آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران پردیس کشاورزی و منابع طبیعی
زمینه های تخصصی : کشاورزی و منابع طبیعی نشانی آزمایشگاه : کرج - بلوار امام زاده حسن، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - کد پستی: 77871-31587
نشانی دفتر : کرج - بلوار امام زاده حسن، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - کد پستی: 77871-31587
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
دستگاه الکتروفورز
دستگاه طیف سنج مرئی فرابنفش (UV-Vis)
دستگاه طیف سنج نوری
دستگاه طیف سنج نوری
دستگاه کروماتوگراف گازی (GC)
دستگاه کروماتوگراف مایع با کارایی بالا (HPLC )
دستگاه کروماتوگراف مایع با کارایی بالا (HPLC )
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR )
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان (RT-PCR)
دستگاه الکتروفورز
دستگاه طیف سنج مرئی فرابنفش
دستگاه طیف سنج نوری
دستگاه طیف سنج نوری
دستگاه کروماتوگراف گازی
دستگاه کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
دستگاه کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
اندازه گیری سموم قارچی فومونیسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
اندازهگيري α, β, γ- tocopherol با روش HPLC
اندازهگيري هورمونها ABA, IAA با روش HPLC
آنالیز RP HPLC
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
آنالیز آنتی اکسیدان ها - انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
آنالیز جداسازی، اندازه گیری، و تعیین نوع متابولیت های ثانویه با روش کروماتوگرافی غربالی مولکولی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا GPC/HPLC
آنالیز سنجش میزان بیان ژن با روش Real-time PCR
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
خدمات PCR به همراه استخراج DNA و مواد
خدمات Q PCR بدون سنتز cDNA و مواد
خدمات Q PCR / PCR به همراه سنتز cDNA و مواد
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
اندازگیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
اندازه گیری سوکرالوز به روش HPLC
اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
تکثیر DNA در سلولهای پروکاریوت و یوکاریوت توسط RT-PCR
حضور یا عدم حضور ژن توسط RT-PCR
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی SPE
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با آشکارساز فلورسانت با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
آزمون اندازگیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
آنالیز DNA گیاهان دارویی با استفاده از PCR
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC و کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
آنالیز ژنوتایپینگ با Real-Time PCR به روش HRM
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه GC-MS
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
آزمون اندازه گیری غلظت اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در فرآورده های کشاورزی و خوراکی (مانند میوه و سبزی) با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام به روش اسپکتروفتومتری
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
آزمون شناسایی و اندازه گیری افزودنی ها (دی ترشل پارا کرزول DBPC) در روغن ها و روغن های عایقی با HPLC
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
آنالیز جنس و گونه باکتری های پروبیوتیک و غیر بیماریزا با PCR
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن در مواد خوراکی به روش دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC و خالص سازی IAC
اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
اندازه گیری بربرین به روش HPLC
اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
اندازه گیری رنگ های مصنوعی(متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای میکروب ها (باکتری، قارچ، ویروس، ...)
آزمون اندازه گیری میزان غلظت و خلوص DNA، RNA و پروتئین با نانودراپ
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC