- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت آران دانش آزما
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت آران دانش آزما
سال تاسیس : ۱۴۰۳
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : احسان آذین
- رابط آزمایشگاه : احد منافی کشکی
- تلفن : ۰۲۱۵۵۷۳۲۷۹۱
- arandanesh.ir
- arandaneshazma@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت آران دانش آزما
زمینه های تخصصی :
آنالیز کلیه پارمترهای کمی و کیفی نمونههای محیطی، تعیین پروفایل اسید چرب، آنالیز کلیه پارمترهای میکروبی مربوط به نمونههای غذایی، محیطی و ...، شناسایی مولکولی و انجام تست PCRنشانی آزمایشگاه :
میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان بهبودی، پلاک 68، طبقه 4، واحد 16
نشانی دفتر :
میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان بهبودی، پلاک 68، طبقه 4، واحد 13
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
الکتروفورز
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور
-
پمپ خلاء روتاری
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام فراصوت
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود لامینار
-
یخچال فریزر
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری بنزین Gasoline
-
آزمون اندازه گیری اورتو کرزول و فنل در ادرار
-
اندازه گیری سیلیس با طیف سنجی نوری یا UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک (NH3) با روش طیف سنجی
-
اندازه گیری نیتروژن اکساید و نیتریک اکساید NO,NO2 با طیف سنجی مرئی فرابنفش
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه با روش کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری نفتا با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آزمون اندازه گیری استون
-
آزمون اندازه گیری دی کلرومتان (متیلن کلراید)
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آنالیز مواد جذب کننده H2S در گل حفاری با پایه کربنات روی با روش طیف سنجی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز شناسایی آنیون سورفاکتانت ها Anionic surfactants در آب و پساب
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آنالیز تعیین کدورت (درصد عبور نور مرئی) در پلاستیک ها
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ بعد از اکسیداسیون پراکسید هیدروژن و جوشش
-
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
-
آزمون تعیین میزان روغن در روغن های حل شونده در آب
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز شناسایی حلال های آتشگیر توسط کروماتوگرافی گازی (کلیه حلال های آلی و ترکیبات مایع فرار و نیمه فرار)
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری ارتوفسفات در آب به روش رنگ سنجی اسید اسکوربیک
-
آنالیز سیکلوهگزان با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز توزیع دامنه جوش در فراکسیون های نفتی به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز تعیین توزیع نقاط جوش برش های نفتی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آناليز تعيين خلوص متيل اتيل كتن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ناخالصی های هیدروکربنی در پروپیلن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری مواد آلی فرار در آب با روش کروماتوگرافی گازی تزریق مستقیم محلول آبی
-
آنالیز تعیین خلوص بوتادین و ناخالصی های هیدروکربنی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز C2 و C5 موجود در بنزین با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز BTEX, Styrene, Dichloromethane, Cloroform Tetrachloroethylene lacetate, Styrene, Ethyl acetate, Trichloroethylene, C-5 to C-15 ,C5-C8,C8-C10,C7-C11,C7-C12,C7-C15, Butylacetat
-
آنالیز BTEX, Styrene, Buthyl acetate, Aceton, n-Pentane, n-Hexane, n-Heptane, n-Octane, n-Nonane, n-Decane
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری آنتی بیوتیک در فرآورده های شیری به روش انتشار در ژل
-
آزمون اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد خنثی شونده (TNV) خاک به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازهگیری اسکوربات (کل- احیاء- اکسید)
-
اندازهگیری غلظت H2O2
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آزمون تعیین درصد اجزا C1 تا + O2,N2, H2,CO2,CO, C5 درنمونه های گازی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین درصد اسید سولفوریک در کپسول محتوی (N2 + H2S )
-
آزمون تعیین درصد اسید سولفوریک در محلول ها
-
آزمون تعیین درصد خلوص فورفورال در پساب
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اتیلن و استیلن در نمونه های مختلف گیاهی و میکرو اورگانیسم ها
-
آزمون شناسایی و شمارش خانواده باکتری های ویبریوناسه
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آنالیز اسیدیته کاتالیست به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز انرژی فعال سازی دفع با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در دارو به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز جهش زایی مواد با آزمون ایمز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فسفات خاک بروش کاهش با آسکوربیک اسید
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز شناسایی مواد و عناصر و تهیه طیف نوری با طیفسنج نوری
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل ايميدازول - روی
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل آبی کوماسی
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل کوماسی کلوئيدی
-
آنالیز و شناسایی پروتئین ها به روش رنگ آمیزی ژل نيترات نقره
-
آنالیز اندازه گیری گازهای محلول در روغن یا روغن ترانسفورماتور
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
-
خدمات التراسونیک و هموژنایزر
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
-
خدمات تخریب سلول ها و استخراج محتویات سلول با استفاده از هموژنایزر میکروبی
-
خدمات تفکیک و جداسازی ترکیبات و محلول های زیستی (ژنتیکی، پروتینی، ...)
-
خدمات پمپ خلاء
-
خدمات ساخت نانو ذرات پلیمری به روش امولسیون و مینی امولسیون
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
خدمات گرمخانه گذاری در دماهای مختلف
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همگن سازی سوسپانسیون ها با روبشگر مافوق صوت
-
خدمات هود بیولوژیک
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در انواع مواد خوراکی و روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی و شناسایی سموم با روش کروماتوگرافی گازی با شبیه ساز شرایط تقطیر SIMDIST-GC
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری حداکثری نرمال هگزان
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آنالیز انواع کودهای شیمیایی و کمپوست ها و اندازه گیری عناصر نیتروژن،فسفر ، پتاسیم و فلزات
-
آنالیز و شناسایی گازهای مبرد و تعیین درصد خلوص و میزان آب و اسیدیته توسط GC, کارل فیشر
-
خدمات ارائه انواع محیط های کشت، مواد و محلول های مورد نیاز برای کشت سلول
-
خدمات کلونینگ ژن های عملکردی پروکاریوتی و یوکاریوتی در حامل های (وکتور های) درخواستی
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
تولید بایومس (زیست توده) برای هر گونه آنالیز
-
آنالیز لیپید های قطبی پروکاریوت ها
-
تهیه بایومس خشک از نمونه های زیستی
-
خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
-
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
-
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
-
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
-
آنالیز بررسی اثر سلامت بخشی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
جدا سازی، خالص سازی و شناسایی کامل میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و تخمیری
-
خدمات آون و خشک کن
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون تعیین دما آب دریا
-
تعیین نیترات آب دریا
-
تعیین نیتریت آب دریا
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
آزمون اندازه گیری سیلیس یا سیلیکا در آب دریا، آب و پساب به روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین آمونیاک در آب دریا
-
آزمون ارزیابی آمیختگی در اتانول
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش کروماتوگراف گازی GC
-
اندازه گیری نیتروز آمین در فرآورده های گوشتی به روش GC
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون اسیدهای چرب آزاد در مواد آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
آزمون تعیین وجود آهن در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون عصاره آبی در انواع مایعات خوراکی و خوراکی ها
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون تعیین میزان چربی کل در صابون ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد نامحلول در الکل در شوینده ها
-
آزمون تعیین درصد خلوص مواد شیمیایی یا حلال های آلی به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
خدمات کشت سلولی اعم از Defreezeing، تکثیر و فریز نمودن سلول
-
اندازه گیری مقدار فسفر در کانه های آهن توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری گوگرد در نمونه های معدنی (غلظت بالای 1 /0 درصد)
-
اندازه گیری مقدار تیتانیوم در نمونه های معدنی
-
اندازه گیری درصد خلوص نیتریت سدیم
-
آزمون تعیین درصد خلوص اسید اسکوربیک (ویتامین C) به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری خلوص اسید بوریک
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
تعیین طیف و اندازه گیری مواد مختلف اعم از دارویی و غیره که در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جذب دارند توسط دستگاه uv-vis
-
اندازه گیری غلظت کلروفیل آ به روش طیف سنجی
-
تقطیر در خلا ترکیبات هیدروکربنی
-
آنالیز اندازه گیری مواد فرار قیر
-
آنالیز هیدروکربن های نفتی PAH و PCB
-
شناسایی آلدئیدها و کتن ها در مخلوط نمونه دی نیترو فنیل هیدرازین
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری فرمالدئید در مواد شوینده
-
آزمون سنجش پایداری حرارتی و برودتی شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری مواد نامحلول در آب
-
اندازه گیری مواد غیر فرار در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری فلوراید یا یون فلوراید در آب و پساب
-
اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
-
آزمون تعیین ترکیبات اشباع مواد هیدروکربنی به روش کروماتوگرافی گازی
-
خدمات تغلیظ و خالص سازی مواد با روتاری وکیوم (rotary vacuum)
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آزمون تعیین اندیس هیدروکسیل
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری آنتوسیانین تام
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ساپونین یا ساپونین تام
-
اندازه گیری سنوزوئید یا سنوزوئید تام
-
آنالیز کربوهیدارت ها بر اساس اینولین
-
آنالیز انواع آمین ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت محصولات عمده فساد محلول های آمین توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت آمین ها و مونو اتیلن گلیکول در محلول ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آزمون حلالیت در آب
-
آزمون حلالیت در گازوئیل با لیوان فلزی
-
آنالیز کنترل کیفی محلول های شیمیایی (بافرها و معرف ها)
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو لوبیا سبز، کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در کنسرو قلیه میگو
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آنالیز با طیف سنج نور مرئی و فرابنفش UV-Vis
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی شیشه پاک کن (برپایه حلال)
-
آزمونهای استاندارد فیزیکی و شیمیایی مایع پاک کننده اجاق گاز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی مایع و فرآورده های پاک کننده فرش و موکت
-
خدمات تهیه متیل استر از روغن با روش ترانس متیلاسیون سریع در شرایط قلیایی (متانول و KOH)
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری فلانوئید به روش طیف سنجی
-
آنالیز کامل نمونه های آب و شورابه شامل اندازه گیری سولفات، کلر، کربنات، بی کربنات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم
-
اندازه گیری 10 اکسید اصلی در نمونه های زمین شناختی و معدنی به روش شیمی تر
-
آزمون های شیمیایی فرآورده های سلولزی
-
طیف سنجی جذبی، انعکاسی و عبوری روی نمونه های جامد، فیلم و پودر با طیف سنج مرئی فرابنفش
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
اندازه گیری دمای آب
-
اندازه گیری درصد خلوص هیدروکسید کلسیم در نمونه سنگ آهک
-
آزمایش اندازه گیری نمونه مایعات هیدروکربوری C6-C15 با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون ارزیابی اسیدها (سیتریک، کلریدریک، سولفوریک، نیتریک و بوریک)
-
آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS
-
اندازه گیری سیلیسیم دی اکسید در کانسنگ ها با روش رسوبی
-
اندازه گیری گوگرد تری اکسید در کانسنگ با روش رسوبی
-
اندازه گیری مقدار آلومینیوم اکسید در کانسنگ توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری مقدار پنتا اکسید فسفر در کانسنگ توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری مقدار تیتانیوم دی اکسید در کانسنگ ایلمنیت توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری مقدار سیلیس در کانسنگ ها توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری مقدار منگنز اکسید در کانسنگ ها توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آنالیز بررسی سمیت سلولی با روش Biofilm assay
-
آزمون استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) پوشک و نوار بهداشتی
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
-
آزمون شناسایی هر یک از انتروکوک/سودوموناس/کلی فرم/اشرشیا در آب به روش فیلتراسیون
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروبی شمارش باکتری های مزوفیل هوازی یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل کل در آبلیمو به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون میکروارگانیسم گرمادوست عامل فساد بدون گاز
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیی گاز های محلول در روغن های عایقی با GC
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری پلی گلیسرول با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان ایزوپروپیل الکل در زانتان گام با GC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز در شیر و شیر خشک با GC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز، مالتوز، ساکارز، گلوکز با GC
-
آزمون اندازه گیری متیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری اتیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری پروپیل پارابن با GC
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون قابلیت زیستی با روش شمارش
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس ها
-
آزمون شمارش لوکونوستوک
-
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
-
آزمون شمارش مخمرهای پروبیوتیک
-
آزمون شناسایی لاکتوباسیلوس پاراکازیی
-
آزمون جستجو و شناسایی لاکتوباسیلوس کازئی Lactobacillus casei
-
آزمون جستجو پلانتاریوم
-
آزمون اندازه گیری سیانید با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب و نمونه های آبی با طیف سنجی نوری یا Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری برم در نمک با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیایی با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون میزان مواد رنگی و رنگدانه بریلیانت بلو، ایندیگوتین، کینولین یلو، سان ست یلو با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری میزان کانتازانتین و آستازانتین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری فلوئور در DCP و آب و اسید فسفریک
-
آنالیز اندازه گیری سیلیس کریستالی با دستگاه اسپکتروفتومتر
-
آزمون C13 isotpe of Kerogen
-
آزمون S34 isotpe of Kerogen
-
خدمات بازیابی حلال
-
آزمون اندازه گیری گوگرد قابل جذب در خاک یا کود
-
آزمون میزان کربن آلی در خاک یا کود
-
آنالیز اندازه گیری اجزا گاز طبیعی شیرین و گاز سنتز شده با کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آزمون اندازه گیری آهن در نمونه های آبی
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
خدمات کشت سلولی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری گلوتارآلدهید
-
آزمون اندازه گیری پروپیلن گلیکول با GC
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) در زعفران
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شامپو
-
خدمات تفسیر طیف آی آر IR
-
خدمات تهیه بافر TAE 50x
-
خدمات طراحی وکتور (باید هدف طراحی درج شود)
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک های فکالیس
-
آزمون اندازه گیری pH در رسوبات (رسوب دریا، رسوبات آلی ...)
-
آزمون سمیت سیستمیک تحت مزمن (sub chronic systemic toxicity)
-
آزمون سمیت سیستمیک تحت حاد (sub acute systemic toxicity)
-
آزمون چسبندگی سلول
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی صابون پرچرب
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پودر صابون رختشویی
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبی عسل
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانس گیری به روش تقطیر با آب و بخار برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
خدمات اسانسگیری به روش تقطیر با بخار مستقیم برای نمونه های خشک و آماده تقطیر
-
آنالیز اسانس ها (شناسایی و تعیین درصد اجز) با کروماتوگراف گازی GC
-
خدمات عصاره گیری به روش خوابانیدن در حلال (ماسراسیون یا خیساندن)
-
خدمات عصاره گیری به روش پرکولاسیون برای نمونه های گیاهی
-
آزمون استاندارد شیمیایی شوینده های ناحیه خارجی دستگاه تناسلی بانوان (ژل بهداشتی بانوان)
-
آزمون میکروبیولوژی کرم و لوسیون ها بر اساس استاندارد ملی ISIRI3978
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های اسیدی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون فیزیکی و شیمیایی پاک کننده های قلیایی مورد مصرف در صنایع لبنی
-
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری بور محلول و کل (بر) به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس استئاروترموفیلوس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
-
آزمون شناسایی باکتری کلستریدیوم های بی هوازی
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری آنیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ازت (نیتروژن) کل و فرم آمونیاکی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مایع هیپوکلریت سدیم (آب ژاول)
-
آزمون تعیین میزان کلرات مایع هیپوکلریت سدیم (آب ژاول)
-
آزمون اندازه گیری میزان کلر تام مایع هیپوکلریت سدیم (آب ژاول)
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
خدمات ارائه محیط کشت های شستشو و گرادیان شیب غلظت اسپرم
-
خدمات ایجاد محیط دست ورزی اسپرم، تخمک و جنین
-
خدمات رنگ آمیزی گیمسا در نمونه های زیستی (بافت، سلول ...)
-
خدمات رنگ آمیزی لوکسال فست بلو در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی کریزیل ویوله در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی سودان بلک در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی آکریدین اورنج در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی جونز در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی کرومایسین A3 در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی ورهاف در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی ون گینسون در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی فولگن در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی گلژی در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی آنیلین بلو در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی اورسئین در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی لایت گرین در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی Movat در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی تریپان بلو در بافت و سلول
-
خدمات رنگ آمیزی DAPI یا PI ( بررسی هسته در بافت و سلول )
-
خدمات رنگ آمیزی نیسل در بافت و سلول
-
خدمات اسمیر واژینال به همراه رنگ آمیزی گیمسا در بافت و سلول
-
خدمات جداسازی سلول از PBMC
-
خدمات جداسازی سلول بر اساس مارکرهای سطحی با روش MACS
-
خدمات استخراج و کشت سلول های تک هسته ای (سلول مونوسیتی) خون محیطی (PBMC)
-
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
-
آزمون اندازه گیری اسید فیتیک
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمونهای میکروبی نانو ذرات کپسوله
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در شیر، لبنیات و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) انواع ماست
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع پودر فلفل و فلفل خشک شده
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در پودر سوخاری
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون تعیین باقیمانده اکسید اتیلن در محصولات پزشکی سترون شده با گاز اتیلن اکساید
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
-
خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی لیفسون (تاژک باکتری)
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
-
خدمات تهیه سوش استاندارد باکتری های مختلف ATCC
-
آزمون شناسایی مورفولوژیکی قارچ میکوریز در نمونه
-
آزمون اندازه گیری بور (بر) قابل جذب در کود یا خاک با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در خاک یا کود با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش میکروبراث دیلوشن برای نمونه های باکتری
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش ماکروبراث دیلوشن برای نمونه های باکتری
-
آزمون های آنتی باکتریال تعیین MIC و MBC به روش میکروبراث دیلوشن برای نمونه های قارچ و مخمر
-
آزمون فعالیت ضد میکروبی ماده مورد نظر علیه باکتری ها با اندازه گیری غلظت مهاری سهمی FIC
-
آزمون فعالیت ضد میکروبی ماده مورد نظر علیه باکتری ها با روش Checkerboard Assay
-
آنالیز میزان فعالیت پروتئولیتیک باکتری ها
-
آنالیز میزان فعالیت لیپولیتیک باکتری ها
-
آزمون اندازه گیری میزان تولید دی استیل توسط باکتری ها در محصولات تخمیری لبنی (فرآورده های شیری)
-
آزمون عدد یدی روغن های خوراکی (میزان اسیدهای چرب غیر اشباع) به روش هانوس
-
خدمات تهیه انواع اسلایدهای قارچ شناسی
-
آزمون جداسازی و شناسایی انواع قارچ ها
-
خدمات استخراج اگزوزوم
-
خدمات طراحی پرایمر برای آزمون های مولکولی نرم افزار ژن رانر
-
خدمات چربی گیری مواد خوراکی (استخراج چربی) به روش سرد
-
آزمون اندازه گیری رطوبت نمونه با انکوباتور
-
آزمون استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) تافی و آب نبات
-
آزمون اندازه گیری اسید پیروویک (Pyruvic acid)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت نمونه با آون
-
آزمون ویژگی های میکروبی آب مقطر
-
آزمون های میکروبی حنا و رنگ موهای گیاهی
-
آزمون میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 100
-
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method 147
-
آزمون عملکرد و اثربخشی ضد عفونی کننده های دست (محلول، ژل، پد ...)
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش باکتری سالمونلا در کود یا خاک Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش فکال کلی فرم ها در کود یا خاک به روش 15 لوله ای
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی در خاک یا کود به روش 15 لوله ای
-
خدمات جداسازی مولکول های باردار مثل RNA و DNA
-
آزمون اندازه گیری غلظت اسید بنزوئیک یا اسید سوربیک در فرآورده های کشاورزی و خوراکی (مانند میوه و سبزی) با طیف سنجی نوری
-
آزمون تعیین پلیمر در مونومر استایرن به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری ترت-بوتیلکتهکول (TBC) در مونومر استایرن
-
آزمون اندازه گیری اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون میکروبی (میکروبیولوژی) انواع برنج پخته شده
-
آزمون اندازه گیری فسفات در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نیتریت سدیم در مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
خدمات آنالیز غلظت مهار میانه (IC50) با استفاده از نرم افزار پریزم (Prism - GraphPad)
-
آنالیز اندازه گیری فرمالدئید در خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک آزاد در کود و خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری MDA (مالون دی آلدئید) در گیاهان
-
آزمون اندازگیری آروماتیک آمین به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و منیزیم در آب و پساب به روش تیتراسیون کمپلکسومتری
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری یون کلرید در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری منگنز در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری فیبر غیر محلول در شوینده خنثی، فیبر غیر محلول در شوینده اسیدی، لیگنین غیر محلول در شوینده اسیدی در خوراک دام و طیور و آبزیان و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد یدی در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز شناسایی اکسید نیتروژن با طیف سنج مرئی UV-vis
-
آنالیز با الکتروفورز افقی با استفاده از ژل آگارز
-
آزمون سنجش قلیاییت متیل اورانژ به روش تیتراسیون
-
آزمون سنجش قلیاییت فنل فتالئین به روش تیتراسیون
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب منیزیم در آب و پساب
-
آزمون های استاندارد کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در انواع اسنک و انواع فرآورده های حجیم شده (حجیم شده غلات به روش انفجاری)
-
آزمون میکروبی پودرهای نیمه آماده گلوتن سبوس غلات (سبوس گندم یا برنج)
-
آزمون اندازه گیری یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب به روش وزن سنجی (گراویتومتری)
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در گوشت و فرآورده های آن
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH رنگ های پایه آب
-
آزمون بررسی میزان رهایش دارو از داربست و نانوذرات در pH های مختلف به روش کیسه دیالیز
-
خدمات تولید نانو ذرات MOF
-
خدمات تولید نانو ذرات مویی از بافت گیاهی
-
آزمون های میکروبی فرآورده های گیاهی و گیاهان (گیاهان خوراکی، دارو گیاهی، گیاهان دارویی، عصاره گیاهی)
-
خدمات جداسازی و نگهداری لاین سلول های بنیادی جنینی و بالغ
-
آنالیز اندازه گیری مواد موثره در گیاهان دارویی با دستگاه UV-Vis
-
خدمات کشت سلول بر روی داربست
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) در انواع آرد غلات
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت انواع آرد غلات و فرآورده های غلات
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات موثره نانوامولسیون به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز اندازه گیری و جداسازی پروتئین ها با الکتروفورز یک بعدی با روش (IEF)
-
خدمات تغلیظ نمونه توسط حلال پران روتاری