- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
سال تاسیس : ۱۳۸۹
- وضعیت عضویت : فعال
- البرز کرج ,
- مدیر آزمایشگاه : رضا معالی امیری
- رابط آزمایشگاه : مجید رنجبر
- تلفن : ۰۲۶۳۲۲۴۵۹۷۱
- نمابر : ۰۲۶۳۲۲۴۵۹۷۱
- http://canlab.ut.ac.ir
- centrallabcan@ut.ac.ir
سازمان مرتبط :
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه تهران
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی
زمینه های تخصصی :
کشاورزی و منابع طبیعینشانی آزمایشگاه :
کرج - بلوار امام زاده حسن، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - کد پستی: 77871-31587
نشانی دفتر :
کرج - بلوار امام زاده حسن، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - کد پستی: 77871-31587
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
الکتروفورز
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج نوری نانودراپ
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC )
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی فومونیسین به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
اندازهگيري α, β, γ- tocopherol با روش HPLC
-
آزمون اندازهگیری هورمونها ABA, IAA با روش HPLC
-
آنالیز با دستگاه RP HPLC
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز جداسازی، اندازه گیری و تعیین نوع متابولیت ثانویه با روش کروماتوگرافی غربالی مولکولی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا GPC/HPLC
-
آنالیز سنجش میزان بیان ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی مولکولی ارگانیسم ها (واکنش PCR و الکتروفورز)
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات Q PCR بدون سنتز cDNA و مواد
-
خدمات Q PCR / PCR به همراه سنتز cDNA و مواد
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
اندازه گیری سوکرالوز به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
خدمات تکثیر DNA در سلول های پروکاریوت و یوکاریوت توسط RT-PCR
-
حضور یا عدم حضور ژن توسط RT-PCR
-
اندازه گیری میزان اسید گلیسیریزیک در عصاره شیرین بیان توسط HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی SPE
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با آشکارساز فلورسانت با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
-
آزمون استاندارد اندازه گیری هیستامین (باقیمانده سموم) در ماهی و فرآورده های آن با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آنالیز DNA گیاهان دارویی با استفاده از PCR
-
آنالیز کیفی مواد و ترکیبات آلی با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC و کروماتوگراف گازی طیف سنج جرمی GC-MS
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آنالیز کمی ژن ها (relative and absolute) با Real-Time PCR و آنالیز داده های آن
-
آنالیز ژنوتایپینگ با Real-Time PCR به روش HRM
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه GC-MS
-
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین بیوتین (B7, H2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری افزودنی ها (دی ترشل پارا کرزول DBPC) در روغن ها و روغن های عایقی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آنالیز جنس و گونه باکتری های پروبیوتیک و غیر بیماریزا با PCR
-
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آنالیز شناسایی عوامل پاتوژن در مواد خوراکی به روش دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
-
اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
-
اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
-
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
اندازه گیری بربرین به روش HPLC
-
اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری رنگ های مصنوعی (متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
-
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
-
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
-
اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
-
آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
-
آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آزمون اندازه گیری میزان غلظت و خلوص DNA، RNA و پروتئین با نانودراپ
-
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC