- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت محیط آرای زلال
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت محیط آرای زلال
سال تاسیس : ۱۳۸۹
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان شرقی تبریز ,
- مدیر آزمایشگاه : هما سادات صالح هاشمی
- رابط آزمایشگاه : هما سادات صالح هاشمی
- تلفن : ۰۴۱۳۶۵۵۵۸۱۷
- نمابر : ۰۴۱۳۶۵۵۵۸۱۷
- mohitaraezolal@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت محیط آرای زلال
نشانی آزمایشگاه :
آذربایجان شرقی، تبریز، چهارراه عباسی، به سمت اتوبان پاسدران، بلوار شهید رجایی، بالاتر از سه راه شفیع زاده، پلاک 4، طبقه 2
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
انکوباتور یخچالدار
-
پلاریمتر
-
دستگاه اندازه گیری اکسیژن بیولوژیکی
(BOD) -
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه کدورت سنج
-
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کوره الکتریکی
آون
▾- آون
- آون
- انکوباتور یخچالدار
- پلاریمتر
- دستگاه اندازه گیری اکسیژن بیولوژیکی
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
- دستگاه کدورت سنج
- طیف سنج نوری
- کروماتوگراف گازی
- کوره الکتریکی
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری مقدار خاکستر سولفاته در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
اندازه گیری پیپرین در پودر فلفل سیاه
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون pH، دما و رسانایی محلول اسانس
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز میزان کدورت نمونه با کدورت سنج
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون دوباره تری انواع پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون قدرت جذب نوار بهداشتی، ایرلید و انواع پوشک
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون اسید استیک در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون قلیای کل در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی انواع سس (سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمایش اندازه گیری کدورت در آب
-
آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون ویژگی های منسوجات نبافته شامل پوشش رویی پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون ویژگی های لایه عبور دهنده و توزیع کننده در پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع پنیر
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ماست
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر خام منجمد، کباب لقمه منجمد، فرآورده های سوخاری مرغ)
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی مایع دستشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون رختشویی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون شفاف و نیمه شفاف
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون پرچرب
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
آزمون اندازه گیری کل مواد محلول در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
اندازه گیری کلروفرم
▾- اندازه گیری کلروفرم
- آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
- آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
- آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
- اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
- آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
- آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری مقدار خاکستر سولفاته در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
- آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
- آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
- اندازه گیری پیپرین در پودر فلفل سیاه
- آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
- اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
- آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
- آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
- آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
- آزمون pH، دما و رسانایی محلول اسانس
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
- آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
- آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
- آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
- آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
- آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
- آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
- آنالیز میزان کدورت نمونه با کدورت سنج
- آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
- آزمون دوباره تری انواع پوشک و نوار بهداشتی
- آزمون قدرت جذب نوار بهداشتی، ایرلید و انواع پوشک
- آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
- آزمون اندازه گیری پی اچ pH
- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
- آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
- آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
- آزمون اندازه گیری فیبر
- آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- اندازه گیری قند در مواد غذایی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
- اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
- آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
- اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
- آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
- آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
- آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
- آزمون تعیین عدد یدی
- آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
- آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
- آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
- آزمون اسید استیک در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
- آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
- آزمون قلیای کل در شوینده ها
- آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
- آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی انواع سس (سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
- آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
- آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
- آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
- آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
- آزمایش اندازه گیری کدورت در آب
- آزمون کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب و پساب
- آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
- آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
- آزمون ویژگی های منسوجات نبافته شامل پوشش رویی پوشک و نوار بهداشتی
- آزمون ویژگی های لایه عبور دهنده و توزیع کننده در پوشک و نوار بهداشتی
- آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
- آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
- آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع پنیر
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ماست
- آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر خام منجمد، کباب لقمه منجمد، فرآورده های سوخاری مرغ)
- آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
- آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
- آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
- آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
- آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
- آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
- آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
- آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
- اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
- اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
- اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
- اندازه گیری پری
- اندازه گیری وزن آبکش
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
- آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
- آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
- آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی مایع دستشویی
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون رختشویی
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون شفاف و نیمه شفاف
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون پرچرب
- آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
- آزمون اندازه گیری کل مواد محلول در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
- آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
- چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
- آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
- آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
- آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
▾