- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
سال تاسیس : ۱۳۶۸
- وضعیت عضویت : فعال
- اصفهان شهرضا ,
- مدیر آزمایشگاه : محمد علیزاده
- رابط آزمایشگاه : محمد علیزاده
- تلفن : ۰۳۱-۵۳۲۹۲۵۳۰
- نمابر : ۰۳۱-۵۳۵۱۳۱۰۳
- razi@iaush.ac.ir
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
زمینه های تخصصی :
شیمی پلیمر آنالیزهای تجزیه دستگاهی آنالیز حرارتی صنایع غذایی میکروبیولوژی مهندسی شیمی-نفت-پلیمر فیزیک و الکترونیک مهندسی پزشکینشانی آزمایشگاه :
استان اصفهان، شهرستان شهرضا، انتهای بلوار پاسداران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا، دانشکده تحصیلات تکمیلی، آزمایشگاه مرکزی
نشانی دفتر :
استان اصفهان، شهرستان شهرضا، انتهای بلوار پاسداران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا، دانشکده تحصیلات تکمیلی، آزمایشگاه مرکزی
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
اکسترودر دو مارپیچ
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه
(FTIR ) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC )
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری و سنجش غلظت یون فسفات در آب و پساب
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون تعیین چگالی ظاهری (پودرها) با استفاده از استوانه مدرج
-
آنالیز تعیین خلوص حلال های آلی هالوژن دار و مواد افزودنی آن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی عناصر کمیاب در آب با دستگاه AAS
-
اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز هیدروکربن های آروماتیک 8 کربنه با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
اندازه گیری اسیدهای چرب فرار (VFA) در آب و خاک
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
اندازه گیری دانه بندی ذرات
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری عدد پولسنگ در انواع روغن و کره
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری عدد ریشر - مایسل در انواع روغن و کره
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری کدورت در ماء الشعیر و سایر نوشدینی ها
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری كلسيم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
اندازه گیری میزان پخت و تردی در نان برنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری نقطه دود در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب لبشور، آب دریا و آب خیلی شور به وسیله جذب اتمی
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین میزان جذب نوری محلولها با نورسنج زیستی
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آنالیز با دستگاه RP HPLC
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری مواد به روش کروماتوگرافی لایه نازک TLC
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز تشخیص گروههای عاملی و عناصر آلی مشخص با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز پایه پلیمر با استفاده از FTIR
-
آنالیز تهیه طیف و گراف IR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز رنگ مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی ترکیبات و مواد موثر دارویی و گیاهان دارویی با HPLC
-
آنالیز شناسایی گروه های عاملی (تجزیه کیفی) با روش طیفسنجی مادون قرمز IR
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و تعیین ساختار ترکیبات پلیمری با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR)
-
آنالیز شناسایی مواد موثره در گیاهان دارویی
-
آنالیز کمی و کیفی ترکیبات آلی و معدنی با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR)
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز شناسایی ترکیبات مجهول به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز نمک های خوراکی با طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز و اندازه گیری میزان روغن و گریس در نمونه های زیستی با روش FTIR
-
آنالیز و تهیه طیف مادون قرمز با روش طیفسنجی مادون قرمز IR
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
-
آزمون تعیین عدد خنثی سازی اسیدها
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
خدمات اکستروژن دو مارپیچ (D.colline) پلاستیک ها با دستگاه اکسترودر دو پیچه
-
خدمات حمام آب
-
خدمات حمام خشک
-
خدمات حمام روغن
-
خدمات حمام کنترل دما
-
خدمات خشک کردن
-
خدمات خشک کن
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات نگهداری نمونه در یخچال و فریزر
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های دارو و فراورده ای دارویی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری دانسیته به روش هیدرومتری
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص روغن های خوراکی و گیاهی
-
آزمون تعیین فرآورده های پروتئینی شامل گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک، گاومیش، سگ، گربه، بوقلمون، سویا، ماهی
-
آزمون شناسایی انواع کانی های موجود درنمونه ها بصورت کیفی
-
آزمون اندازه گیری فلاونوئید کل
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
آزمون شناسایی کیفی لاستیک به روش طیف سنجی مادون قرمز IR
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون کامل شیر
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون تعیین دما آب دریا
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین در رسوب، خاک، پسماند و بافت جانداران
-
آنالیز تعیین غلظت محلول با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز تشخیص آلودگی ها و ناخالصی های آلی ( ذرات، پسماندها و …) با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز مشخصه یابی و تشخیص مواد آلی (جامدات، پودرها، فیلم ها و مایعات) با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز خواص جذبی و عبوری یک ماده در یک محدوده طول موج با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز تعیین عدد اسیدی کل در روغن و گریس و فرآورده های نفتی
-
آزمون اندازه گیری عدد هیدروکسیل
-
آنالیز تعیین اسیدیته و قلیائیت در شوینده ها، پاک کننده ها و لوازم آرایشی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم آزاد در شوینده ها به روش شیمیایی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان لاکتوز در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند احیا در صنایع آرایش و بهداشتی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون تعیین کرایس (اندیس کرایس) در انواع مواد خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون معادل دکستروز در گلوکز مایع
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین میزان ارسنیک در مواد غذایی
-
آزمون تعیین وجود آهن در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری میزان سرب در شوینده
-
آزمون اسانس در مواد خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین درصد خلوص مواد شیمیایی یا حلال های آلی به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
اندازه گیری مس اکسیدی (اکسید مس) در کانی و سنگ ها با طیف سنج جذب اتمیASS
-
اندازه گیری میزان سرب اکسیدی، روی اکسیدی در کانسنگ سرب و روی توسط ASS
-
اندازه گیری درصد خلوص اتیلن دی آمین تترا استیک اسید نمک دی سدیم (EDTA)
-
آزمون اندازه گیری روی (Zinc) در نمونه جامد با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری درصد خلوص برمید پتاسیم (Potassium bromide)
-
اندازه گیری درصد خلوص نیتریت سدیم
-
آزمون تعیین درصد خلوص اسید اسکوربیک (ویتامین C) به روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین درصد خلوص کربنات کلسیم
-
آنالیز اندازه گیری مقدار عناصر لیتیم، سدیم و پتاسیم با نورسنج شعله ای
-
آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
اندازه گیری کروم کل در آب با طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری عناصر در نمونه های آبی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
اندازه گیری یون سولفات در آب و پساب، آب های لب شور و آب دریا
-
تعیین نقطه انجماد
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
اندازه گیری حجم متوسط
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آزمون تعیین اندیس هیدروکسیل
-
آنالیز اندازه گیری غلظت آمین ها و مونو اتیلن گلیکول در محلول ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفیت در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Iodometric
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
-
آنالیز اندازه گیری متیل ترشری بوتیل اتر در نمونه های آب، پساب، خاک توسط GC/FID
-
آنالیز اندازه گیری فرمالدئید در نمونه های آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اسید و قلیای آزاد با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری خواص حسی و چشایی
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در مواد خوراکی به روش طیف سنجی
-
آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج (شامل: سرب، آرسنیک، کادمیم)
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون در روغن شامل : جیوه،قلع
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ذرت شامل : قلع، سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون با قارچ شامل: جیوه، سرب، مس، روی، آهن، آرسنیک، قلع، کادم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های فلزات سنگین کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین گندم پوست کنده شامل : سرب، کادمیوم
-
آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
-
آزمونهای باقیمانده سموم پرک گندم
-
آزمون استاندارد بسته بندی و نشانه گذاری بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمونهای فلزات سنگین جو پوست کنده شامل : سرب،کادمیوم
-
آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمونهای بسته بندی و نشانه گذاری کنجاله بذر پنبه
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی ساردین شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی (بادبان-مارلین ماهی)-در سس گوجه فرنگی شامل : ارسنیک،،مس،آهن،سرب،قلع،روی
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی شامل : جیوه , سرب , مس , روی , آهن , آرسنیک , قلع
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمون باقیمانده سموم در خوشاب گریپ فروت
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (میزان آهن، کلسیم ...)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ظروف غذاخوری، ظروف چینی، سرامیکی، شیشه ای (اندازه گیری سرب و کادمیم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان کلسیم قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان مس قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان آهن)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
-
آنالیز طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
اندازه گیری فنل تام
-
اندازه گیری کربنات کلسیم (آهک) به روش تیتراسیون
-
آنالیز کامل نمونه های آب و شورابه شامل اندازه گیری سولفات، کلر، کربنات، بی کربنات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم
-
آزمون تعیین میزان منگنز در آب و پساب
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
آزمون اندازه گیری همزمان کربنات، بی کربنات و pH
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر طلا با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
خدمات آماده سازی نمونه آب
-
آزمایش تعیین درصد یک عنصر درنمونه کاتالیست حل شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری کلر - برای تعیین وجود کلر در نمونه
-
اندازه گیری اکسید آهن در کانسنگ آهن با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اکسید کروم در کانسنگ کروم با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اکسید کلسیم در کانسنگ کلسیت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اکسید منیزیم در کانسنگ دولومیت و منیزیت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری آهن در کانسنگ آهن با روش تیتراسیون کرومیتی
-
اندازه گیری مقدار آلومینیوم اکسید در کانسنگ توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری مقدار منگنز اکسید در کانسنگ ها توسط اسپکتروفتومتر
-
اندازه گیری میزان روی در کانسنگ ها توسط AAS
-
اندازه گیری میزان سرب در کانسنگ ها توسط AAS
-
اندازه گیری میزان نقره در کانسنگ ها توسط AAS
-
آزمون اسکن طیف فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آزمون اسکن ناحیه فرابنفش جذبی UV-Vis
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه HPLC
-
آنالیز تعیین غلظت به وسیله دستگاه طیف سنج نوری (اسپکتروفتومتر)
-
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری مقدار نقره در آلیاژهای زینتی نقره با استفاده از دو روش حجم سنجی (پتانسیومتری ) با استفاده از سدیم کلراید یا پتاسیم کلراید و پتاسیم بروماید
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
اندازه گیری pH ضدیخ، ضدزنگ، خنک کنندهای موتور و محلولهای آبی رقیق
-
آزمون اندازه گیری اوره با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری متیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری اتیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری پروپیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سیانید با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری برم در نمک با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری مقادیر کم فلزات محلول در آب به روش Graphite Furnace Atomic Absorption Spectrometry, GF-AAS
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن در نمونه های آبی
-
آزمون اندازه گیری pH انواع جاذب ها (کربن فعال، مولکولارسیوها و . . . )
-
آزمون اندازه گیری پروپیلن گلیکول با GC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی کامل فنوتیپک باکتریهای خانواده ویبریوناسه در نمونه میگو
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
آزمون اندازه گیری خاکستر مواد اولیه دارویی و گیاهان دارویی
-
آزمون اندازه گیری ایزوپروپانول یا ایزوپروپیل الکل با GC
-
آزمون سنجش یون کلرور در آب پساب و نمونه های محلول به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
آنالیز اسانس ها با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون تعیین میزان مونومر (استایرن) باقی مانده در پلی استایرن به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز عناصر آهن، منگنز، کلسیم و منیزیم به روش شیمی تر (تیتراسیون)
-
آزمون شیمیایی هالفن برای روغن های خام و خوراکی
-
آزمون شیمیایی تشخیص روغن کنجد به روش ویلاویچیا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن در آب و پساب به روش طیف سنجی نوری (اسپکتروفوتومتری)
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های محلول در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری لیتیم در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی با دستگاه نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون اندازه گیری آهن فرو موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب و پساب و کود
-
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
-
آزمون اندازه گیری اسید فیتیک
-
آزمون اندازه گیری مواد جامد بدون چربی در شکلات و دراژه
-
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنج نوری یا شعله
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کلاته در کود به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین قابل جذب یا فعال در خاک، کود و گیاه
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر محلول و کل در کود با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون چک ظاهری روغن (کنترل چشمی)
-
آزمون اندازه گیری رنگ ظاهری در قند، شکر و فرآورده های آنها
-
آزمون اندازه گیری دکستران در قند، شکر و فرآورده های آنها
-
آزمون اندازه گیری شکستگی قند حبه
-
بسته بندی و نشانه گذاری انواع قند، شکر و فرآورده های آن
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین (کادمیم، سرب، جیوه ...) در میوه و سبزی و فرآورده های آن به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین (سرب و کادمیم ...) در نمک خوراکی (سدیم کلراید) به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
آزمون اندازه گیری غلظت اسید بنزوئیک یا اسید سوربیک در فرآورده های کشاورزی و خوراکی (مانند میوه و سبزی) با طیف سنجی نوری
-
آزمون تعیین پلیمر در مونومر استایرن به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری اسانس روغنی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشمی رنگ تفاله انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشایی عطر انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل حسی و چشایی طعم انواع نوشیدنی ها
-
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی انواع چای (مواد خارجی، ظاهر، رنگ ذرات، مجموعه اجزا، کاستی های، کپک زدگی)
-
آزمون کنترل مشخصه های فیزیکی چای ترش (مواد خارجی، ظاهر، قطعات گیاهی، آفت زنده، رنگ ذرات، کپک زدگی ،کهنگی، ماندگی، پوسیدگی، سوختگی)
-
آزمون اندازه گیری نسبت کل کاتچین ها به کل پلی فنل در نوشیدنی ها
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Na(سدیم) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری K (پتاسیم)در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیری Cu (مس)در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون پژوهشی شناسایی و اندازه گیریZn (روی) در آبزیان، دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در انواع نمونه ها (معدنی، خوراکی و غیر خوراکی)
-
آزمون اندازه گیری اگزالیک اسید در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید استیک در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید مالیک در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید سیتریک در مواد خوراکی و محصولات کشاورزی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری فسفات در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری نیتریت سدیم در مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازگیری بیس فنل با HPLC
-
آزمون تعیین میزان مونومر (استایرن) باقی مانده در پلی استایرن با HPLC
-
آزمون اندازه گیری یون کلرید در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری منگنز در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری عدد یدی در مواد خوراکی، خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب منیزیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب به روش وزن سنجی (گراویتومتری)
-
آزمون اندازه گیری خلوص در پارابن به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز در شیر و فرآورده های آن (لبنیات) به روش پلاریمتری
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته قابل سنجش در شیر و فرآورده های آن (لبنیات)
-
آنالیز اندازه گیری مواد موثره در گیاهان دارویی با دستگاه UV-Vis
-
آزمون اندازه گیری ذرات (توزیع اندازه ذرات) انواع آرد غلات
-
آزمون اندازه گیری آنتی بیوتیک تتراسایکلین با HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استامینوفن در نمونه با دستگاه HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آسپرین (استیلسالیسیلیک اسید) در نمونه با دستگاه HPLC
-
آزمون فلزات سنگین انواع خرما و فرآورده های آن
-
آزمون باقیمانده سموم در انواع خرما و فرآورده های آن
-
کنترل های فیزیکی و ظاهری غلات (برنج، گندم، ذرت، سویا) و خوراک دام و طیور