- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سورن تک توس
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سورن تک توس
سال تاسیس : ۱۳۸۸
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- خراسان رضوی مشهد ,
- مدیر آزمایشگاه : محسن فتحی نجفی
- رابط آزمایشگاه : منصوره عزیزی
- تلفن : ۰۵۱۳۵۴۲۴۸۲۱
- نمابر : ۰۵۱۳۵۴۲۴۸۲۲
- sorentt.ir
- sorentechtos@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت سورن تک توس
زمینه های تخصصی :
کشاورزی و صنایع غذایی(میکروبیولوژی، مولکولی، فیزیکوشیمیایی و اتمیک)نشانی آزمایشگاه :
خراسان رضوی، شهر مشهد، شهرک صنعتی توس، انتهای شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق، ساختمان سورن تک توس
نشانی دفتر :
خراسان رضوی، شهر مشهد، شهرک صنعتی توس، انتهای شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق، ساختمان سورن تک توس
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور یخچالدار
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
دستگاه آب دیونیزه ساز
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دما و رطوبت سنج
-
سانتریفیوژ
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
فریزر
-
کمپرسور هوا
-
مخزن نیتروژن مایع
-
مولد بخار هیدرید
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک (NH3) با روش طیف سنجی
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
-
آنالیز شناسای دقیق محصولات مختلف تراریخت با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آنالیز شناسایی دقیق محصولات مختلف تراریخت و ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون های بررسی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری ابعاد با کولیس
-
آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پیپرین در پودر فلفل سیاه
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری سرب و کادمیوم در کاغذ، مقوا و خمیرهای کاغذ به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
آزمون اندازه گیری فسفاتاز قلیایی در انواع فرآورده های شیری
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری میزان پخت و تردی در نان برنجی
-
اندازه گیری میزان پرولین موجود در بافت گیاهان و جانوران
-
اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز در بافت گیاهی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
اندازه گیری و جداسازی پروتئین ها براساس وزن مولکولی با استفاده الکتروفورز تک بعدی (SDS-PAGE)
-
اندازهگیری پروتئین محلول به روش اسپکتروفوتومتری
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل با الکل سنج
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون شمارش و فراوانی اسپور
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز انواع و میزان آنزیم ها
-
آنالیز تراریختگی به روش PCR
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین غلظت پروتئین به روش بردفورد (برادفورد) Bradford
-
آنالیز رنگ مواد خوراکی
-
آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
-
آنالیز شناسایی فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی با روش کوره گرافیتی
-
آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی عناصر و فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آزمون تعیین عدد استری شدن اسیدها یا روغن
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آنزیم های خاص
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های دارو و فراورده ای دارویی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
-
تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری قلع در شیر غلیظ قوطی شده و لبنیات با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراکی های کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه غلات
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آنالیز تعیین مواد پایه فرآورده های ژلاتینی از نظر منبع خوک یا گاو
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
جدا سازی، خالص سازی و شناسایی کامل میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و تخمیری
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین در رسوب، خاک، پسماند و بافت جانداران
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی دانه های گیاهی زیان آور در نخود
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز بررسی اسید های نوکلئیک و پروتئین ها (الکتروفورز عمودی و افقی) توسط Electrophoresis
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون عصاره آبی در انواع مایعات خوراکی و خوراکی ها
-
آزمون اندازه گیری میزان ارسنیک در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
بررسی میکروسکوپی وتهیه عکس
-
آزمون های میکروبی آب
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
خدمات ارزیابی خلوص DNA توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری غلظت DNA با طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در مواد خوراکی به روش طیف سنجی
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج (شامل: سرب، آرسنیک، کادمیم)
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های ردیابی تراریختگی برنج
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون در روغن شامل : جیوه،قلع
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی شامل: آرسنیک، سرب، قلع، آهن، مس، روی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ذرت شامل : قلع، سرب
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های فلزات سنگین کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی ساردین شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی (بادبان-مارلین ماهی)-در سس گوجه فرنگی شامل : ارسنیک،،مس،آهن،سرب،قلع،روی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی شامل : جیوه , سرب , مس , روی , آهن , آرسنیک , قلع
-
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
-
آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
اندازه گیری منیزیم محلول در اب
-
اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آنالیز شناسایی نوع گوشت های خام و فرآوری شده (سوسیس، کالباس و همبرگر، ناگت)
-
آنالیز شناسایی جنس و گونه ماهیان و آبزیان در مواد خوراکی و گوشت ها
-
آنالیز شناسایی منشا گاو، خوک (حلیت یا حلالیت) در ژلاتین و محصولات حاوی آن
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری
-
آزمون بررسی شکل ظاهری (کنترل چشمی - کنترل ظاهری)
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی، خوارک دام و طیور، بهداشتی و دارو به روش طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی AAS
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
خدمات بررسی وضع ظاهری (بررسی چشمی) قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری جیوه در خوراک دام و طیور و آبزیان با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون هوارد سل
-
آزمون انتشار در ژل
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون میزان مواد رنگی و رنگدانه بریلیانت بلو، ایندیگوتین، کینولین یلو، سان ست یلو با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری قلع به روش هیدرید با طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی با تکنیک کوره گرافیتی
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون های استاندارد میکروبی زعفران ( شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در فاز آبی (بریکس) با اندازه گیر ضریب شکست (رفرکتومتر)
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری روغن و چربی در گیاه، مواد خوراکی، غلات، میوه و سبزیجات
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمونهای میکروبی فلفل
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمونهای میکروبی خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمونهای میکروبی شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون های میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (دام و طیور)
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی (مولکولی) با روش PCR گوشت و فرآورده های آن
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR در انواع ماهی و کنسرو ماهی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آزمون اندازه گیری پروتئین در گیاهان و میوه
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش ماکروبراث دیلوشن برای نمونه های باکتری
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش میکروبراث دیلوشن برای نمونه های قارچ و مخمر
-
آزمون اندازه گیری سافرانال، پیکروکروسین و کروسین در زعفران
-
آزمون چک ظاهری روغن (کنترل چشمی)
-
خدمات طراحی پرایمر برای آزمون های مولکولی نرم افزار ژن رانر
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته الکل
-
آزمون اندازه گیری رطوبت نمونه با انکوباتور
-
آزمون استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) تافی و آب نبات
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز در عسل و مواد خوراکی با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری ماده خشک (بریکس) انواع شکر و فرآورده های آن، قند و ملاس
-
آزمون های میکروبی انواع قند، شیرینی، شکر و فرآورده های آن
-
آزمون ویژگی های میکروبی آب مقطر
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صافی غشایی Pseudomonas aeruginosa
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی به روش صافی غشایی Escherichia coli (E.coli)
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک به روش صافی غشایی
-
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری کلی فرم به روش صافی غشایی
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین (کادمیم، سرب، جیوه ...) در میوه و سبزی و فرآورده های آن به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین (سرب و کادمیم ...) در نمک خوراکی (سدیم کلراید) به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
آزمون اندازه گیری غلظت اسید بنزوئیک یا اسید سوربیک در فرآورده های کشاورزی و خوراکی (مانند میوه و سبزی) با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ تفاله انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشایی عطر انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشایی طعم انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی انواع چای (مواد خارجی، ظاهر، رنگ ذرات، مجموعه اجزا، کاستی های، کپک زدگی)
-
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی چای ترش (مواد خارجی، ظاهر، قطعات گیاهی، آفت زنده، رنگ ذرات، کپک زدگی ،کهنگی، ماندگی، پوسیدگی، سوختگی)
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع شیرینی خوراکی (سوهان، گز، پشمک، گز بدون/با گزانگبین ...)
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم شناسی انواع قهوه و فرآورده های آن (نسکافه، کاپوچینو، قهوه فوری، پودر قهوه ...)
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیریGlucose (قند) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Na(سدیم) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری K (پتاسیم)در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری پروتئین (Protein) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Fe (آهن) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Cu (مس)در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیریZn (روی) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در انواع نمونه ها (معدنی، خوراکی و غیر خوراکی)
-
آزمون تعیین انرژی مواد خوراکی (انسان و دام و طیور و آبزیان) به روش هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری عدد صابونی در روغن و چربی های خوراکی و استخراجی از مواد خوراکی و کشاورزی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفات در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نیتریت سدیم در مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری یون کلرید در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فیبر غیر محلول در شوینده خنثی، فیبر غیر محلول در شوینده اسیدی، لیگنین غیر محلول در شوینده اسیدی در خوراک دام و طیور و آبزیان و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد یدی در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز با الکتروفورز افقی با استفاده از ژل آگارز
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب منیزیم در آب و پساب
-
آزمون های میکروبی انواع اسنک (میکروبیولوژی)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کشمش
-
آزمون میکروبی پودرهای نیمه آماده گلوتن سبوس غلات (سبوس گندم یا برنج)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته قابل سنجش در شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون های میکروبی فرآورده های گیاهی و گیاهان (گیاهان خوراکی، دارو گیاهی، گیاهان دارویی، عصاره گیاهی)
-
آزمون اندازه گیری ساکارز قبل از هیدرولیز در مواد خوراکی با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری میزان آنزیم آمیلاز Amylase در عسل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری میزان آنزیم گلوکز اکسیداز در عسل و مواد خوراکی به روش طیف سنجی
-
آزمون درجه کیفی عسل بر اساس آزمون های طیف سنجی ( پلی فنل-آمیلاز-گلوکز اکسیداز- قند احیا- ساکارز-گلوکز- فروکتوز - نسبت فروکتوز به گلوکز و HMF)
-
اندازه گیری آسیب دیدگی/ آلودگی/ دانه آسیب دیده/ صدمه دیدگی/ دانه جدا شده از پوسته/ دانه شکسته و له شده در انواع مواد خوراکی
-
کنترل چشمی و اندازه گیری انواع آفات /حشرات /حشرات و کپک ها /سیاهک زده /پرگنه های قارچ /سن زده /قارچ در انواع مواد خوراکی
-
کنترل چشمی و اندازه گیری آلودگی/ آلودگی به فضوالت ، پر و موی جوندگان و پرندگان / آلودگی مطلق / آلودگی نسبی در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش تیتراسیون