- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان
سال تاسیس : ۱۳۸۵
- وضعیت عضویت : فعال
- کردستان سنندج ,
- مدیر آزمایشگاه : شهاب قصری
- رابط آزمایشگاه : سوسن اشرفی
- تلفن : ۰۸۷۳۳۶۶۶۶۴۸ - ۶۳۹
- نمابر : ۰۸۷۳۳۶۶۴۶۴۳
- www.muk.ac.ir
- susan.ashrafi.2018@gmail.com
سازمان مرتبط :
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان
معاونت غذا و دارو
زمینه های تخصصی :
حوزه غذا، دارو و آرایشی بهداشتینشانی آزمایشگاه :
کردستان، سنندج، بلوار پاسداران، روبروی هتل شادی
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی سنجش رطوبت
-
ترازوی سنجش رطوبت
-
حمام آب
-
حمام آب
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
دستگاه آب دیونیزه ساز
-
دستگاه آب سنج شیر
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه تقطیر کجلدال
-
دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
(Rancimat) -
دستگاه نورسنج
-
دستگاه هضم مایکروویو
-
سانتریفیوژ ژربر
-
سانتریفیوژ یخچال دار
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
فریزر دمای پایین
-
کابین پرتو فرابنفش
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره الکتریکی
-
کوره الکتریکی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
-
یخچال آزمایشگاهی
-
یخچال آزمایشگاهی
-
اندازه گیری ترکیبات PCBs در نمونه های محیطی (Poly Chloro Biphenyl) با کروماتوگراف گازی
-
اندازه گیری ترکیبات THM تری هالومتان در آب و پساب و خاک یا هوا (trihalomethanes)
-
آنالیز الکل های فرار در آب با روش کروماتوگرافی گازی تزریق مستقیم محلول آبی
-
آنالیز محتویات الکل و تعیین خلوص استات استر با روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری استیگما استادی ان در روغن زیتون
-
آزمون اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش رنسیمت
-
اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه دود در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
آزمون pH، دما و رسانایی محلول اسانس
-
آزمون ارزیابی آمیختگی در اتانول اسانس
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر اسانس
-
آزمون تعیین عدد اسیدی، عدد بازی، مقدار هیدروژن سولفید و مرکپتان در روغن ها
-
آزمون چگالی نسبی اسانس ها
-
آزمون ضريب شکست اسانس
-
آنالیز تعیین میزان آب در نمونه با روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز کمی وکیفی آنالیت های مولکولی
-
آنالیز ناخالصی نامحلول در انواع روغن ها
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
-
آنالیز ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون قلیای آزاد در شوینده ها
-
آزمون قلیای فعال در شوینده ها
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی انواع سس (سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا)
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
شناسایی الکل ها در مخلوط نمونه کلراید روی
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری فرمالدئید در مواد شوینده
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
-
آزمون بررسی دهانشویه
-
آزمون استاندارد دستمال مرطوب - ویژگیها
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر پاستوریزه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر فرادما
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی خامه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوپ آماده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دوغ
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بستنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر پیتزا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ پخته آماده مصرف منجمد
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کباب کوبیده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد سوخاری
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کلوچه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
-
آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آدامس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قهوه (قهوه فوری، پودر قهوه ...)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان سنتی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر نوشیدنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع ترشی (ترشیجات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کرم کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی مایع دستشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون شیمیایی تشخیص روغن کنجد به روش ویلاویچیا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین محتوای رطوبتی انواع نمونه ها با روش وزن سنجی (گراویتومتری)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کربن آلی موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری لیتیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آنالیز اندازه گیری درصد ماده خشک موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال) با HPLC
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
-
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
-
اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
-
خدمات تهیه امولسیون زرده تخم مرغ استریل محتوی تلوریت پتاسیم
-
خدمات تهیه امولسیون زرده تخم مرغ استریل
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای و دمجوش
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی و میکروبی ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون اندازه گیری سافرانال، پیکروکروسین و کروسین در زعفران با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته الکل
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع خرما و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی عرقیات
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی خشکبار، آجیل، دانه های آجیلی، تخمه و مغز تخمه
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمی در انواع حلوا، حلوا ارده، ارده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی فالوده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع میوه و سبزیجات یخ زده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی فرآورده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلات و حبوبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی غذای آماده و نیمه آماده
-
آزمون اندازه گیری ارزش اسیدی در اسانس ها
-
آزمون هدایت سنجی خاکستر انواع شکر، قند، فرآورده های آن و ملاس
-
آزمون اندازه گیری عدد صابونی در روغن و چربی های خوراکی و استخراجی از مواد خوراکی و کشاورزی به روش تیتراسیون
-
آزمون چگالی نسبی انواع روغن خوراکی
-
آنالیز فعالیت آنزیمی در آبمیوه و نوشیدنی ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری مقدار ناخالصی های نامحلول در روغن و چربی گیاهی و حیوانی با HPLC
-
آزمون تعیین میزان نمک کره یا چربی های خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مقدار ناخالصی های نامحلول در روغن و چربی گیاهی و حیوانی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری بیسفنول A با دستگاه HPLC
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی توفوردی
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی تیودیکارب
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی دیمتوات
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی فن والریت
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی سایپرمترین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی فوزالن
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی آبامکتین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی استامی پراید
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی استامی پراید
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی آزوکسی استروبین و دیفنوکونازول
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی آزوکسی استروبین وسایپرکونازول
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی بروموپروپیلات
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی بنتازون
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی بوتاکلر
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پرتیلا کلر
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پرمترین
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پروپارژیت
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پنکونازول
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پیری پیروکسی فن
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی پیریمیکارب
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی توفوردی و ام ث پ آ
-
آزمون کنترل کیفیت سموم دفع آفات نباتی تیامتوکسام
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت در مواد خوراکی و کشاورزی، آب و خاک با HPLC