- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت زیست فناوری دانژه
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت زیست فناوری دانژه
سال تاسیس : ۱۳۹۹
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- سمنان سمنان ,
- مدیر آزمایشگاه : سینا طاهریان
- رابط آزمایشگاه : منیره جعفریان کیکانلو
- تلفن : ۳۳۴۴۳۵۱۳-۰۲۳
- نمابر : ۳۳۴۵۴۴۷۴-۰۲۳
- www.danjehbiotech.com
- monirehjafaryan@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت زیست فناوری دانژه
نشانی آزمایشگاه :
سمنان، سمنان، میدان استاندارد، بلوار جوان پارک علم و فناوری، دانشگاه سمنان، ساختمان شهید شهریاری طبقه اول.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
ترازوی حساس
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه ضدعفونی کننده
-
ژرمیناتور
-
شیکر
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود شیمیایی
-
هود لامینار
-
یخچال فریزر
ترازوی حساس
▾- ترازوی حساس
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه ضدعفونی کننده
- ژرمیناتور
- شیکر
- میکروسکوپ نوری
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
- هود شیمیایی
- هود لامینار
- یخچال فریزر
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
خدمات ایجاد شرایط دمایی، رطوبتی و نوری مناسب برای کشت بافت با ژرمیناتور
-
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
-
خدمات حمام آب
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ دور بالا (سرعت بالا)
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات هود شیمیایی
-
خدمات هود لامینار
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
تهیه محیط کشت پایه های گیاهی مختلف و ارائه آن
-
خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون بررسی میکروسکوپی و تهیه عکس از نمونه
-
خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) عدس
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در نخود
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
خدمات رنگ آمیزی هماتوکسیلین-آئوزین (H&E)
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفاتاز
-
خدمات هاتپلیت
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
-
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
-
آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
-
آزمون صحه گذاری استریل بودن تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
-
آزمون انحلال پذیری ماده موثره دارویی و فرآورده های دارویی
-
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
-
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون اندازه گیری گوگرد قابل جذب در خاک یا کود
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
خدمات کشت باکتری حاوی وکتور کلون شده
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
خدمات تهیه بافر TAE 50x
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم گلوکزیداز خاک با طیف سنج نوری
-
آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
-
آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین ها با کیت سنجش پروتئین به روش برادفورد
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
-
خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی لیفسون (تاژک باکتری)
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
-
خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
-
خدمات رنگ آمیزی کیت رایت گیمسا
-
خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
-
آنالیز شناسایی گلوتامین سنتتاز با طیف سنجی نوری
-
آزمون بررسی آناتومی اپیدرم آبزی، برگ، کرک با میکروسکوپ
-
خدمات اندازه گیری کیفی و کمی بافت های گیاهی (ابعاد، روزنه و ...) با میکروسکوپ
-
آزمون های از هم پاشیدگی کود (یک یا چند روزه)
-
آزمون اندازه گیری کربن غیر فعال (OC passive) در خاک به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
▾- آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
- آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
- آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
- آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
- آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
- آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
- آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
- آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
- آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
- آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
- آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
- آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
- آنالیز شناسایی کلی فرم
- آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
- خدمات ایجاد شرایط دمایی، رطوبتی و نوری مناسب برای کشت بافت با ژرمیناتور
- خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
- خدمات حمام آب
- خدمات رنگ آمیزی گرم
- خدمات سانتریفیوژ
- خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
- خدمات سانتریفیوژ دور بالا (سرعت بالا)
- خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
- خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
- آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
- خدمات کشت میکروب
- خدمات هود شیمیایی
- خدمات هود لامینار
- خدمات هود لامینار کلاس II
- آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
- تهیه محیط کشت پایه های گیاهی مختلف و ارائه آن
- خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
- آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
- آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
- آزمون تعیین pH آب دریا
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
- آزمون بررسی میکروسکوپی و تهیه عکس از نمونه
- خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
- آزمون های میکروبی آب
- آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
- خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
- آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
- آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
- آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) عدس
- آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در نخود
- آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
- آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
- آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
- آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمون میکروبی کمپوت آناناس
- آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
- خدمات رنگ آمیزی هماتوکسیلین-آئوزین (H&E)
- آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
- آزمون اندازه گیری اسید فسفاتاز
- خدمات هاتپلیت
- آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
- آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
- آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
- آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
- آزمون صحه گذاری استریل بودن تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
- آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
- آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
- آزمون انحلال پذیری ماده موثره دارویی و فرآورده های دارویی
- خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
- خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
- آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
- آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
- آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
- آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
- آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
- آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
- آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
- آزمون تشخیص جوش شیرین
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
- آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
- آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
- آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
- آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
- آزمون شمارش لوکونوستوک
- آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
- آزمون اندازه گیری گوگرد قابل جذب در خاک یا کود
- آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
- آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
- خدمات کشت باکتری حاوی وکتور کلون شده
- خدمات کشت سویه های E-Coli
- خدمات تهیه بافر TAE 50x
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
- آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
- آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
- آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
- اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
- اندازه گیری فعالیت آنزیم گلوکزیداز خاک با طیف سنج نوری
- آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
- آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
- آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
- آزمون اندازه گیری غلظت پروتئین ها با کیت سنجش پروتئین به روش برادفورد
- آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
- آزمون های میکروبی سوپ
- آزمون های میکروبی فیلتر آب
- آزمون های میکروبی ذرت
- آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
- آزمون های میکروبی مهر
- آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) آب هویج
- آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
- آزمون میکروبی بابونه
- آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
- آزمون های میکروبی خاک
- آزمون میکروبی پودرکیک
- آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
- آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
- آزمونهای میکروبی شربت الوورا
- آزمونهای میکروبی ماست
- آزمونهای میکروبی بلغور گندم
- آزمونهای میکروبی زرشک
- آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
- آزمونهای میکروبی پنیر
- آزمونهای میکروبی گلپر
- آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
- آزمونهای میکروبی زردچوبه
- آزمونهای میکروبی زیتون
- آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
- آزمونهای میکروبی عصاره
- آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
- آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
- آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
- آزمونهای میکروبی خامه
- آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
- آزمونهای میکروبی چای ماسالا
- آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
- آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
- آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
- خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
- خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
- خدمات کیت رنگ آمیزی لیفسون (تاژک باکتری)
- خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
- خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
- خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
- خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
- خدمات رنگ آمیزی کیت رایت گیمسا
- خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
- آنالیز شناسایی گلوتامین سنتتاز با طیف سنجی نوری
- آزمون بررسی آناتومی اپیدرم آبزی، برگ، کرک با میکروسکوپ
- خدمات اندازه گیری کیفی و کمی بافت های گیاهی (ابعاد، روزنه و ...) با میکروسکوپ
- آزمون های از هم پاشیدگی کود (یک یا چند روزه)
- آزمون اندازه گیری کربن غیر فعال (OC passive) در خاک به روش طیف سنجی نوری
- آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
- آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
▾