- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت هورتاش آپادانا
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت هورتاش آپادانا
سال تاسیس : ۱۳۸۹
- وضعیت عضویت : ممتاز
- اصفهان نجف آباد ,
- مدیر آزمایشگاه : اعظم حمله داری
- رابط آزمایشگاه : اعظم حمله داری
- تلفن : ۰۳۱-۴۲۶۲۲۱۸۹
- نمابر : ۰۳۱-۴۲۶۳۹۸۹۹
- www.hourtash.ir
- Huortash@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت هورتاش آپادانا
زمینه های تخصصی :
مواد غذایی دامپزشکی آب و خاکنشانی آزمایشگاه :
اصفهان؛ نجف آباد؛ خیابان دانش؛ کوی شکیب؛ پلاک 18؛ کدپستی:8513747551
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
پلاریمتر
-
پلاریمتر
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری دانسیته
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری نقطه انجماد
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج جرمی
(ICP-MS) -
دستگاه روتاتور
-
دستگاه هضم کجلدال
-
دماسنج
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ ژربر
-
سانتریفیوژ یخچال دار
-
شوف بالن
-
طیف سنج نوری
-
طیف سنج نوری
-
فشارسنج عقربه ای
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف مایع - طیف سنج جرمی - طیف سنج جرمی
(LC-MS-MS) -
کشنده میکرو پیپت
-
کوره الکتریکی
-
کوره الکتریکی
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
نمونه بردار
-
نمونه بردار
-
نمونه بردار
-
نمونه بردار
-
نمونه بردار
-
نمونه بردار
-
نمونه بردار
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هود شیمیایی
-
هود شیمیایی
-
یخچال آزمایشگاهی
-
یخچال فریزر
آون
▾- آون
- آون
- آون
- اتوکلاو
- اتوکلاو
- انکوباتور
- انکوباتور
- انکوباتور
- پلاریمتر
- پلاریمتر
- ترازوی حساس
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- ترازوی دیجیتال
- ترازوی دیجیتال
- ترازوی دیجیتال
- حمام آب
- حمام آب
- حمام فراصوت
- خوانشگر الایزا
- دستگاه استخراج سوکسله
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری دانسیته
- دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
- دستگاه اندازه گیری نقطه انجماد
- دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
- دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج جرمی
- دستگاه روتاتور
- دستگاه هضم کجلدال
- دماسنج
- سانتریفیوژ
- سانتریفیوژ
- سانتریفیوژ
- سانتریفیوژ ژربر
- سانتریفیوژ یخچال دار
- شوف بالن
- طیف سنج نوری
- طیف سنج نوری
- فشارسنج عقربه ای
- کروماتوگراف گازی
- کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
- کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
- کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
- کروماتوگراف مایع - طیف سنج جرمی - طیف سنج جرمی
- کشنده میکرو پیپت
- کوره الکتریکی
- کوره الکتریکی
- میکروسکوپ نوری
- نمونه بردار
- نمونه بردار
- نمونه بردار
- نمونه بردار
- نمونه بردار
- نمونه بردار
- نمونه بردار
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
- هات پلیت و همزن مغناطیسی
- هود شیمیایی
- هود شیمیایی
- یخچال آزمایشگاهی
- یخچال فریزر
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
-
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
-
اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون تعیین عدد اسیدی، عدد بازی، مقدار هیدروژن سولفید و مرکپتان در روغن ها
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون شمارش و فراوانی اسپور
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آنالیز شناسایی زیرالنون، داکسی نیوالنول و فومانایزین (مایکوتوکسین ها) با HPLC
-
آنالیز شناسایی سموم با روش طیف سنج تحرک یونی (IMS)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن اسیدها
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
-
آزمون تعیین کیفیت نگهداری انواع کنسرو
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات رنگ آمیزی اختصاصی برای آزمون های کشت سلولی
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در انواع مواد خوراکی و روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
تعیین ضریب خاموشی روغن زیتون
-
جداسازی، اندازه گیری، تعیین نوع ترکیبات در عصاره ها و محلول های پروتئینی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون حلالیت پروتئین در محلول پتاس در کنجاله سویا
-
آزمون شاخص پراکندگی پروتئین در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب سدیم (SAR)
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص روغن های خوراکی و گیاهی
-
اندازه گیری پروتئین کل
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
آزمون های استاندارد شناسایی تقلبات غذایی در کنسرو ماهی تن
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون کامل شیر
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
تعیین هدایت الکتریکی و حرارتی آب دریا
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
تعیین نیترات آب دریا
-
تعیین نیتریت آب دریا
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
اندازه گیری کمی و کیفی سموم آلی کلره در مواد خوراکی توسط GC-MS
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن در مواد غیر خوراکی
-
تصویربرداری از بدن حیوانات کوچک توسط GFP
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
-
آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون معادل دکستروز در گلوکز مایع
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
-
آزمون استات سدیم در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون اسید استیک در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
-
آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری میزان ارسنیک در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قلیائیت خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون تعیین درصد خلوص در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب مخزن اتوکلاو در واحد CSR بیمارستان
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
-
تعیین نقطه انجماد
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
اندازه گیری حجم متوسط
-
آزمون تعیین اندیس اسیدی
-
آزمون تعیین اندیس هیدروکسیل
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
آنالیز اندازه گیری هیدروکسید در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
-
آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
-
آزمون های میکروبی انواع کنسرو
-
آزمون های باقیمانده سموم در برنج
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمونهای باقیمانده سموم چای سیاه با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
-
آزمون های باقیمانده سموم عدس با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای مایکوتوکسین عدس شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمونهای میکروبی نخود کپک
-
آزمونهای باقیمانده سموم نخود
-
آزمونهای مایکوتوکسین نخود شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
-
