- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه شیمی و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه شیمی و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
سال تاسیس : ۱۳۸۱
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- مازندران آمل ,
- مدیر آزمایشگاه : فاطمه مصدق
- رابط آزمایشگاه : فاطمه مصدق
- تلفن : ۰۱۱۴۳۲۱۷۵۱۱
- نمابر : ۰۱۱۴۳۲۱۷۰۶۴
- http:/www.iauamol.ac.ir
- mosadegh.roya@gmail.com
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
نشانی آزمایشگاه :
آمل، جاده قدیم آمل به بابل، دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور
-
پلاریمتر
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی حساس
-
حمام آب
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه پتانسیواستات و گالوانواستات
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه سنجش شیر
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
طیف سنج نوری
-
میکرو سانتریفیوژ یخچال دار
-
نورسنج شعلهای
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
آزمون تعیین تغییرات ظاهری پروفیل پس از گرمادهی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون تعیین رطوبت کاغذ و مقوا
-
خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
-
خدمات تهیه سوش استاندارد باکتری های مختلف ATCC
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی خیارشور
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی فلفل
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های قلیایی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های اسیدی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون میکروبیولوژی کرم و لوسیون ها بر اساس استاندارد ملی ISIRI3978
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
آزمون جستجو پلانتاریوم
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آنالیز خوردگی سطح با روش های تافلی و اسکن خطی با پتانسیواستات و گالوانواستات
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/000001 گرم (6 رقم اعشار)
-
آزمون بررسی اسیدی یا قلیایی بودن نمونه
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
اندازه گیری غلظت گوگرد (تیول مرکاپتان) و مرکاپتان کل در نفت خام، سوخت و فرآورده های نفتی به روش پتانسیومتری
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمون های میکروبی آب
-
طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذبUV
-
آزمون اندازه گیری فرمالین با روش طیف سنجی مرئی در نمونه هوای جذب شده
-
آنالیز اندازه گیری مقدار عناصر لیتیم، سدیم و پتاسیم با نورسنج شعله ای
-
اندازه گیری مقدار تیتانیوم در نمونه های معدنی
-
اندازه گیری مقدار فسفر در کانه های آهن توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون تعیین وجود آهن در شوینده ها
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون کامل شیر
-
تهیه محیط کشت پایه های گیاهی مختلف و ارائه آن
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات سانتریفیوژ دور بالا (سرعت بالا)
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات اتوکلاو
-
آنالیزهای ولتامتری خطی (پتانسیواستات و گالوانواستات) برای ارزیابی کارایی سلول خورشیدی
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون تعیین میزان (درصد) رطوبت چوب
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون pH، دما و رسانایی محلول اسانس
-
اندازهگیری مقدار پتانسیل آب موجود در خاک (پتانسیل ماتریک) با پتانسیومتر
-
اندازه گیری کلیه عناصر معدنی، آنیونها، کاتیون ها، ترکیبات آلی، پارامتر های خاک شناسی، مواد مغذی (ماکرو و میکرو) در نمونه های جامد و محلول در بخش کشاورزی
-
اندازه گیری کلیه عناصر ریز مغذی، ترکیبات آلی و... در خاک ها و نواع کود شیمیایی آلی و معدنی
-
اندازه گیری غلظت رنگ ها با روش پتانسیومتری
-
اندازه گیری غلظت داروها با روش پتانسیومتری
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب