- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت مهندسین مشاور خاک آزمای دلتا
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت مهندسین مشاور خاک آزمای دلتا
سال تاسیس : ۱۳۸۵
- وضعیت عضویت : فعال
- سیستان و بلوچستان زاهدان ,
- مدیر آزمایشگاه : علیرضا هاشمی زاده
- رابط آزمایشگاه : علیرضا هاشمی زاده
- تلفن : ۰۵۴۳۴۱۱۵۱۰۳
- نمابر : ۰۵۴۳۴۱۱۵۱۰۳
- khakazmayedelta@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت مهندسین مشاور خاک آزمای دلتا
نشانی آزمایشگاه :
زاهدان-خیابان دانشگاه، روبه روی دانشکده ادبیات، پارک علم و فناوری،مجتمع نوین
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آسیاب آزمایشگاهی
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
پایه عصاره گیری از خاک و گل اشباع
-
پلاریمتر
-
پمپ خلاء روتاری
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
چگالیسنج (آبسنج)
-
حمام آب
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیر میزان کلسیم
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه سنجش شیر
-
دستگاه گرم کن
-
دستگاه هضم کجلدال
-
دماسنج دیجیتال
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ ژربر
-
شوف بالن
-
شیکر
-
شیکر
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
غربال دانه بندی
-
فریزر
-
کاساگراند
-
کوره الکتریکی
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکرومتر
-
نورسنج شعلهای
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
همزن مغناطیسی
-
همزن مکانیکی
-
هود شیمیایی
-
هود شیمیایی
-
هود لامینار
-
یخچال فریزر
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری تخلخل در نان حجیم / نیمه حجیم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری دانه بندی ذرات
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری دما
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
اندازه گیری قطر نمونه با میکرومتر
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد خنثی شونده (TNV) خاک به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری گلوتن مرطوب در انواع آرد
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
اندازه گیری میزان گچ به روش استن
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
آزمون تعیین درصد اشباع خاک
-
آزمون تعیین قابلیت هدایت الکتریکی خاک
-
آزمون تعیین قطر ذرات خاك با الك
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر در کود با AAS یا ICP
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فسفات خاک بروش کاهش با آسکوربیک اسید
-
آنالیز میزان شوری نمونه
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات حرارت دادن کم و غیر مستقیم مایعات با شوف بالن
-
خدمات حمام آب
-
خدمات دانه بندی خاک به روش هیدرومتری
-
خدمات عصاره گیری خاک
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون طبقه بندی خاک بر اساس روش یونیفاید (متحد)
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون تعیین درصد مانده روی الک 100 میکرومتر خاک
-
خدمات تعیین دانه بندی خاک یا کودها
-
آزمون تعیین تراکم استاندارد خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان عناصر در گیاهان (بافت گیاه)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو (آب لیمو)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
-
آزمون اندازه گیری سدیم و پتاسیوم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری پتاسیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت موجود در خاک
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت (یون نیتریت) موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های خاک، کود، گیاه
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص سیال با هیدرومتر
-
خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک خشک)
-
آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و ویژگی های برنج
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) عدس
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی در نخود
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در نخود
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری - ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
-
اندازه گیری وزن تر و خشک گیاه و خاک (اندازه گیری عملکرد)
-
اندازه گیری جرم مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری سدیم تبادلی
-
اندازه گیری سدیم قابل جذب
-
اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
آزمون اندازه گیری درصد نیتروژن (ازت) در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری درصد نیتروژن (ازت) در آب
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) محلول در آب (آب، پساب، آب دریا، محلول های آبی ...)
-
اندازه گیری منیزیم تبادلی
-
آزمون اندازه گیری منیزیم قابل جذب
-
اندازه گیری منیزیم محلول در اب
-
خدمات آماده سازی نمونه خاک
-
آماده سازی نمونه گیاه با آسیاب
-
اندازه گیری کربنات کلسیم (آهک) به روش تیتراسیون
-
آنالیز کامل نمونه های آب و شورابه شامل اندازه گیری سولفات، کلر، کربنات، بی کربنات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم
-
آزمون تعیین میزان منگنز در آب و پساب
-
اندازه گیری کلسیم تبادلی با فلیم فتومتر
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری دمای آب
-
آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS
-
آزمون های شیمیایی مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون تعیین حدود اتربرگ (حد روانی - حد خمیری) خاک
-
آزمون هم ارز ماسه (SE) خاک
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
خدمات بررسی وضع ظاهری (بررسی چشمی) قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری مواد فرار با آون معمولی
-
آزمون هدایت الکتریکی کود و عصاره کود
-
آزمون درصد شن خاک با روش هیدرومتری
-
آزمون تعیین درصد سیلت خاک با روش هیدرومتری
-
آزمون تعیین درصد رس خاک
-
آزمون تعیین درصد سنگ ریزه در خاک
-
آزمون تعیین درصد مواد خارجی (بزرگتر از 4 میلی متر) در کود و کمپوست
-
آزمون میزان کربن آلی در خاک یا کود
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب پرتقال
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشابه های گازدار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های مالت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انگور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های میوه ای بدون گاز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده یخی خوراکی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع نکتار میوه
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر پاستوریزه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر فرادما
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کرم پودر، رژ لب، کرم، لوسیون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی خامه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر آب پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی نمک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی انواع صابون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوپ آماده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای معطر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای فوری خشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دوغ
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بستنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کره
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کره کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مارگارین
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر پیتزا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی همبرگر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ پخته آماده مصرف منجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کباب کوبیده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پیتزا منجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ برگرمنجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد سوخاری
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چیپس برگر و خلال سیب زمینی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کلوچه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
-
آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آدامس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قهوه (قهوه فوری، پودر قهوه ...)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان سنتی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر نوشیدنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع ترشی (ترشیجات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته در خاک / رسوب / کود (نیتروژن نیتراته)
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک یا رسوب (نیتروژن نیتراته و آمونیاکی)
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن (ازت) آمونیاکی در آب و گیاهان به روش کجلدال
-
آزمون اندازه گیری همزمان نیتروژن (ازت)، فسفر و پتاسیم در نمونه های آبی و گیاهی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری بور محلول و کل (بر) به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کل مواد محلول در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری مواد آلی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آزمون سنجش یون کلر باقیمانده در محلول ها (آب و پساب، خاک و کود)
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در فاز آبی (بریکس) با اندازه گیر ضریب شکست (رفرکتومتر)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری درصد ماده خشک موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری روغن و چربی در گیاه، مواد خوراکی، غلات، میوه و سبزیجات
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون محاسبه و تعیین طبقه بندی خاک
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای و دمجوش
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون اندازه گیری خاکستر چوب
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی خاک با استوانه مدرج
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات محلول در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنج نوری یا شعله
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در گیاهان
-
آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
-
آزمون اندازه گیری درصد تخلخل خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون خاک باقیماده روی الک (سایزهای مختلف)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین قابل جذب یا فعال در خاک، کود و گیاه
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر محلول و کل در کود با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آزمون اندازه گیری پروتئین در گیاهان و میوه
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری بور (بر) قابل جذب در کود یا خاک با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون درصد شن در خاک بر اساس اندازه با انواع الک
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در خاک یا کود با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در کود به روش افت حرارتی LOI
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در کود
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری گچ در خاک
-
اندازه گیری جرم مخصوص حقیقی خاک
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون اندازه گیری مواد آلی در رسوب و حذف آن