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (شامل آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ظروف غذاخوری، ظروف چینی، سرامیکی، شیشه ای (اندازه گیری سرب و کادمیم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ظروف غذاخوری، ظروف چینی، سرامیکی، شیشه ای (حد مجاز سرب و کادمیم آزاد شده از لعاب های شیشه ای و چینی)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 7133)
-
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
-
آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی مطابق استاندارد INSO 9238
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
-
آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 9239)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
▾- آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
- آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
- آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
- آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
- آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
- آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
- اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
- اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
- اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
- اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
- آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
- آزمون تعیین عدد اسیدی، عدد بازی، مقدار هیدروژن سولفید و مرکپتان در روغن ها
- آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
- آزمون شمارش و فراوانی اسپور
- آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
- آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
- آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
- آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
- آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
- آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
- آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
- آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
- آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
- آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
- آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
- آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
- آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی انتروكوكوس
- آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
- آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
- آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
- آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
- آنالیز شناسایی زیرالنون، داکسی نیوالنول و فومانایزین (مایکوتوکسین ها) با HPLC
- آنالیز شناسایی سموم با روش طیف سنج تحرک یونی (IMS)
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
- آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
- آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
- آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
- آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
- آنالیز شناسایی کلی فرم
- آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
- آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
- آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
- آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
- آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
- آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
- آزمون تعیین عدد صابونی شدن اسیدها
- آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
- آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
- آزمون تعیین کیفیت نگهداری انواع کنسرو
- خدمات انکوباتور
- خدمات رنگ آمیزی اختصاصی برای آزمون های کشت سلولی
- خدمات رنگ آمیزی گرم
- خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
- آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
- اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در انواع مواد خوراکی و روغن به روش کروماتوگرافی گازی
- آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
- اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
- اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
- آزمون اندازه گیری پی اچ pH
- تعیین ضریب خاموشی روغن زیتون
- جداسازی، اندازه گیری، تعیین نوع ترکیبات در عصاره ها و محلول های پروتئینی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
- آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
- آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
- آزمون حلالیت پروتئین در محلول پتاس در کنجاله سویا
- آزمون شاخص پراکندگی پروتئین در کنجاله سویا
- آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
- آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
- آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
- آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
- آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
- آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
- آزمون اندازه گیری فیبر
- آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری نسبت جذب سدیم (SAR)
- آزمون اندازه گیری اوره
- آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
- آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
- آزمون اندازه گیری وزن مخصوص روغن های خوراکی و گیاهی
- اندازه گیری پروتئین کل
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
- آزمون های استاندارد شناسایی تقلبات غذایی در کنسرو ماهی تن
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- آزمون کامل شیر
- اندازه گیری قند در مواد غذایی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
- اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
- آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
- آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- تعیین هدایت الکتریکی و حرارتی آب دریا
- آزمون تعیین pH آب دریا
- تعیین نیترات آب دریا
- تعیین نیتریت آب دریا
- آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
- اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
- اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
- اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
- آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
- آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
- آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
- آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
- اندازه گیری کمی و کیفی سموم آلی کلره در مواد خوراکی توسط GC-MS
- آزمون تعیین عدد صابونی شدن در مواد غیر خوراکی
- تصویربرداری از بدن حیوانات کوچک توسط GFP
- آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
