- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت ویدا آزما پرسیا
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت ویدا آزما پرسیا
سال تاسیس : ۱۳۹۷
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- فارس شیراز ,
- مدیر آزمایشگاه : هاجر محمودی
- رابط آزمایشگاه : هاجر محمودی
- تلفن : ۰۹۳۳۵۱۰۰۹۶۴
- نمابر : ۰۷۱۳۲۳۳۲۲۱۲
- vidalaboratory.com
- vida.azma.persia@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت ویدا آزما پرسیا
زمینه های تخصصی :
زیستفناوری ، میکروبی ، مولکولینشانی آزمایشگاه :
شیراز، خیابان فلسطین، خ هدایت غربی، نبش کوچه 10، ساختمان فرزانگان، طبقه دوم، واحد 5
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
حمام آب
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
شیکر گردابی
-
منبع تغذیه
(PS) -
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
نمونه بردار
-
هود لامینار
آون
▾- آون
- اتوکلاو
- انکوباتور شیکردار
- انکوباتور
- ترازوی حساس
- حمام آب
- دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
- دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
- شیکر گردابی
- منبع تغذیه
- میکرو سانتریفیوژ
- میکروسکوپ نوری
- نمونه بردار
- هود لامینار
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی بروسلا
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
-
آزمون شناسایی عوامل بیماری زای باکتریایی (NHPB) به روش PCR
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی و شمارش خانواده باکتری های ویبریوناسه
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های بافت گیاهی
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در محصولات خوردگی
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در محصولات خوردگی
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي توليد كننده اسيد در محصولات خوردگي
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي هتروتروف هوازي در محصولات خوردگي
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات Q PCR بدون سنتز cDNA و مواد
-
خدمات Q PCR / PCR به همراه سنتز cDNA و مواد
-
خدمات استخراج RNA و میکرو RNA و ساخت cDNA از تخمک و جنین
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات تکثیر واکنش های زنجیره ای پلیمراز ژن و DNA با ترموسایکلر یا PCR
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
-
آنالیز دی آمینو پایمیلیک اسید باکتری ها
-
آنالیز لیپید های قطبی پروکاریوت ها
-
آنالیز کینون های تنفسی مخمر ها و باکتری ها
-
آنالیز قند دیواره باکتری ها
-
آنالیز دیواره سلولی باکتری ها
-
نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش لیوفیلیزاسیون و تهیه آمپول لیوفیلیزه
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتر ساکازاکی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمونهای میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب مخزن اتوکلاو در واحد CSR بیمارستان
-
آزمون های میکروبی آب
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
-
آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی
-
آنالیز کنترل کیفی محلول های شیمیایی (بافرها و معرف ها)
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
-
آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
-
خدمات شمارش سلول های زنده و مرده (زنده مانی) بر اساس رنگ آمیزی تریپان بلو
-
اندازه گیری مالون دی آلدهید (MDA) در گیاهان
-
شناسایی عوامل بیماری زای گیاهی
-
جداسازی،نگهداری و تکثیر قارچ های عامل بیوکنترل و محرک رشد
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
آنالیز DNA گیاهان دارویی با استفاده از PCR
-
آزمون اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
-
آزمون اندازه گیری روند رشد باکتری
-
آزمون جداسازی باکتری های محلول کننده فسفات
-
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری به روش 16S rRNA
-
آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
-
آزمون استخراج، بررسی خلوص و غلطت اسیدهای نوکلئیک
-
خدمات سنتز cDNA
-
خدمات کلونینگ و تولید پروتئین نوترکیب در E.coli
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
-
آنالیز بررسی سمیت سلولی با روش Biofilm assay
-
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
-
خدمات شناسایی و زیست سنجی انواع میگو و شاه میگو
-
آنالیز شناسایی کامل فنوتیپک باکتریهای خانواده ویبریوناسه در نمونه میگو
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
خدمات کشت باکتری حاوی حامل ژن بیان کننده (Expression vector)
-
خدمات کشت باکتری حامل (وکتور) لنتی
-
خدمات تهیه بافر TAE 50x
-
خدمات طراحی و سنتز پرایمر ژن
-
خدمات طراحی و سنتز پرایمر میکروآرنا
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آنالیز جنس و گونه باکتری های پروبیوتیک و غیر بیماریزا با PCR
-
آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
-
آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های میکروبی با روش PCR
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آنالیز عامل سقط جنین در دام ها به روش PCR
-
آنالیز سروتایپینگ باکتری ها (سالمونلا، اشریشیا کلی ...) به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آنالیز سروتایپینگ به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن در مواد خوراکی به روش دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
-
آزمون سروگروپینگ باکتری E.coli
-
خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی فلورکروم (فلورسنت) مایکو باکتریوم
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
خدمات تهیه سوش استاندارد باکتری های مختلف ATCC
-
خدمات رنگ آمیزی کیت رایت گیمسا
-
خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی (مولکولی) با روش PCR گوشت و فرآورده های آن
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR در انواع ماهی و کنسرو ماهی
-
آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
-
آزمون شناسایی مورفولوژیکی قارچ میکوریز در نمونه
-
آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
-
آنالیز حساسیت دارویی به روش میکرودایلوشن براث (روش MIC) پروتکل CLSI (مخمری و ساپروفیتی)
-
آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
-
آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آنالیز اندازه گیری درصد گوشت در گوشت چرخ کرده و فرآورده های گوشتی با روش مولکولی PCR
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
▾- آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
- آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
- آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
- آزمون شمارش قارچ هتروتروف
- آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
- آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
- آزمون شناسایی بروسلا
- آزمون شناسایی سیانو باکتری های آب
- آزمون شناسایی عوامل بیماری زای باکتریایی (NHPB) به روش PCR
- آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
- آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
- آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
- آزمون شناسایی و شمارش خانواده باکتری های ویبریوناسه
- آزمون شناسایی باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
- آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
- آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
- آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های بافت گیاهی
- آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
- آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های بافت گیاهی
- آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
- آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
- آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
- آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی انتروكوكوس
- آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
- آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
- آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
- آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
- آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
- آنالیز شناسایی کلی فرم
- آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
- آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در محصولات خوردگی
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در محصولات خوردگی
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
- آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي توليد كننده اسيد در محصولات خوردگي
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
- آنالیز شناسایی و شمارش باكتري هاي هتروتروف هوازي در محصولات خوردگي
- آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
- آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
- خدمات Q PCR بدون سنتز cDNA و مواد
- خدمات Q PCR / PCR به همراه سنتز cDNA و مواد
- خدمات استخراج RNA و میکرو RNA و ساخت cDNA از تخمک و جنین
- خدمات انکوباتور
- خدمات تکثیر واکنش های زنجیره ای پلیمراز ژن و DNA با ترموسایکلر یا PCR
- خدمات کشت میکروب
- خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
- آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
- آنالیز دی آمینو پایمیلیک اسید باکتری ها
- آنالیز لیپید های قطبی پروکاریوت ها
- آنالیز کینون های تنفسی مخمر ها و باکتری ها
- آنالیز قند دیواره باکتری ها
- آنالیز دیواره سلولی باکتری ها
- نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش لیوفیلیزاسیون و تهیه آمپول لیوفیلیزه
- آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
- آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
- آنالیز شناسایی آنتروباکتر ساکازاکی
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
- آزمونهای میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب مخزن اتوکلاو در واحد CSR بیمارستان
- آزمون های میکروبی آب
- جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
- آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
- آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی
- آنالیز کنترل کیفی محلول های شیمیایی (بافرها و معرف ها)
- آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
- آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
- آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
- آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
- آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
- آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
- آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
- آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
- آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو قلیه میگو
- آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
- آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
- آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
- خدمات شمارش سلول های زنده و مرده (زنده مانی) بر اساس رنگ آمیزی تریپان بلو
- اندازه گیری مالون دی آلدهید (MDA) در گیاهان
- شناسایی عوامل بیماری زای گیاهی
- جداسازی،نگهداری و تکثیر قارچ های عامل بیوکنترل و محرک رشد
- بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
- آنالیز DNA گیاهان دارویی با استفاده از PCR
- آزمون اندازه گیری جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر
- شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
- آزمون اندازه گیری روند رشد باکتری
- آزمون جداسازی باکتری های محلول کننده فسفات
- آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
- آنالیز شناسایی باکتری به روش 16S rRNA
- آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
- آزمون استخراج، بررسی خلوص و غلطت اسیدهای نوکلئیک
- خدمات سنتز cDNA
- خدمات کلونینگ و تولید پروتئین نوترکیب در E.coli
- خدمات کشت افتراقی باکتری ها
- خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
- آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
- آنالیز بررسی سمیت سلولی با روش Biofilm assay
- آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
- آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
- آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
- آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
- آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
- آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
- آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
- آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
- آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
- آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
- آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
- آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
- آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
- آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
- آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
- آزمون شمارش لوکونوستوک
- آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
- آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
- آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
- آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
- آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
- آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC
- خدمات شناسایی و زیست سنجی انواع میگو و شاه میگو
- آنالیز شناسایی کامل فنوتیپک باکتریهای خانواده ویبریوناسه در نمونه میگو
- خدمات کشت سویه های E-Coli
- خدمات کشت باکتری حاوی حامل ژن بیان کننده (Expression vector)
- خدمات کشت باکتری حامل (وکتور) لنتی
- خدمات تهیه بافر TAE 50x
- خدمات طراحی و سنتز پرایمر ژن
- خدمات طراحی و سنتز پرایمر میکروآرنا
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
- آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
- آنالیز جنس و گونه باکتری های پروبیوتیک و غیر بیماریزا با PCR
- آنالیز مکانیسم آنتی باکتریال ترکیبات (توسط روش دیسک، چاهک، MIC و MBC)
- آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
- آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
- آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
- آنالیز تشخیص مولکولی سویه های میکروبی با روش PCR
- آزمون های میکروبی سوپ
- آزمون های میکروبی فیلتر آب
- آزمون های میکروبی ذرت
- آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
- آزمون های میکروبی مهر
- آزمونهای میکروبی آب هویج
- آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
- آزمون میکروبی بابونه
- آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
- آزمون های میکروبی خاک
- آنالیز عامل سقط جنین در دام ها به روش PCR
- آنالیز سروتایپینگ باکتری ها (سالمونلا، اشریشیا کلی ...) به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آنالیز سروتایپینگ به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن در مواد خوراکی به روش دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- آزمون میکروبی پودرکیک
- آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
- آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
- آزمونهای میکروبی شربت الوورا
- آزمونهای میکروبی تخم مرغ
- آزمونهای میکروبی ماست
- آزمونهای میکروبی بلغور گندم
- آزمونهای میکروبی زرشک
- آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
- آزمونهای میکروبی پنیر
- آزمونهای میکروبی گلپر
- آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
- آزمونهای میکروبی زردچوبه
- آزمونهای میکروبی زیتون
- آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
- آزمونهای میکروبی عصاره
- آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
- آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
- آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
- آزمونهای میکروبی خامه
- آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
- آزمونهای میکروبی چای ماسالا
- آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
- آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
- آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
- آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
- آزمون سروگروپینگ باکتری E.coli
- خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
- خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
- خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
- خدمات کیت رنگ آمیزی فلورکروم (فلورسنت) مایکو باکتریوم
- خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
- خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
- خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
- خدمات تهیه سوش استاندارد باکتری های مختلف ATCC
- خدمات رنگ آمیزی کیت رایت گیمسا
- خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
- آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
- آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی (مولکولی) با روش PCR گوشت و فرآورده های آن
- آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
- آنالیز کنترل تقلبات گونه های حیوانی به صورت کیفی با روش PCR در انواع ماهی و کنسرو ماهی
- آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
- آزمون شناسایی مورفولوژیکی قارچ میکوریز در نمونه
- آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
- آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
- آنالیز حساسیت دارویی به روش میکرودایلوشن براث (روش MIC) پروتکل CLSI (مخمری و ساپروفیتی)
- آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
- آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
- آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
- آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
- آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
- آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
- آنالیز اندازه گیری درصد گوشت در گوشت چرخ کرده و فرآورده های گوشتی با روش مولکولی PCR
- آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
▾