- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت راهیان کیفیت آزما
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت راهیان کیفیت آزما
سال تاسیس : ۱۳۸۹
- وضعیت عضویت : فعال
- کرمانشاه کرمانشاه ,
- مدیر آزمایشگاه : سعید سلیمیان
- رابط آزمایشگاه : ژیلا مرادی
- تلفن : ۰۸۳۳۴۷۳۳۳۲۷
- نمابر : ۰۸۳۳۴۷۳۳۵۳۵
- www.keyfiat-azma.ir
- rahiyan.keifyat@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت راهیان کیفیت آزما
زمینه های تخصصی :
آزمون های فیزیکوشیمیایی و میکروبی مواد غذایینشانی آزمایشگاه :
کرمانشاه ، شهرک صنعتی فرامان ، فاز اول بلوار کارگر ، کد پستی : 674413141
نشانی دفتر :
کرمانشاه ، شهرک صنعتی فرامان ، فاز اول بلوار کارگر ، آزمایشگاه راهیان کیفیت آزما طبقه دوم کد پستی : 674413141
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام آب
-
دستگاه آب سنج شیر
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه الک لرزان
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه کدورت سنج
-
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه نورسنج
-
دستگاه هضم کجلدال
-
دستگاه هضم کجلدال
-
دستگاه همگن ساز
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ ژربر
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج نوری
-
کوره الکتریکی
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
-
یخچال آزمایشگاهی
-
یخچال فریزر
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت انواع آرد غلات و فرآورده های غلات
-
آزمون اندازه گیری ذرات (توزیع اندازه ذرات) انواع آرد غلات
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته قابل سنجش در شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین تام در گوشت و فرآورده های آن به روش کجلدال به شیوه عیار سنجی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در گوشت و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در گوشت و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری مقدار قند شربت آلبالو به روش لین آینون
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع شیرینی خوراکی (سوهان، گز، پشمک، گز بدون/با گزانگبین ...)
-
آزمون کنترل حسی و چشایی طعم انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشایی عطر انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ تفاله انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ انواع نوشیدنی ها
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در پودر سوخاری
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در بلغور گندم
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) انواع ماست
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در شیر، لبنیات و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون هوارد سل
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
اندازه گیری پری
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون کامل شیر
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
خدمات آون و خشک کن
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آزمون تعیین باقیمانده خشک، ماده خشک، باقیمانده تبخیر، مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در مواد و محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت کنسروها
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فرآورده های گوشتی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در انواع آرد غلات
-
آزمون کامل استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع رشته (رشته آش، رشته پلو، رشته سوپ)
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در انواع اسنک و انواع فرآورده های حجیم شده (حجیم شده غلات به روش انفجاری)
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در انواع قند، شیرینی، شکر و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی فرآورده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلات و حبوبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع میوه و سبزیجات یخ زده
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمی در انواع حلوا، حلوا ارده، ارده
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی خشکبار، آجیل، دانه های آجیلی، تخمه و مغز تخمه
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع خرما و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری چربی تام در مواد خوراکی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای و دمجوش
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون فیزیک و شیمیایی و میکروبی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (مرغ، دام)
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع ترشی (ترشیجات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان سنتی
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آدامس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کلوچه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چیپس و خلال سیب زمینی
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمی در انواع غلات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد سوخاری
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی در مرغ برگر منجمد
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ پخته آماده مصرف منجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی همبرگر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر پیتزا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بستنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دوغ
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی خامه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر فرادما
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر پاستوریزه
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) در زعفران
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس تند فلفل قرمز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس ماکارونی با سویا
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی سس گوجه فرنگی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مایونز و سس های سالاد
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی در رب انار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سرکه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب لیمو ترش
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع شربت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع نکتار میوه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده یخی خوراکی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های میوه ای بدون گاز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انگور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های مالت
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی (میکروبیولوژی) نوشابه های گازدار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب پرتقال
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انار
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع پنیر
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمی شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در غلات و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ذرت، کنسرو ذرت شیرین یا کنسرو ذرت کوچک
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در نخود
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) عدس
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع کنسرو
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی در انواع مربا، مربا مارمالاد و ژله مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت و کنسرو ذرت شیرین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی (نخود سبز)
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های کامل استاندارد فیزیک و شیمی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم