مجموعه آزمایشگاه ها شرکت رامامهر آریا
زمینه های تخصصی : غذائی- تست آفلاتوکسین نشانی آزمایشگاه : استان قم، شهرستان قم، 20 کیلومتری جاده قدیم قم ،تهران( از سمت قم)، شهرک صنعتی شکوهیه، بلوار چمران ، خیابان سوسن پنجم ، بلوک G13&G14 ،پلاک 712، شرکت راما مهرآریا
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
آون
آون
اتوکلاو
انکوباتور
انکوباتور
انکوباتور
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی سنجش رطوبت
ترازوی سنجش رطوبت
حمام آب مرتعش
خوانشگر الایزا
دستگاه آب مقطرگیری
دستگاه آب مقطرگیری
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی (EC)
دما و رطوبت سنج
شیکر
کوره الکتریکی
هاتپلیت
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هات پلیت و همزن مغناطیسی
آون
آون
اتوکلاو
انکوباتور
انکوباتور
انکوباتور
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
ترازوی دیجیتال
ترازوی سنجش رطوبت
ترازوی سنجش رطوبت
حمام آب مرتعش
خوانشگر الایزا
دستگاه آب مقطرگیری
دستگاه آب مقطرگیری
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
دما و رطوبت سنج
شیکر
کوره الکتریکی
هاتپلیت
هات پلیت و همزن مغناطیسی
هات پلیت و همزن مغناطیسی
اندازه گیری کلروفرم
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
اندازه گیری تخلخل در نان حجیم / نیمه حجیم
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن در مواد
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
آنالیز شناسایی کلی فرم
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
خدمات اتوکلاو
خدمات انکوباتور یخچالدار
خدمات آون معمولی
خدمات حرارت دادن کم و غیر مستقیم مایعات با شوف بالن
خدمات حمام آب
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
خدمات کوره الکتریکی
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
خدمات هضم کننده
خدمات دانه بندی رسوبات
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
آزمون اندازه گیری رطوبت
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
اندازه گیری قند در مواد غذایی
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
تعیین هدایت الکتریکی و حرارتی آب دریا
آزمون تعیین pH آب دریا
آزمون تعیین دما آب دریا
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
آزمون تعیین عدد یدی
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
آزمون تعیین درصد رطوبت جامد (از طریق تغییر وزن)
اندازه گیری خلوص اسید بوریک
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
آزمون تعیین اندازه رطوبت عسل
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
آزمون تعیین باقیمانده بر روی الک
آزمون اندازه گیری pH، شوری، دما و TDS