مجموعه آزمایشگاه ها شرکت تحقیقاتی حسگر مواد صبا
سازمان مرتبط :
شرکت ها شرکت تحقیقاتی حسگر مواد صبا
زمینه های تخصصی : آنالیز مواد معدنی و آلی (ICP-OES/XRD/XRF/ICP-MS/FTIR)
جداسازی و تحلیل کمی ترکیبات در مواد غذایی، دارویی، سموم و ... (HPLC)
آنالیز مواد فرار آلی اتانول و متانول.... (GC-FID)
دوره ی کاربردی با تمرین عملی (امکان آموزش اپراتوری) دستگاه GC و HPLC نشانی آزمایشگاه : تهران، خیابان فاطمی، روبروی وزارت کشور، کوچه میرزایی بی غش(چهارم)، پلاک 21، واحد 5
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج نشر نوری (ICP-OES )
طیف سنج جذب اتمی (AAS)
طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه (FTIR )
طیف سنج نوری
طیف سنج نوری
کروماتوگراف گازی (GC)
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا (HPLC )
ترازوی حساس
ترازوی دیجیتال
دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج نشر نوری
طیف سنج جذب اتمی
طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه
طیف سنج نوری
طیف سنج نوری
کروماتوگراف گازی
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
آنالیز تعیین کربوهیدرات ها در زیست توده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
اندازه گیری مقادیر آرسنیک در اسید سیتریک خوراکی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
آزمون تعیین میزان سرب در بنزین با طیف سنجی جذب اتمی AAS
اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی نشری پلاسما کوپل شده القایی ICP
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
اندازه گیری پاتولین در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
اندازه گیری پلاتین، پالادیم و رودیم در مبدل های کاتالیستی خودرو و محلول ها با روش طیف سنجی جذب اتمی
اندازه گیری جرم با ترازوی آنالیتیکال
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
اندازه گيري ميزان عبور نور به روش طیف سنجی تك پرتوي
آزمون اندازه گیری انواع شیرین کننده ها شامل: آسه سولفام، قنداپلورت، آسپارتام و شکر در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار
آنالیز تشخیص گروههای عاملی و عناصر آلی مشخص با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
آنالیز تعیین ساختار ترکیبات آلی و معدنی با روش طیف سنجی مادون قرمز
آنالیز تعیین شناسایی ترکیبات آلی و معدنی با روش طیف سنجی مادون قرمز
آنالیز تهیه طیف و گراف IR و تعیین ساختار مواد به روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
آنالیز طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR