اتیلن در محصولات پزشکی سترون شده با گاز اتیلن اکساید
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر محلول و کل در کود با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
آزمون اندازه گیری پروتئین در گیاهان و میوه
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC