- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت آرکا تدبیر اسپادانا
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت آرکا تدبیر اسپادانا
سال تاسیس : ۱۳۹۹
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- اصفهان شهرضا ,
- مدیر آزمایشگاه : اعظم اعرابی جشوقانی
- رابط آزمایشگاه : آرزو سبزواری
- تلفن : ۰۳۱۵۳۲۹۲۲۸۵
- نمابر : ۰۳۱۵۳۵۱۳۲۱۳
- arkatadbirs@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت آرکا تدبیر اسپادانا
زمینه های تخصصی :
انجام کلیه آزمون های فیزیکو شیمیایی رئولوژیکی و میکروبی صنعت غذا آرایشی و بهداشتینشانی آزمایشگاه :
اصفهان، شهرستان شهرضا، بلوار پاسداران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا، شرکت آرکا تدبیر اسپادانا
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
دستگاه آزمون خواص مکانیکی عمومی
(UTM) -
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه سنجش رنگ
-
دستگاه همگن ساز
-
دما و رطوبت سنج
-
رئومتر
-
سانتریفیوژ ژربر
-
شوف بالن
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه
(FTIR ) -
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
نمونه بردار
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
یخچال آزمایشگاهی
انکوباتور شیکردار
▾- انکوباتور شیکردار
- انکوباتور
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- ترازوی دیجیتال
- حمام آب
- دستگاه آزمون خواص مکانیکی عمومی
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
- دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
- دستگاه تبخیر کننده چرخان
- دستگاه سنجش رنگ
- دستگاه همگن ساز
- دما و رطوبت سنج
- رئومتر
- سانتریفیوژ ژربر
- شوف بالن
- شیکر گردابی
- طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه
- طیف سنج نوری
- طیف سنج نوری دو پرتویی
- نمونه بردار
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
- یخچال آزمایشگاهی
-
کنترل های فیزیکی و ظاهری غلات (برنج، گندم، ذرت، سویا) و خوراک دام و طیور
-
آزمون شناسایی افزودنی ها در انواع خرما و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات موثره نانوامولسیون به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری خلوص مایعات با رفراکتومتر
-
آزمون اندازه گیری ذرات (توزیع اندازه ذرات) انواع آرد غلات
-
آزمون تعیین درصد جذب آب انواع آرد
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص فرآورده های گیاهی
-
آزمون اندازه گیری دانسیته (چگالی) فرآورده های گیاهی (گیاهان داروئی و داروهای گیاهی) با پینکومتر
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته قابل سنجش در شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون جوش و تشکیل لخته در شیر
-
آزمون اندازه گیری یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب به روش وزن سنجی (گراویتومتری)
-
آزمون اندازه گیری مقدار قند شربت آلبالو به روش لین آینون
-
آزمون اندازه گری وزن مخصوص مواد خوراکی با پینکومتر
-
آزمون سنجش قلیاییت فنل فتالئین به روش تیتراسیون
-
آزمون سنجش قلیاییت متیل اورانژ به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری دانسیته (چگالی) با دستگاه اندازه گیری دانسیته
-
آزمون اندازه گیری عدد یدی در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری فیبر غیر محلول در شوینده خنثی، فیبر غیر محلول در شوینده اسیدی، لیگنین غیر محلول در شوینده اسیدی در خوراک دام و طیور و آبزیان و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری یون کلرید در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و منیزیم در آب و پساب به روش تیتراسیون کمپلکسومتری
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش طیف سنجی
-
خدمات نمونه برداری آب
-
آزمون اندازه گیری نیتریت سدیم در مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری فسفات در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی
-
آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری خلال پسته (لیست کنترل ها در توضیحات)
-
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی چای ترش (مواد خارجی، ظاهر، قطعات گیاهی، آفت زنده، رنگ ذرات، کپک زدگی ،کهنگی، ماندگی، پوسیدگی، سوختگی)
-
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی انواع چای و دمجوش (مواد خارجی، ظاهر، رنگ ذرات، مجموعه اجزا، کاستی های، کپک زدگی)
-
آزمون کنترل حسی و چشایی طعم انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشایی عطر انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ تفاله انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ انواع نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری غلظت اسید بنزوئیک یا اسید سوربیک در فرآورده های کشاورزی و خوراکی (مانند میوه و سبزی) با طیف سنجی نوری
-
بسته بندی و نشانه گذاری انواع قند، شکر و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری دکستران در قند، شکر و فرآورده های آنها
-
آزمون اندازه گیری رنگ ظاهری در قند، شکر و فرآورده های آنها
-
آزمون اندازه گیری ماده خشک (بریکس) انواع شکر و فرآورده های آن، قند و ملاس
-
آزمون هدایت سنجی خاکستر انواع شکر، قند، فرآورده های آن و ملاس
-
آزمون اندازه گیری ارزش اسیدی در اسانس ها
-
آزمون اندازه گیری رطوبت نمونه با انکوباتور
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته الکل
-
آزمون اندازه گیری درصد کلر فعال در هیپوکلریت کلسیم
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون پایداری خاک (خاکدانه) به روش الک تر
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
آزمون اندازه گیری اسید فیتیک
-
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
-
آزمون تعیین آنتوسیانین به روش ph افتراقی
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در فاز آبی (بریکس) با اندازه گیر ضریب شکست (رفرکتومتر)
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری اسیدهای فرار محلول و نامحلول (رایشر، مایسل، پولنسک)
-
آزمون اندازه گیری رنگ به روش لاویباند
-
آزمون شیمیایی هالفن برای روغن های خام و خوراکی
-
خدمات بن ماری شیکردار
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون هوارد سل
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
اندازه گیری پری
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در آب با رفکتومتر
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون بررسی مقاومت های فشاری، کششی و برشی
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
آزمون تعیین اثر بر کیفیت آب آشامیدنی(بو رنگ طعم)
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری گندم پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در مواد خوراکی به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
آزمون ارزیابی کلسیم کلراید
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری خواص حسی و چشایی
-
آزمون حلالیت در آب
-
خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک تر)
-
خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک خشک)
-
آزمون اندازه گیری خواص رئولوژیکی در شرایط چاه
-
آزمون اندازه گیری خواص رئولوژیکی (دمای پایین تر از 75 فارنهایت)
-
آزمون اندازه گیری خواص رئولوژیکی (chan 35<90 C)
-
آزمون اندازه گیری خواص گرانروی (رئولوژیکی) با قیف مارش
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص سیال با هیدرومتر
-
اندازه گیری درصد خلوص در نمونه های جامد
-
اندازه گیری میزان ویسکوزیته (گرانروی) در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری هیدروکسید در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفیت در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Iodometric
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفید در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Methylene blue
-
آنالیز اندازه گیری سولفید هیدروژن در محلول های آمین توسط تیتراتور
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
آزمون اندازه گیری قلیایی آزاد بر حسب NAOH
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز بررسی خواص بازتابی سطوح با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
استخراج اسانس از عرقیات به روش حلال
-
آزمون اندازه گیری دستی وزن مخصوص
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
تعیین نیتریت آب دریا
-
تعیین نیترات آب دریا
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
آزمون درجه سختی آب
-
آزمون تعیین ضریب شکست
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شکر سفید
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
خدمات غربال دانه بندی
-
خدمات خشک کن
-
خدمات حمام آب
-
خدمات تغلیظ عصاره های گیاهی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات استخراج فیبر خام
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در دارو به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمون ضريب شکست اسانس
-
آزمون تعیین غلظت انيدريد سولفورو در هوا به روش آب اكسيژنه
-
آزمون تعیین ضریب شکست محلول ها
-
آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
-
آزمون اسيديته کل اشباع
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) محلول
-
آزمون اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) مایعات با رئومتر مویین
-
اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کدورت در ماء الشعیر و سایر نوشدینی ها
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
اندازه گیری قابلیت ذوب شدن، رنده شدن، کشدار شدن و قابلیت الاستیسته در پنیر پیتزا
-
آزمون اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فرآورده های گوشتی
-
آزمون اندازه گیری فسفاتاز قلیایی در انواع فرآورده های شیری
-
اندازه گیری فروسیانید سدیم و پتاسیم در نمک
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری عدد ریشر - مایسل در انواع روغن و کره
-
اندازه گیری عدد پولسنگ در انواع روغن و کره
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری رنگ محصولات کشاورزی خام و فرآوری شده
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
اندازه گیری رطوبت
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری درصد عصاره استحصالی به روش رفلاکس
-
اندازه گیری چگالی محلول های آبی
-
اندازه گیری چگالی مایعات و رزین ها با پیکنومتر
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
-
اندازه گیری تخلخل در نان حجیم / نیمه حجیم
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
اندازه گیری ابعاد با کولیس
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان ویسکوزیته (گرانروی)مواد پلیمری با رئومتر (ویسکوزیته بین سطحی)
-
آزمون شمارش باکتری بوسیله لام مخصوص شمارش
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
کنترل های فیزیکی و ظاهری غلات (برنج، گندم، ذرت، سویا) و خوراک دام و طیور
▾- کنترل های فیزیکی و ظاهری غلات (برنج، گندم، ذرت، سویا) و خوراک دام و طیور
- آزمون شناسایی افزودنی ها در انواع خرما و فرآورده های آن
- آزمون اندازه گیری ترکیبات موثره نانوامولسیون به روش اسپکتروفتومتری
- آزمون اندازه گیری خلوص مایعات با رفراکتومتر
- آزمون اندازه گیری ذرات (توزیع اندازه ذرات) انواع آرد غلات
- آزمون تعیین درصد جذب آب انواع آرد
- آزمون اندازه گیری وزن مخصوص فرآورده های گیاهی
- آزمون اندازه گیری دانسیته (چگالی) فرآورده های گیاهی (گیاهان داروئی و داروهای گیاهی) با پینکومتر
- آزمون اندازه گیری اسیدیته قابل سنجش در شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
- آزمون اندازه گیری اسید فسفریک نوشابه های گازدار
- آزمون اندازه گیری اسیدیته روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
- آزمون جوش و تشکیل لخته در شیر
- آزمون اندازه گیری یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب به روش وزن سنجی (گراویتومتری)
- آزمون اندازه گیری مقدار قند شربت آلبالو به روش لین آینون
- آزمون اندازه گری وزن مخصوص مواد خوراکی با پینکومتر
- آزمون سنجش قلیاییت فنل فتالئین به روش تیتراسیون
- آزمون سنجش قلیاییت متیل اورانژ به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری دانسیته (چگالی) با دستگاه اندازه گیری دانسیته
- آزمون اندازه گیری عدد یدی در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان
- آزمون اندازه گیری فیبر غیر محلول در شوینده خنثی، فیبر غیر محلول در شوینده اسیدی، لیگنین غیر محلول در شوینده اسیدی در خوراک دام و طیور و آبزیان و مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری یون کلرید در آب و پساب به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری کلسیم و منیزیم در آب و پساب به روش تیتراسیون کمپلکسومتری
- آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش طیف سنجی
- خدمات نمونه برداری آب
- آزمون اندازه گیری نیتریت سدیم در مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
- آزمون اندازه گیری فسفات در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی
- آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری خلال پسته (لیست کنترل ها در توضیحات)
- آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی چای ترش (مواد خارجی، ظاهر، قطعات گیاهی، آفت زنده، رنگ ذرات، کپک زدگی ،کهنگی، ماندگی، پوسیدگی، سوختگی)
- آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی انواع چای و دمجوش (مواد خارجی، ظاهر، رنگ ذرات، مجموعه اجزا، کاستی های، کپک زدگی)
- آزمون کنترل حسی و چشایی طعم انواع نوشیدنی ها
- آزمون کنترل حسی و چشایی عطر انواع نوشیدنی ها
- آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ تفاله انواع نوشیدنی ها
- آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ انواع نوشیدنی ها
- آزمون اندازه گیری اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون اندازه گیری غلظت اسید بنزوئیک یا اسید سوربیک در فرآورده های کشاورزی و خوراکی (مانند میوه و سبزی) با طیف سنجی نوری
- بسته بندی و نشانه گذاری انواع قند، شکر و فرآورده های آن
- آزمون اندازه گیری دکستران در قند، شکر و فرآورده های آنها
- آزمون اندازه گیری رنگ ظاهری در قند، شکر و فرآورده های آنها
- آزمون اندازه گیری ماده خشک (بریکس) انواع شکر و فرآورده های آن، قند و ملاس
- آزمون هدایت سنجی خاکستر انواع شکر، قند، فرآورده های آن و ملاس
- آزمون اندازه گیری ارزش اسیدی در اسانس ها
- آزمون اندازه گیری رطوبت نمونه با انکوباتور
- آزمون اندازه گیری اسیدیته الکل
- آزمون اندازه گیری درصد کلر فعال در هیپوکلریت کلسیم
- آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
- آزمون پایداری خاک (خاکدانه) به روش الک تر
- آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
- آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری سفتی یا نرمی میوه و گیاهان
- آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
- آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
- آزمون اندازه گیری اسید فیتیک
- آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
- آزمون تعیین آنتوسیانین به روش ph افتراقی
- آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
- آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
- آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
- آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در فاز آبی (بریکس) با اندازه گیر ضریب شکست (رفرکتومتر)
- آزمون شیمیایی اندازه گیری اسیدهای فرار محلول و نامحلول (رایشر، مایسل، پولنسک)
- آزمون اندازه گیری رنگ به روش لاویباند
- آزمون شیمیایی هالفن برای روغن های خام و خوراکی
- خدمات بن ماری شیکردار
- آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
- آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
- آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
- آزمون هوارد سل
- آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
- اندازه گیری وزن آبکش
- اندازه گیری پری
- آزمون تشخیص جوش شیرین
- اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری مواد جامد محلول در آب با رفکتومتر
- آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
- آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
- آزمون بررسی مقاومت های فشاری، کششی و برشی
- آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
- آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
- آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
- آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
- آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
- آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
- آزمون تعیین اثر بر کیفیت آب آشامیدنی(بو رنگ طعم)
- آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
- آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
- آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری گندم پوست کنده
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
- آزمون اندازه گیری آمیلوز در مواد خوراکی به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
- آزمون ارزیابی کلسیم کلراید
- اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
- آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
- اندازه گیری خواص حسی و چشایی
- آزمون حلالیت در آب
- خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک تر)
- خدمات تعیین دانه بندی نمونه (الک خشک)
- آزمون اندازه گیری خواص رئولوژیکی در شرایط چاه
- آزمون اندازه گیری خواص رئولوژیکی (دمای پایین تر از 75 فارنهایت)
- آزمون اندازه گیری خواص رئولوژیکی (chan 35<90 C)
- آزمون اندازه گیری خواص گرانروی (رئولوژیکی) با قیف مارش
- آزمون اندازه گیری وزن مخصوص سیال با هیدرومتر
- اندازه گیری درصد خلوص در نمونه های جامد
- اندازه گیری میزان ویسکوزیته (گرانروی) در نمونه های آب و پساب
- آنالیز اندازه گیری هیدروکسید در نمونه های آب و پساب
- آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
- آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
- آنالیز اندازه گیری میزان سولفیت در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Iodometric
- آنالیز اندازه گیری میزان سولفید در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Methylene blue
- آنالیز اندازه گیری سولفید هیدروژن در محلول های آمین توسط تیتراتور
- آزمون تعیین اندیس اسیدی
- بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
- اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
- آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
- اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
- آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
- آزمون اندازه گیری قلیایی آزاد بر حسب NAOH
- آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
- آزمون اسانس در مواد خوراکی
- آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
- آزمون تعیین عدد یدی
- آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
- آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
- آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
- آنالیز بررسی خواص بازتابی سطوح با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
- استخراج اسانس از عرقیات به روش حلال
- آزمون اندازه گیری دستی وزن مخصوص
- آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
- تعیین نیتریت آب دریا
- تعیین نیترات آب دریا
- آزمون تعیین pH آب دریا
- اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
- آزمون اندازه گیری فنول کل
- آزمون درجه سختی آب
- آزمون تعیین ضریب شکست
- آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
- آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
- آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی شکر سفید
- آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
- آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
- آزمون اندازه گیری پی اچ pH
- خدمات غربال دانه بندی
- خدمات خشک کن
- خدمات حمام آب
- خدمات تغلیظ عصاره های گیاهی با تبخیر کننده چرخان
- خدمات تغلیظ عصاره های آبی و الکلی با تبخیر کننده چرخان
- خدمات انکوباتور
- خدمات استخراج فیبر خام
- آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
- آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
- آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
- آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
- آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
- آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
- آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
- آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در دارو به روش اسپکتروفتومتری
- آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
- آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
- آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
- آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
- آزمون ضريب شکست اسانس
- آزمون تعیین غلظت انيدريد سولفورو در هوا به روش آب اكسيژنه
- آزمون تعیین ضریب شکست محلول ها
- آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
- آزمون اسيديته کل اشباع
- آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
- آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
- آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
- اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) محلول
- آزمون اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) مایعات با رئومتر مویین
- اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
- اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
- اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
- اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
- اندازه گیری کدورت در ماء الشعیر و سایر نوشدینی ها
- آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
- آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
- آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
- اندازه گیری قابلیت ذوب شدن، رنده شدن، کشدار شدن و قابلیت الاستیسته در پنیر پیتزا
- آزمون اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فرآورده های گوشتی
- آزمون اندازه گیری فسفاتاز قلیایی در انواع فرآورده های شیری
- اندازه گیری فروسیانید سدیم و پتاسیم در نمک
- آزمون شیمیایی اندازه گیری عدد ریشر - مایسل در انواع روغن و کره
- اندازه گیری عدد پولسنگ در انواع روغن و کره
- آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
- آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
- اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
- اندازه گیری رنگ محصولات کشاورزی خام و فرآوری شده
- آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
- اندازه گیری رطوبت
- اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
- اندازه گیری دما
- اندازه گیری درصد عصاره استحصالی به روش رفلاکس
- اندازه گیری چگالی محلول های آبی
- اندازه گیری چگالی مایعات و رزین ها با پیکنومتر
- اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
- اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
- آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
- اندازه گیری تخلخل در نان حجیم / نیمه حجیم
- آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
- اندازه گیری پکتین در انواع مربا
- اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
- اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
- اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
- اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
- آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
- آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
- حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
- اندازه گیری ابعاد با کولیس
- اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
- آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
- اندازه گیری میزان ویسکوزیته (گرانروی)مواد پلیمری با رئومتر (ویسکوزیته بین سطحی)
- آزمون شمارش باکتری بوسیله لام مخصوص شمارش
- آزمون تعیین عدد یدی
- آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
- آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
- آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
- آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
- آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
- آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
- آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
▾