- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه آنالیز مواد غذایی و شیمیایی جهاد دانشگاهی واحد استان آذربایجان غربی
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه آنالیز مواد غذایی و شیمیایی جهاد دانشگاهی واحد استان آذربایجان غربی
سال تاسیس : ۱۳۸۴
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان غربی ارومیه ,
- مدیر آزمایشگاه : محمد قشلاقی قدیم
- رابط آزمایشگاه : محمد قشلاقی قدیم
- تلفن : ۳۲۴۱۷۳۵۱-۰۴۴
- نمابر : ۳۲۴۱۷۳۵۱-۰۴۴
- jahad.urmia.lab@gmail.com
سازمان مرتبط :
جهاد دانشگاهی
جهاد دانشگاهی واحد استان آذربایجان غربی
نشانی آزمایشگاه :
استان آذربایجان غربی، ارومیه، کیلومتر 5 جاده فرودگاه، مجتمع پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی.
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
انکوباتور تعیین اکسیژن بیولوژیکی
-
ترازوی حساس
-
دستگاه آزمون انعقاد
-
دستگاه اندازه گیری اکسیژن محلول
(DO) -
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری میزان تقاضای شیمیایی اکسیژن
(COD Meter) -
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه کدورت سنج
-
سانتریفیوژ یخچال دار
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری یون نیتروژن آمونیاکی در آب به روش رنگ سنجی (نسلر)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری بنزین Gasoline
-
اندازه گیری ترکیبات PCBs در نمونه های محیطی (Poly Chloro Biphenyl) با کروماتوگراف گازی
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک (NH3) با روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه با روش کروماتوگرافی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در هوا
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات C5-C11 (هگزان، هپتان، اوکتان، نونان، دکان، ان دکان)
-
آزمون اندازه گیری سیکلو هگزان به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری استایرن
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آزمون اندازه گیری استون
-
آزمون اندازه گیری دی کلرومتان (متیلن کلراید)
-
اندازه گیری کلروفرم
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
آزمون اندازه گیری دترجنت موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری شوری آب دریا و آب های لب شور به روش هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آنالیز تعیین کدورت (درصد عبور نور مرئی) در پلاستیک ها
-
آزمون اندازه گیری میزان آهن کل در آب و پساب و خاک به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
اندازه گیری pH خاک
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات PCBs در مقوا (Poly Chloro Biphenyl)
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون ویژگی های سیمان پرتلند
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آنالیز تعیین مقدار آرسنیک و آنتیموآن با روش طیف سنجی جذب اتمی همراه با تولید هیدرید
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه فندق
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه های روغنی آفتابگردان
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون
-
آنالیز شناسایی و تعیین ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون با HPLC
-
اندازه گیری مقادیر آرسنیک در اسید سیتریک خوراکی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
اندازه گیری سموم فسفره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری سموم فسفره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین غلظت ارتوفسفات
-
آزمون اندازه گیری و سنجش غلظت یون فسفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری C10-C35 در محلول استخراج شده در نمونه های آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری TPHs در آب و پساب، خاک و رسوب (total petroleum hydrocarbons)
-
آزمون اندازه گیری TPHs در پسماند و بافت موجودات زنده (total petroleum hydrocarbons)
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آنالیز تعیین نیکل، آهن، سدیم و وانادیوم در نفت خام و باقیمانده سوخت با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز تعیین خلوص حلال های آلی هالوژن دار و مواد افزودنی آن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز BTEX, Styrene, Dichloromethane, Cloroform Tetrachloroethylene lacetate, Styrene, Ethyl acetate, Trichloroethylene, C-5 to C-15 ,C5-C8,C8-C10,C7-C11,C7-C12,C7-C15, Butylacetat
-
آنالیز BTEX, Styrene, Buthyl acetate, Aceton, n-Pentane, n-Hexane, n-Heptane, n-Octane, n-Nonane, n-Decane
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
حذف شده - (کد جایگزین: 1838) آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
اندازه گیری میزان کلسیم در گل حفاری
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل با الکل سنج
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون های شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و فیزیک بهداشت برای نمونه های آب، پساب فاضلاب صنعتی، بهداشتی، آب دریا و...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی برای نمونه های کود، گیاه، لجن، رسوب، خاک و...
-
آنالیز اسانس گیاهی با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
آنالیز اندازه گیری مقدار مواد آلی در مایع به روش کروماتوگرافی گازی (GC)
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری آلدهید ها با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات آروماتیک با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری حلال های نیتروژنی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری کتون با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی انواع ایزومرها با HPLC
-
آنالیز شناسایی انواع حلال ها با HPLC
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر در کود با AAS یا ICP
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر در خاک یا میکرو خاک (سیلیس کل، سیلیس قابل جذب، آهن، منگنز، روی و مس ......)
-
آنالیز شیمیایی و تعيين پارامترهاي شيميايي خاك
-
آنالیز لجن، خاک و ضایعات با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز میزان کدورت نمونه با کدورت سنج
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در پسماند، رسوب و خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ميزان باقيمانده سموم كشاورزي در نمونه هاي پسماند و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
خدمات اسانس گیری نمونه
-
خدمات اسانس گیری نمونه های گیاهی
-
خدمات انکوباتور BOD
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری فلزات مختلف محلول در رنگ ها و جلاها
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن محلول در آب
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب سدیم (SAR)
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن غیرآلی یا نیتروژن معدنی (کل)
-
آزمون اندازه گیری MLSS & MLVSS در آب و پساب با روش شیمی تر
-
آزمون اندازه گیری کل فسفر آلی در آب
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون درجه سختی آب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
اندازه گیری سرب در بنزین با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری جیوه به روش جذب اتمی بدون شعله در کودها
-
آزمون اندازه گیری سلنیوم در کودها به روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
حذف شده - (با کد 3905 جایگزین گردید) اندازه گیری کروم در کیفیت آب به روش های بیناب سنج جذب اتمی
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین شامل سرب و کادمیوم در ظروف شیشه ای
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
تعیین میزان کلروفیل a در آب
-
تعیین هدایت الکتریکی و حرارتی آب دریا
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون تعیین دما آب دریا
-
تعیین نیترات آب دریا
-
تعیین نیتریت آب دریا
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
آزمون اندازه گیری سیلیس یا سیلیکا در آب دریا، آب و پساب به روش طیف سنجی
-
آزمون تعیین آمونیاک در آب دریا
-
اندازه گیری باقیمانده دانه و پوست در کنسرو گوجه فرنگی
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز به روش HPLC
-
آزمون تعیین وجود آهن در شوینده ها
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر
-
آزمون اندازه گیری میزان سرب در شوینده
-
آزمون اندازه گیری میزان جیوه در مواد غذایی توسط AAS
-
آزمون های فیزیکی سلولزی توسط طیف سنج جذب اتمی AAS
-
شناسایی الکل ها در مخلوط نمونه کلراید روی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پساب صنعتی
-
آزمایش اندازه گیری سولفات به روش وزن سنجی
-
آزمون اندازه گیری کلراید در آبهای شیرین، آب، پساب
-
اندازه گیری گاز کربنیک آزاد به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
آزمون اندازه گیری سولفیت در آب یا پساب
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
اندازه گیری کروم کل در آب با طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلوراید یا یون فلوراید در آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری میزان سدیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
آنالیز اندازه گیری میزان پتاسیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
آنالیز اندازه گیری میزان سولفیت در نمونه های آب، پساب، خاک به روش Iodometric
-
آنالیز اندازه گیری میزان سیانید در نمونه های خاک و سایر به روش Distillation با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری میزان بروماید در نمونه های آب و پساب به روش Phenol Red colorimetric
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition-Gravimetric
-
آنالیز اندازه گیری میزان چربی و روغن در نمونه های آب، پساب به روش Partition- Infrared
-
آنالیز اندازه گیری هیدروکسید در نمونه های آب و پساب
-
آنالیز اندازه گیری میزان یداید در نمونه های آب و پساب به روش Catalytic Reduction
-
آنالیز اندازه گیری متیل ترشری بوتیل اتر در نمونه های آب، پساب، خاک توسط GC/FID
-
آنالیز قلیاییت کل با روش Ocean Acidification
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
-
آزمونهای باقیمانده سموم نخود
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو فلفل شورر
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو فلفل شور
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو میگو در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی )
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماهی و فرآورده های شیلاتی - کنسرو ماهی صبور
-
آزمونهای فلزات سنگین ماهی و فراورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور شامل : سرب، روی، آهن، مس، قلع ، آرسنیک، کادمیوم و جیوه)
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی (بادبان-مارلین ماهی)-در سس گوجه فرنگی شامل : ارسنیک،،مس،آهن،سرب،قلع،روی
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری-کنسرو قلیه میگو
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی شامل : جیوه , سرب , مس , روی , آهن , آرسنیک , قلع
-
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمون باقیمانده سموم در خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمون استاندارد فلزات سنگین (بیشینه رواداری فلزات سنگین) در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مداد و مغز مداد (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشت افزار ماژیک معمولی (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در اسباب بازی (آنتیموان، آرسنیک، باریم، کادمیم، کروم، سرب، جیوه، سلنیوم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (میزان آهن، کلسیم ...)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (شامل آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ظروف غذاخوری، ظروف چینی، سرامیکی، شیشه ای (اندازه گیری سرب و کادمیم)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ظروف غذاخوری، ظروف چینی، سرامیکی، شیشه ای (حد مجاز سرب و کادمیم آزاد شده از لعاب های شیشه ای و چینی)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان کلسیم قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان مس قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان آهن)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
-
آنالیز مواد و ترکیبات با روش طیف سنجی جرمی MS
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیارشور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز قلیائیت آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز اندازه گیری کلسیم (محلول) در آب و پساب به روش نورسنجی
-
آنالیز منیزیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز پتاسیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز سختی کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلراید آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز کلر آزاد آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز فسفات آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آهن کل آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز مس آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز روی آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آلومینیم آب و پساب به روش فتومتری
-
آنالیز آمونیاک آب و پساب به روش فتومتری
-
اندازه گیری دبی آب و پساب به روش حجمی
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عنصر سلنیوم Se در خاک، سنگ و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
خدمات هضم نمونه به روش 4 اسید
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
خدمات آماده سازی نمونه آب
-
اندازه گیری کلسیم تبادلی با فلیم فتومتر
-
آزمون اندازه گیری پلی فنل در چای به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی نیمه خشک و شیر و فرآورده های آن
-
آزمون شمارش کپک یا مخمر ها در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آزمون اندازه گیری اتانول در مواد خوراکی مانند کفیر و گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری متانول در گلاب با GC
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان و خلوص متانول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری پلی گلیسرول با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری و چربی شیر بدون آب با GC
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون اندازه گیری Omega-3 Fatty acids با GC
-
آزمون اندازه گیری میزان ایزوپروپیل الکل در زانتان گام با GC
-
آزمون اندازه گیری لاکتوز در شیر و شیر خشک با GC
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز، مالتوز، ساکارز، گلوکز با GC
-
آزمون اندازه گیری متیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای چرب و استر در گلیسیرین با کروماتوگراف گازی GC
-
آزمون اندازه گیری اتیل پارابن با GC
-
آزمون اندازه گیری پروپیل پارابن با GC
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص ویتامین ث تیتراسیون با ید
-
آزمون اندازه گیری الکل در مواد خوراکی، خوراک دامی و دارو به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص فروکتوز با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص آسپارتام با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین خلوص سدیم کربوکسی متیل سلولز درصد سدیم با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سیانید با Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل با طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نیترات و نیتریت با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری برم در نمک با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم هگزاسیانوفرات با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کلر آزاد با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آمونیوم سیترات قلیایی با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در سیتریک اسید با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون تعیین محتوای کارتنوئیدها با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در فروکتوز با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری کورکومین با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری سولفات به روش کیفی
-
آزمون اندازه گیری قلع به روش هیدرید با طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، کبالت، مس،کروم، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فرمالدئید FORMALDEHYDE (CH2O) با روش کروماتوگرافی گازی در نمونه هوا
-
آزمون اندازه گیری اسید استیک ACETIC ACID (CH3COOH) با روش کروماتوگرافی گازی در نمونه هوا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب پرتقال
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشابه های گازدار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های مالت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انگور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های میوه ای بدون گاز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده یخی خوراکی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع نکتار میوه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع شربت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی ورزشی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب لیمو ترش
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سرکه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی رب انار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مایونز و سس های سالاد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس گوجه فرنگی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس ماکارونی با سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس تند فلفل قرمز
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
-
آزمون تعیین عدد انیدرین در روغن های خوراکی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر پاستوریزه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیر فرادما
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شامپو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کرم پودر، رژ لب، کرم، لوسیون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی خامه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر آب پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی نمک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی انواع صابون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوپ آماده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای معطر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای فوری خشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کشک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دوغ
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بستنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کره
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کره کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مارگارین
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پنیر پیتزا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی همبرگر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ پخته آماده مصرف منجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سوسیس و کالباس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کباب کوبیده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پیتزا منجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مرغ برگرمنجمد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد سوخاری
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چیپس برگر و خلال سیب زمینی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کلوچه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
-
آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آدامس
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قهوه (قهوه فوری، پودر قهوه ...)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان سنتی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر نوشیدنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع ترشی و شور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی میوه های خشک و خشکبار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کرم کاکائویی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی لواشک
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری ساکارز و قندهای احیا کننده قبل از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلسیم قابل جذب در آب،پساب و خاک با نورسنج شعلهای
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته در خاک / رسوب / کود (نیتروژن نیتراته)
-
آزمون اندازه گیری ازت آمونیاکی در خاک / رسوب / کود (نیتروژن آمونیاکی)
-
آزمون اندازه گیری ازت نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک یا رسوب (نیتروژن نیتراته و آمونیاکی)
-
آزمون اندازه گیری پتاسیم، منیزیم، سدیم، کلسیم تبادلی در خاک
-
اندازه گیری کلسیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری منیزیم محلول در عصاره اشباع
-
اندازه گیری سدیم محلول در عصارۀ اشباع
-
اندازه گیری پتاسیم محلول در عصارۀ اشباع
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کل در نمونه های آب، پساب یا خاک به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم کل در خاک
-
اندازه گیری نیتروژن (ازت) نیتراته در آب یا پساب
-
آزمون اندازه گیری همزمان نیتروژن (ازت)، فسفر و پتاسیم در نمونه های آبی و گیاهی
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم گلوکزیداز خاک با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری فعالیت آنزیم اوره از خاک با طیف سنج نوری
-
اندازه گیری بنزن، تولوئن، اتیلن بنزن، پارا و متا زایلن، ارتو زایلن و آروماتیک های 9 کربنه و سنگین تر یا کل ترکیبات آروماتیک در بنزین به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات موجود در میوه و سبزی، گیاهان، مواد خوراکی
-
حذف شده - با کد 7175 جایگزین شده - ظرفیت کاتیون های تبادلی در خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری بور محلول و کل (بر) به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کل مواد محلول در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلروفیل موجود در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری مواد آلی موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آهن فریک موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب، پساب و کود
-
آزمون سنجش یون کلر باقیمانده در محلول ها (آب و پساب، خاک و کود)
-
آزمون های کلی تعیین کیفیت آب، پساب و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری رطوبت انواع مواد خوراکی و محصولات کشاورزی
-
چک فیزیکی، ظاهری و حسی محصولات آردی، کیک، کلوچه و ...
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کربن آلی موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های محلول در انواع مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری کاتیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های محلول موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنیون های تبادلی در خاک، کود، پساب، لجن و فاضلاب
-
آزمون اندازه گیری آنیون های کل موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد اسیدیته آزاد در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر موجود در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری درصد ماده خشک موجود در انواع مواد خوراکی و غیر خوارکی
-
آزمون اندازه گیری آهن فرو موجود در مواد خوراکی، گیاهان، آب و پساب و کود
-
آزمون اندازه گیری فنل و پلی فنل کل به روش اسپکتروفتومتری یا UV-VIS
-
اندازه گیری ساخارین به روش HPLC
-
اندازه گیری آسه سولفام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری آسپارتام به روش HPLC
-
آنالیز اندازه گیری شیرین کننده ها (آسپارتام ، آسه سولفام و ساخارین) به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری فنل کل بر حسب گالیک اسید
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص ظاهری خاک
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی خاک با استوانه مدرج
-
آزمون اندازه گیری کربنات و بی کربنات محلول در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات محلول (So4) در خاک، آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم کل در خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنج نوری یا شعله
-
آزمون اندازه گیری درصد تخلخل خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کلاته در کود به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان هیومیک اسید با روش نورسنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان/درصد رطوبت آزاد
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن، روی کل و محلول در کود و خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون خاک باقیماده روی الک (سایزهای مختلف)
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته کل در گیاهان با روش تیتراسیون
-
آزمون اسیدیته قابل تیتر در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری انواع گوگرد (کل، عنصری، محلول)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین قابل جذب یا فعال در خاک، کود و گیاه
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر محلول و کل در کود با نورسنج شعله ای (فلیم فتومتر)
-
آزمون اندازه گیری میزان پتاسیم، سدیم، منیزیم، کلسیم (کل) در گیاهان به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری پروتئین در گیاهان و میوه
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم باقیمانده در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری بور (بر) قابل جذب در کود یا خاک با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون درصد شن در خاک بر اساس اندازه با انواع الک
-
آزمون اندازه گیری کلسیم، منیزیم، پتاسیم محلول در خاک یا کود با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن نیتراته و آمونیاکی همزمان در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت نیتراته و آمونیاکی) به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن آمونیاکی در خاک، رسوب، کود، گیاه (ازت آمونیاکی) با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در خاک یا کود با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری کربنات کلسیم فعال در خاک به روش تیتراسیون
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در کود به روش افت حرارتی LOI
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در کود
-
آزمون اندازه گیری اسید فسفریک آزاد P2O5 به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید محلول در خاک، کود یا گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربن کل در خاک یا کود به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری نسبت جذب کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری گچ در خاک
-
اندازه گیری جرم مخصوص حقیقی خاک
-
آزمون اندازه گیری فسفر در نمونه های آب، پساب، خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری کلر یا کلراید (کل) در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون پایداری خاک (خاکدانه) به روش الک تر
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته مواد و ترکیبات خاک (عصاره یا گل اشباع، ...)