- آزمون تعیین عدد یدی
- آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
- آزمون تعیین میزان اکسیداسیون در مواد غذایی
- آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
- آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
- آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون معادل دکستروز در گلوکز مایع
- آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
- آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
- آزمون استات سدیم در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
- آزمون اسید استیک در دیاستات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی
- آزمون اندازه گیری انیدرید سولفور در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
- آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
- آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
- آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری کافئین در انواع نوشیدنی ها
- آزمون اندازه گیری میزان ارسنیک در مواد غذایی توسط AAS
- آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون تعیین میزان قلیائیت خاکستر در مواد خوراکی
- آزمون تعیین درصد خلوص در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمونهای اندازه گیری شیمیایی انواع سس ( سس مایونز- سس سالاد- سس گوجه فرنگی)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع حبوبات و فرآورده های آن
- آزمون های فیزیک و شیمیایی نوشیدنی های گازدار
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی شکلات یا پودر شکلات
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مایه ماکارونی یا لازانیا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیک و شیمیایی کنسرو نخود
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نخود فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو ذرت
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو مخلوط سبزیجات
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو عدسی یا کنسرو عدس
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو زیتون
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی مربا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سبز
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
- استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
- آزمونهای میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب مخزن اتوکلاو در واحد CSR بیمارستان
- آزمون های میکروبی آب
- آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
- آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
- تعیین نقطه انجماد
- بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
- اندازه گیری حجم متوسط
- آزمون تعیین اندیس اسیدی
- آزمون تعیین اندیس هیدروکسیل
- آنالیز سنجش پلی فنول ها
- آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
- آنالیز اندازه گیری هیدروکسید در نمونه های آب و پساب
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت
- آزمون اندازه گیری فرمالین به روش تیتراسیون
- اندازه گیری اسید تارتاریک در آبغوره
- آزمون اندازه گیری دی اکسید گوگرد (SO2) (انیدرید سولفورو) در مواد خوراکی
- آزمون های میکروبی انواع کنسرو
- آزمون های باقیمانده سموم در برنج
- آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
- آزمونهای باقیمانده سموم چای سیاه با روش کروماتوگرافی گازی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی عدس
- آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
- آزمونهای میکروبی عدس،کپک
- آزمون های باقیمانده سموم عدس با روش کروماتوگرافی گازی
- آزمونهای مایکوتوکسین عدس شامل: آفلاتوکسین، اکراتوکسین
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
- آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
- آزمونهای میکروبی نخود کپک
- آزمونهای باقیمانده سموم نخود
- آزمونهای مایکوتوکسین نخود شامل : آفلاتوکسین، اکراتوکسین
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
- آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
- آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی در کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
- آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
- آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
- آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله کنجد
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنجاله بادام زمینی-غذای دام وطیور
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
- آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
- آزمون استاندارد مایکوتوکسین (آفلاتوکسین) خوراک دام و طیور، آبزیان یا سبوس گندم
- آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو قارچ
- آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ساردین
- آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
- آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
- آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
- آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
- آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
- آزمون های میکروبی کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی ) در آب نمک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
- آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
- آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
- آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
- آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
- آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (شامل آرسنیک)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ظروف غذاخوری، ظروف چینی، سرامیکی، شیشه ای (اندازه گیری سرب و کادمیم)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ظروف غذاخوری، ظروف چینی، سرامیکی، شیشه ای (حد مجاز سرب و کادمیم آزاد شده از لعاب های شیشه ای و چینی)
- آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی
- آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی ( استاندارد INSO 7133)
- آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالصسازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770)
- آزمون مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی
- آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل: اندازه گیری اکراتوکسین A با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون های ایمونوافینیتی مطابق استاندارد INSO 9238
- آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی
- آزمونهای مایکوتوکسین ها در غلات و فرآوردههای آن شامل : اندازه گیری زیرالنون به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی و خالص سازی به وسیله ستون های ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 9239)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
▾