- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
سال تاسیس : ۱۳۶۴
- وضعیت عضویت : توانمند
- قم قم ,
- مدیر آزمایشگاه : اکبر رحمتی مطلق
- رابط آزمایشگاه : مریم لطفی زاده
- تلفن : ۳۷۷۸۰۰۴۳-۰۲۵
- نمابر : ۳۷۷۷۰۰۰۱-۰۲۵
- qom-iau.ac.ir
- qomlab@qom-iau.ac.ir
سازمان مرتبط :
دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
زمینه های تخصصی :
آزمایشگاه تحقیقات میکروبیولوژی- فیزیولوژی- شیمینشانی آزمایشگاه :
قم، بلوار 15 خرداد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم.
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
الکتروفورز
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور کربن دی اکسید دار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
خشک کن انجمادی
-
خشک کن انجمادی
-
خشک کن پاششی
-
خوانشگر الایزا
-
خوانش گر میکروپلیت
-
دستگاه آزمون افت سیال
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه برش مقاطع نازک
-
دستگاه پتانسیواستات و گالوانواستات
-
دستگاه پردازنده بافت
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
-
دستگاه کلنی شمار
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ میکروهماتوکریت
-
شوف بالن
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه
(FTIR ) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری نانودراپ
-
فریزر
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره الکتریکی
-
مایکروویو
-
میکرو سانتریفیوژ
-
میکرو سانتریفیوژ
-
میکروسکوپ فلورسانس
-
میکروسکوپ معکوس
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ نوری
(OM) -
میکروسکوپ استریو
-
میکروسکوپ استریو
-
نورسنج شعلهای
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
همگن ساز فراصوت
-
هود شیمیایی
-
هود لامینار
آون
▾- آون
- اتوکلاو
- اتوکلاو
- الکتروفورز
- انکوباتور شیکردار
- انکوباتور شیکردار
- انکوباتور شیکردار
- انکوباتور کربن دی اکسید دار
- انکوباتور یخچالدار
- انکوباتور
- انکوباتور
- ترازوی حساس
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- حمام آب
- حمام فراصوت
- خشک کن انجمادی
- خشک کن انجمادی
- خشک کن پاششی
- خوانشگر الایزا
- خوانش گر میکروپلیت
- دستگاه آزمون افت سیال
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
- دستگاه برش مقاطع نازک
- دستگاه پتانسیواستات و گالوانواستات
- دستگاه پردازنده بافت
- دستگاه تبخیر کننده چرخان
- دستگاه ثبت و نگهداری تصویر ژل
- دستگاه کلنی شمار
- دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
- دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
- دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
- سانتریفیوژ
- سانتریفیوژ
- سانتریفیوژ میکروهماتوکریت
- شوف بالن
- شیکر گردابی
- طیف سنج جذب اتمی
- طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه
- طیف سنج مرئی-فرابنفش
- طیف سنج مرئی-فرابنفش
- طیف سنج نوری
- طیف سنج نوری
- طیف سنج نوری نانودراپ
- فریزر
- فریزر دمای خیلی پایین
- کروماتوگراف گازی
- کروماتوگراف گازی
- کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
- کوره الکتریکی
- مایکروویو
- میکرو سانتریفیوژ
- میکرو سانتریفیوژ
- میکروسکوپ فلورسانس
- میکروسکوپ معکوس
- میکروسکوپ نوری
- میکروسکوپ نوری
- میکروسکوپ استریو
- میکروسکوپ استریو
- نورسنج شعلهای
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
- همگن ساز فراصوت
- هود شیمیایی
- هود لامینار
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
آنالیز لاستیک ها به روش پیرولیز با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز FTIR
-
ارزیابی اثر درمانی / پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری التهاب
-
ارزیابی اثر درمانی / پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری حرکتی
-
ارزیابی اثر درمانی یا پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری درد شیمیایی
-
ارزیابی اثر درمانی/ پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری حافظه و یادگیری
-
ارزیابی اثر درمانی/ پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری درد حاد
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون هماتوکریت
-
آزمون هموگلوبین
-
آنالیز شناسایی انواع آنتی بادی ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
-
آنالیز بررسی ماکروسکپی ساختار و سطوح شکست با میکروسکوپ استریو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز میزان عبور نور با روش طیف سنجی نوری دو پرتویی
-
تصویر برداری با دوربین دیجیتال
-
تصویر برداری با میکروسکوپ استریو
-
تصویر برداری با میکروسکوپ نوری
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
-
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات التراسونیک و هموژنایزر
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات آماده سازی نمونه با میکروتوم چرخشی (برش مقاطع نازک چرخشی)
-
خدمات آماده سازی نمونه های زیستی با فیکس کردن و آبگیری بافت، قالبگیری و برش با میکروتوم
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
-
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
-
خدمات حمام آب
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات فریز درایر
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
-
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات مخلوط کردن محلول ها با توانایی حرکت اوربیتالی و ثقلی با شیکر ارلن اوربیتالی
-
خدمات میکرو سانتریفیوژ
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات همزن انکوباتور
-
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
-
خدمات تهیه لام میتوزی و ترسیم کاریوتایپ
-
خدمات آون و خشک کن
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آنالیز الکتروفورز افقی و عمودی با استفاده از ژل پلی اکریل آمید و آگارز
-
استخراج اسانس از عرقیات به روش حلال
-
اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
-
اندازه گیری نیتروز آمین در فرآورده های گوشتی به روش GC
-
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
-
آنالیز تعیین غلظت محلول با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون بررسی میکروسکوپی و تهیه عکس از نمونه
-
خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
-
آزمون های میکروبی آب
-
آنالیز مواد و ترکیبات با دستگاه کروماتوگراف گازی طیف سنجی جرمی پیرولیز Pyrolysis-GC-MS
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
خدمات تغلیظ و خالص سازی مواد با روتاری وکیوم (rotary vacuum)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
-
آنالیز انواع آمین ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت محصولات عمده فساد محلول های آمین توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری غلظت آمین ها و مونو اتیلن گلیکول در محلول ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
-
آنالیز اندازه گیری میزان سدیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
آنالیز اندازه گیری میزان پتاسیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آنالیز طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
-
آزمون های بیولوژیکی (محیط سازی، کشت زیرهود، انکوباتور، تشخیص میکروسکوپی) اشیاء، مواد و فضاهای تاریخی
-
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
-
خدمات جداسازی اسپور از خاک
-
تهیه اسلاید از اسپور
-
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
-
خدمات انکوباتور یخچالدار CO2
-
خدمات رنگ آمیزی به روش نیترات نقره
-
آنالیز نمونه با استفاده از دستگاه نانودراپ Nanodrop
-
اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در خاک، سنگ و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر طلا با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی نمونه حشره یا قارچ در سطح گونه (مورفولوژی) با استریومیکروسکوپ
-
آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS
-
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
-
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
-
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
-
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
-
آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
-
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
-
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
-
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
-
آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
خدمات خشک کردن نمونه های مایع به صورت پودر با خشک کن انجمادی
-
آزمون ایجاد محیط دمایی تا 20- درجه سانتیگراد
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه لوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه ایزولوسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تیروزین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه تائورین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه متیونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلایسین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه فنیل آلانین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید آمینه پرولین با HPLC
-
اندازه گیری pH ضدیخ، ضدزنگ، خنک کنندهای موتور و محلولهای آبی رقیق
-
آزمون اندازه گیی گاز های محلول در روغن های عایقی با GC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات فرار در روغن (روغن های عایقی) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ال کارنیتین با HPLC
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون بررسی ایجاد ترک در محیط شیمیایی همراه با تنش
-
آزمون اندازه گیری نیتروز اکساید NITROUS OXIDE (N2O) با FTIR در نمونه هوا
-
خدمات کشت سلولی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
-
خدمات کشت سویه های E-Coli
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
-
آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
مراقبت های دامپزشکی و اندازه گیری شاخص های حیاتی حیوان و استانداردهای مطالعه پس از ایجاد تومور در حیوانات آزمایشگاهی (موش کوچک و Nude)
-
انواع خدمات تزریق یا خون گیری یا گاواژ حیوانات آزمایشگاهی (آبزیان، موش، موش صحرایی، رت، خوکچه خرگوش، ...)
-
خدمات نمونه برداری و بافت برداری از اعضا و بافت های (غیر از مغز و نخاع) حیوانات آزمایشگاهی
-
آنالیز تیتانیوم، سیلیس، فسفر به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
-
آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
-
آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آماده سازی لام از تمام انواع بافت های گیاهی و جانوری با میکروتوم
-
خدمات عمل جراحی عقیم سازی حیوانات آزمایشگاهی نر به روش وازکتومی (موش، خرگوش، رت، موش صحرایی، خوکچه ...)
-
خدمات ایجاد مدل اعتیاد موش یا رت بدون تامین ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
-
خدمات ایجاد مدل زخم موش یا رت با ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
-
خدمات ایجاد مدل سوختگی موش یا رت با ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
-
خدمات رنگ آمیزی سودان بلک در بافت و سلول
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آزمون های میکروبی سوپ
-
آزمون های میکروبی فیلتر آب
-
آزمون های میکروبی ذرت
-
آزمون های میکروبی مهر
-
آزمونهای میکروبی آب هویج
-
آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
-
آزمون میکروبی بابونه
-
آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
-
آزمون های میکروبی خاک
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
-
آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
-
آزمونهای میکروبی شربت الوورا
-
آزمونهای میکروبی تخم مرغ
-
آزمونهای میکروبی ماست
-
آزمونهای میکروبی بلغور گندم
-
آزمونهای میکروبی زرشک
-
آزمونهای میکروبی فلفل
-
خدمات برش گیری بافتی روی لام ساده با میکروتوم
-
آزمونهای میکروبی پنیر
-
آزمونهای میکروبی گلپر
-
آزمونهای میکروبی خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمونهای میکروبی زیتون
-
آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
-
آزمونهای میکروبی عصاره
-
آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
-
آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی خامه
-
آزمونهای میکروبی شربت زعفران
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
-
آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
-
آزمون اندازه گیری بوسولیک اسید
-
آزمون اندازه گیری کاپتوپریل
-
اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
-
اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
-
اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
-
اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
-
اندازه گیری آتروستاتین به روش HPLC
-
اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
-
اندازه گیری اوراپتن به روش HPLC
-
اندازه گیری بربرین به روش HPLC
-
اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری رنگ های مصنوعی (متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
-
اندازه گیری کروسین به روش HPLC
-
اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
-
اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
-
آنالیز مقدار داروها در پلاسما انسانی با استفاده از HPLC
-
خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
-
خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
-
خدمات کیت رنگ آمیزی لیفسون (تاژک باکتری)
-
خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
-
خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
-
خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
-
آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
-
خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
-
خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
-
خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
-
آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
-
آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
-
آنالیز حساسیت دارویی به روش میکرودایلوشن براث (روش MIC) پروتکل CLSI (مخمری و ساپروفیتی)
-
آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
-
آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
-
آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
-
آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
-
آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
-
آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
-
آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
-
آنالیز افزایش یا کاهش بیان ژن با روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)
-
آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
▾- آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
- آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
- آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
- آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
- آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
- آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
- آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
- آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
- آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش روش کروماتوگرافی گازی GC
- آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
- آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
- آنالیز لاستیک ها به روش پیرولیز با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز FTIR
- ارزیابی اثر درمانی / پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری التهاب
- ارزیابی اثر درمانی / پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری حرکتی
- ارزیابی اثر درمانی یا پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری درد شیمیایی
- ارزیابی اثر درمانی/ پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری حافظه و یادگیری
- ارزیابی اثر درمانی/ پیشگیری کننده داروها بر مدلهای حیوانی بیماری معین با تست های رفتاری درد حاد
- آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
- اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
- آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
- آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
- آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
- آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
- آزمون هماتوکریت
- آزمون هموگلوبین
- آنالیز شناسایی انواع آنتی بادی ها با خوانشگر الایزا Microplate Reader
- آنالیز بررسی ماکروسکپی ساختار و سطوح شکست با میکروسکوپ استریو
- آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
- آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی انتروكوكوس
- آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
- آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
- آزمون شناسایی تخم انگل
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
- آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
- آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
- آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
- آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
- آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
- آنالیز میزان عبور نور با روش طیف سنجی نوری دو پرتویی
- تصویر برداری با دوربین دیجیتال
- تصویر برداری با میکروسکوپ استریو
- تصویر برداری با میکروسکوپ نوری
- جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
- جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
- جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
- جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
- خدمات اتوکلاو
- خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
- خدمات التراسونیک و هموژنایزر
- خدمات انکوباتور
- خدمات انکوباتور شیکردار
- خدمات آماده سازی نمونه با میکروتوم چرخشی (برش مقاطع نازک چرخشی)
- خدمات آماده سازی نمونه های زیستی با فیکس کردن و آبگیری بافت، قالبگیری و برش با میکروتوم
- خدمات آون معمولی
- خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
- خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
- خدمات حمام آب
- خدمات رنگ آمیزی گرم
- خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
- آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
- خدمات عصاره گیری نمونه های گیاهی
- خدمات فریز درایر
- خدمات فریزر دمای خیلی پایین
- خدمات کشت میکروب
- خدمات کشت و خالص سازی باکتری
- خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
- خدمات کوره الکتریکی
- خدمات مخلوط کردن محلول ها با توانایی حرکت اوربیتالی و ثقلی با شیکر ارلن اوربیتالی
- خدمات میکرو سانتریفیوژ
- خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
- خدمات همزن انکوباتور
- خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
- آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
- خدمات تهیه لام میتوزی و ترسیم کاریوتایپ
- خدمات آون و خشک کن
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آنالیز الکتروفورز افقی و عمودی با استفاده از ژل پلی اکریل آمید و آگارز
- استخراج اسانس از عرقیات به روش حلال
- اندازگیری نیتروز آمین در فراورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
- آزمون اندازه گیری پارابن ها در فرآورده های آرایشی بهداشتی به روش HPLC
- اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
- آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
- اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
- اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
- اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
- اندازه گیری نیتروز آمین در فرآورده های گوشتی به روش GC
- اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو به روش HPLC
- آنالیز اندازه گیری انواع آنتی بیوتیک به روش HPLC
- آنالیز تعیین غلظت محلول با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
- آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
- آزمون بررسی میکروسکوپی و تهیه عکس از نمونه
- خدمات تهیه نمونه تلقیح باکتری
- آزمون های میکروبی آب
- آنالیز مواد و ترکیبات با دستگاه کروماتوگراف گازی طیف سنجی جرمی پیرولیز Pyrolysis-GC-MS
- خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
- خدمات تغلیظ و خالص سازی مواد با روتاری وکیوم (rotary vacuum)
- جداسازی اجزای یک مخلوط غیر اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
- جداسازی اجزای یک مخلوط اسید آمینه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
- آنالیز انواع آمین ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
- آنالیز اندازه گیری غلظت محصولات عمده فساد محلول های آمین توسط کروماتوگراف گازی (GC)
- آنالیز اندازه گیری غلظت آمین ها و مونو اتیلن گلیکول در محلول ها توسط کروماتوگراف گازی (GC)
- آنالیز اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن (BTX) توسط کروماتوگراف گازی (GC)
- آنالیز اندازه گیری میزان سدیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
- آنالیز اندازه گیری میزان پتاسیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
- جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
- آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
- آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
- آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
- آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
- آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
- آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
- آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
- آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
- آزمون میکروبی کمپوت آناناس
- آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
- آنالیز طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
- آزمون های بیولوژیکی (محیط سازی، کشت زیرهود، انکوباتور، تشخیص میکروسکوپی) اشیاء، مواد و فضاهای تاریخی
- بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
- خدمات جداسازی اسپور از خاک
- تهیه اسلاید از اسپور
- خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
- خدمات انکوباتور یخچالدار CO2
- خدمات رنگ آمیزی به روش نیترات نقره
- آنالیز نمونه با استفاده از دستگاه نانودراپ Nanodrop
- اندازه گیری λ max بوسیله طیف سنج نوری
- اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
- اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در خاک، سنگ و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
- آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
- اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
- اندازه گیری عنصر طلا با طیف سنج جذب اتمی AAS
- آنالیز شناسایی نمونه حشره یا قارچ در سطح گونه (مورفولوژی) با استریومیکروسکوپ
- آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS
- خدمات کشت افتراقی باکتری ها
- خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
- آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
- آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
- آزمون های استاندارد فیزیک و شیمیایی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و خمیر لینتر
- خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
- خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
- آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
- آزمون میکروبی شناسایی هر یک از میکروب های اشرشیا/سودوموناس/استافیلوکوکوس اورئوس در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
- خدمات خشک کردن نمونه های مایع به صورت پودر با خشک کن انجمادی
- آزمون ایجاد محیط دمایی تا 20- درجه سانتیگراد
- آزمون اندازه گیری آرسنیک به روش رنگ سنجی با UV-VIS
- آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
- آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه لوسین با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه ایزولوسین با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه تیروزین با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه تائورین با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه متیونین با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه گلایسین با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه فنیل آلانین با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید آمینه پرولین با HPLC
- اندازه گیری pH ضدیخ، ضدزنگ، خنک کنندهای موتور و محلولهای آبی رقیق
- آزمون اندازه گیی گاز های محلول در روغن های عایقی با GC
- آزمون اندازه گیری ترکیبات فرار در روغن (روغن های عایقی) با HPLC
- آزمون اندازه گیری مالتیتول با HPLC
- آزمون اندازه گیری سوربیتول با HPLC
- آزمون اندازه گیری مانیتول با HPLC
- آزمون اندازه گیری اینوزیتول با HPLC
- آزمون اندازه گیری زایلیتول با HPLC
- آزمون اندازه گیری لاکتیتول با HPLC
- آزمون اندازه گیری ایزومالت با HPLC
- آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
- آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
- آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
- آزمون اندازه گیری مالتوز با HPLC
- آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
- آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
- آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
- آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
- آزمون اندازه گیری کاتچین با HPLC
- آزمون اندازه گیری ملاتونین با HPLC
- آزمون اندازه گیری ال کارنیتین با HPLC
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
- آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
- آزمون شناسایی قارچ ها در وسایل پزشکی
- آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
- آزمون بررسی ایجاد ترک در محیط شیمیایی همراه با تنش
- آزمون اندازه گیری نیتروز اکساید NITROUS OXIDE (N2O) با FTIR در نمونه هوا
- خدمات کشت سلولی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
- خدمات کشت سویه های E-Coli
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سابتلیس
- آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) پنبه (پنبه هیدروفیل)
- آزمون های استاندارد میکروبیولوژی (میکروبی) باند و گاز
- اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
- اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
- اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
- اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
- آزمون اندازه گیری متانول در روغن ترانسفورماتور با روش کروماتوگرافی گازی GC
- مراقبت های دامپزشکی و اندازه گیری شاخص های حیاتی حیوان و استانداردهای مطالعه پس از ایجاد تومور در حیوانات آزمایشگاهی (موش کوچک و Nude)
- انواع خدمات تزریق یا خون گیری یا گاواژ حیوانات آزمایشگاهی (آبزیان، موش، موش صحرایی، رت، خوکچه خرگوش، ...)
- خدمات نمونه برداری و بافت برداری از اعضا و بافت های (غیر از مغز و نخاع) حیوانات آزمایشگاهی
- آنالیز تیتانیوم، سیلیس، فسفر به روش طیف سنجی نوری
- آزمون شناسایی توتال کلیفرم و فکال کلیفرم ها
- آزمون شناسایی باکتری های انتروکوکوس فکالیس
- آزمون شناسایی باکتری باسیلوس سوبتیلیس
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آماده سازی لام از تمام انواع بافت های گیاهی و جانوری با میکروتوم
- خدمات عمل جراحی عقیم سازی حیوانات آزمایشگاهی نر به روش وازکتومی (موش، خرگوش، رت، موش صحرایی، خوکچه ...)
- خدمات ایجاد مدل اعتیاد موش یا رت بدون تامین ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
- خدمات ایجاد مدل زخم موش یا رت با ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
- خدمات ایجاد مدل سوختگی موش یا رت با ماده مصرفی جهت بررسی سلولی
- خدمات رنگ آمیزی سودان بلک در بافت و سلول
- اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
- اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
- آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
- آزمون های میکروبی سوپ
- آزمون های میکروبی فیلتر آب
- آزمون های میکروبی ذرت
- آزمون های میکروبی مهر
- آزمونهای میکروبی آب هویج
- آزمونهای میکروبی گل گاو زبان
- آزمون میکروبی بابونه
- آزمون های میکروبی شیر و فرآورده های آن
- آزمون های میکروبی خاک
- آزمون میکروبی پودرکیک
- آزمون میکروبی دمنوش بهار نارنج
- آزمون بررسی هاله عدم رشد به روش چاهک
- آزمونهای میکروبی شربت الوورا
- آزمونهای میکروبی تخم مرغ
- آزمونهای میکروبی ماست
- آزمونهای میکروبی بلغور گندم
- آزمونهای میکروبی زرشک
- آزمونهای میکروبی فلفل
- خدمات برش گیری بافتی روی لام ساده با میکروتوم
- آزمونهای میکروبی پنیر
- آزمونهای میکروبی گلپر
- آزمونهای میکروبی خیارشور
- آزمونهای میکروبی زردچوبه
- آزمونهای میکروبی زیتون
- آزمونهای میکروبی دراژه شکلاتی
- آزمونهای میکروبی عصاره
- آزمونهای میکروبی پودرسوخاری
- آزمون های میکروبی حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
- آزمونهای میکروبی گوجه فرنگی
- آزمونهای میکروبی خامه
- آزمونهای میکروبی شربت زعفران
- آزمونهای میکروبی چای ماسالا
- آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
- آزمون تایید کاهش میکروبی یک نمونه با یک باکتری
- آزمون میکروبی باکتری های سرما دوست
- آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
- آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
- آزمون اندازه گیری بوسولیک اسید
- آزمون اندازه گیری کاپتوپریل
- اندازه گیری شیکوریک اسید به روش HPLC
- اندازه گیری آلیسین به روش HPLC
- اندازه گیری گلیسیریزین به روش HPLC
- اندازه گیری آموکسی سیلین به روش HPLC
- اندازه گیری آتروستاتین به روش HPLC
- اندازه گیری نیترات و نیتریت در سبزی و میوه ها به روش HPLC
- اندازه گیری اوراپتن به روش HPLC
- اندازه گیری بربرین به روش HPLC
- اندازه گیری سیترینین به روش HPLC
- آزمون اندازه گیری رنگ های مصنوعی (متیل رد و سان ست یلو) به روش HPLC
- اندازه گیری کروسین به روش HPLC
- اندازه گیری سافرانال به روش HPLC
- اندازه گیری پیکروکروسین به روش HPLC
- آنالیز مقدار داروها در پلاسما انسانی با استفاده از HPLC
- خدمات کیت رنگ آمیزی زیل نلسون
- خدمات رنگ آمیزی آلبرت (گرانول باکتری)
- خدمات کیت رنگ آمیزی لیفسون (تاژک باکتری)
- خدمات مشاهده اسپور باکتری با رنگ مالاشیت گرین، کربول فوشین
- خدمات رنگ متیلن بلو، نوترال رد (قرمز خنثی)
- خدمات تهیه لام آماده آموزشی باکتری های پاتوژن انسانی و دامی
- خدمات تهیه لام آماده آموزشی اجزای باکتری (کپسول، تاژک، اسپور و گرانول)
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف متیل رد
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف ووگس پرسکوئر VP
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف کواکس
- آزمون تشخیص و تمایز اعضا خانواده آنتروباکتریاسه و میکروبی با معرف نیترات 1 و 2
- خدمات تهیه انواع محیط کشت افتراقی لوله ای
- خدمات تهیه انواع بافرهای TBE, TAE, 10X
- خدمات استخراج باکتریوسین از لاکتوباسیلوس
- آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
- آزمون شمارش کلی باکتری های خاک با روش MPN
- آنالیز کمی و کیفی با استخراج DNA از خاک با روش PCR
- آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری آمینو اسید آزاد در خاک یا کود با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)
- آنالیز تشخیص مولکولی سویه های قارچی (بالینی، محیطی ...) با روش PCR
- آنالیز حساسیت دارویی به روش میکرودایلوشن براث (روش MIC) پروتکل CLSI (مخمری و ساپروفیتی)
- آماده سازی و استخراج DNA از بافت های انسان
- آماده سازی و استخراج DNA و/یا RNA از نمونه های زیستی و بافت
- آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
- آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه گیاهی و خوراکی
- آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه ها و بافت های جانوری
- آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه و بافت انسانی
- آنالیز بیان ژن با روش Real-Time PCR برای نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ویروس،...)
- آنالیز کمی و کیفی DNA استخراج شده به روش الکتروفورز ژل آگارز (Agarose gel electrophoresis)
- آماده سازی و استخراج DNA از انواع مواد خوراکی (ادویه و چاشنی، گیاهان، غلات، ...)
- آماده سازی و استخراج DNA از شیر و فرآورده های آن
- آماده سازی و استخراج RNA از نمونه بافت انسانی
- آنالیز افزایش یا کاهش بیان ژن با روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)
- آنالیز جداسازی و اندازه گیری مواد فرار با کروماتوگراف گازی GC
▾