- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه آنالیز دستگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو
سال تاسیس : ۱۴۰۲
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی ماکو ,
- مدیر آزمایشگاه : حسین شیردل
- رابط آزمایشگاه : فاطمه رضایی
- تلفن : ۰۴۴۳۱۹۵۹۹۰۰
- نمابر : ۰۴۴۳۴۳۴۹۲۶۱
- www.maku.lab.ir
- maku_iau@yahoo.com
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو
زمینه های تخصصی :
آب، خاک و محیط زیست، فناوری نانونشانی آزمایشگاه :
آذربایجان غربی ـ شهرستان ماکو ـ کیلومتر 2 جاده ماکو بازرگان
نشانی دفتر :
استان آذربایجان غربی ، شهرستان ماکو، کیلومتر 2 جاده ماکو بازرگان ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو ، آزمایشگاه همکار غذا و دارو
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
دستگاه هضم مایکروویو
-
سانتریفیوژ ژربر
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
نورسنج شعلهای
-
هود شیمیایی
-
یخچال آزمایشگاهی
-
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC
-
خدمات آماده سازی نمونه به روش هضم اسیدی
-
آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
آزمون تعیین میزان مونومر (استایرن) باقی مانده در پلی استایرن به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسانس ها با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروپیلن گلیکول با GC
-
آزمون اندازه گیری آلاینده های زیست محیطی آب و پساب، خاک و هوا با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
خدمات هضم با دستگاه مایکرویو microwave
-
آزمون اندازه گیری پروپیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری اتیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری متیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز، مالتوز، ساکارز، گلوکز با GC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز در شیر و شیر خشک با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان ایزوپروپیل الکل در زانتان گام با GC
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری پلی گلیسرول با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مواد غیر فعال کننده فلزات (TTAA, BTA) در روغن و روغن های عایقی با HPLC
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری افزودنی ها (دی ترشل پارا کرزول DBPC) در روغن ها و روغن های عایقی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات فرار در روغن (روغن های عایقی) با HPLC
-
آزمون اندازه گیی گاز های محلول در روغن های عایقی با GC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید آمینه با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سیستئین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آسپارژیم با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تریپتوفان با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه هیستیدین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لیزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه پرولین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه فنیل آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلایسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه متیونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تائورین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تیروزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه ایزولوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه سرین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلوتامین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه آرژنین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ناتامایسین در پنیر و مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه HPLC
-
خدمات خالص سازی نمونه های پپتیدی با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC و کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
-
آزمون تعیین اجزای میعانات گازی تا C20 به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
-
آزمون سمیت نمونه های پسماند با طیف سنج جذب اتمی یا کروماتوگرافی گازی GC-ECD
-
آنالیز اندازه گیری متیل ترشری بوتیل اتر در نمونه های آب، پساب، خاک توسط GC/FID
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت آمین ها و مونو اتیلن گلیکول در محلول ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت محصولات عمده فساد محلول های آمین توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز انواع آمین ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با آشکارساز فلورسانت با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
اندازه گیری جیوه در خوراک دام با روش اسپکترومتری جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS) پس از هضم فشاری ریزموج
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی SPE
-
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
-
آزمون تعیین درصد خلوص مواد شیمیایی یا حلال های آلی به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز کامل مواد اولیه لوازم و محصولات آرایشی و بهداشتی با دستگاه های کارل فیشر، GC، HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
اندازه گیری سوکرالوز به روش HPLC
-
اندازه گیری کلرامفنیکل در فرآورده های شیری و گوشتی به روش HPLC
-
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو به روش HPLC
-
اندازه گیری نیتروز آمین در فرآورده های گوشتی به روش GC
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
انالیز کیفی عصاره گیاهی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز و شناسایی گازهای مبرد و تعیین درصد خلوص و میزان آب و اسیدیته توسط GC, کارل فیشر
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
جداسازی، اندازه گیری، تعیین نوع ترکیبات در عصاره ها و محلول های پروتئینی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی مواد و عناصر با روش کروماتوگرافی تجزیه کننده فاز مایع با کارایی بالا DHPLC
-
آنالیز شناسایی زیرالنون، داکسی نیوالنول و فومانایزین (مایکوتوکسین ها) با HPLC
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی انواع ایزومرها با HPLC
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری گازهای H2، CH4، Ar، H2O، CO با GC-FID
-
آنالیز تعیین غلظت پروتئین به روش SE-HPLC
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز اسید آمینه ها شامل استخراج، خالص سازی و تفکیک با روش HPLC
-
آنالیز اسانس گیاهی با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی فومونیسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
آنالیز سموم قارچی اکراتوکسین A به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آنالیز گازهای حاصل از پالایش با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز گازهای طبیعی به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در گازهای مایع نفتی با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در ترکیبات پروپان و پروپن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز هیدروکربن های آروماتیک 8 کربنه با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز تعیین خلوص حلال های آلی هالوژن دار و مواد افزودنی آن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز شناسایی و تعیین ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون با HPLC
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش روش کروماتوگرافی گازی GC
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)