جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
سال تاسیس : ۱۴۰۲
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی خوی ,
- مدیر آزمایشگاه : رحیم اسم خانی
- رابط آزمایشگاه : شیوا ولیلو
- تلفن : ۰۴۴۳۶۴۳۲۶۸۵
- resmkhani_84@yahoo.com
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
زمینه های تخصصی :
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز در عسل و مواد خوراکی با طیف سنجی نوری-آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی-آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل-آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون-آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)-آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)-آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون-آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون یدومتری- آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون- آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل- آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)- آزمون کامل(شیمیایی) عسل- آزمون اندازه گیری رطوبت- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز- آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل-آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسلنشانی آزمایشگاه :
آذربایجان غربی، خوی، کیلومتر 5 جاده خوی سلماس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی حساس
-
سانتریفیوژ یخچال دار
-
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
نمونه بردار