- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه شرکت کیمیا پژوه البرز
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه شرکت کیمیا پژوه البرز
سال تاسیس : ۱۳۸۵
- وضعیت عضویت : فعال
- چهارمحال و بختیاری شهرکرد ,
- مدیر آزمایشگاه : منوچهر احمدی
- رابط آزمایشگاه : الهام عبادتی
- تلفن : ۰۳۸۳۲۲۳۹۳۱۷
- نمابر : ۰۳۸۳۲۲۳۹۳۱۸
- www.kpalab.com
- kpalab@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت کیمیا پژوه البرز
زمینه های تخصصی :
کنترل کیفی مواد غذایی و خوراک دام ، آب و پساب ، فرآورده های آرایشی و بهداشتی و ارائه دهنده ی خدمات محیط زیست و بهداشت حرفه ایی دارنده ی گواهینامه ISO 17025:2017 و همکار سازمان دامپزشکی کشور.نشانی آزمایشگاه :
شهرکرد ، خیابان فردوسی شمالی،ابتدای خیابان بسیج
نشانی دفتر :
اصفهان ، شهرک علمی تحقیقاتی ، پلاک A508
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آسیاب پودرساز
-
انکوباتور
-
پرس هیدرولیک
-
پمپ نمونه بردار هوا
-
تیتراتور پتانسیومتری
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه اندازه گیری سطح صدا
-
دستگاه اندازه گیری میزان تقاضای شیمیایی اکسیژن
(COD Meter) -
دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج نشر نوری
(ICP-OES ) -
دستگاه سنجش گاز دودکش
-
دستگاه سیستم جریان تزریقی جیوه
(FIMS) -
دستگاه نمایشگر ذرات گرد و غبار محیطی
-
دستگاه نمایشگر ذرات گرد و غبار محیطی
-
شیکر
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف یونی
(IC ) -
کوره الکتریکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
اندازه گیری بنزین Gasoline
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری اسیدهای معدنی HCl, H2SO4, H3PO4, HNO3 به روش کروماتوگرافی
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش ICP-OES
-
آزمون اندازه گیری فیوم آسفالت (BSF)
-
آزمون اندازه گیری OIL MIST با FTIR
-
آزمون اندازه گیری سولفید هیدروژن H2S
-
آزمون اندازه گیری کلر با روش های کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری دی اکسید سولفور SO2 با روش کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری فنل نمونه با روش کروماتوگرافی
-
آزمون اندازه گیری نفتا با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در هوا
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات C5-C11 (هگزان، هپتان، اوکتان، نونان، دکان، ان دکان)
-
آزمون اندازه گیری سیکلو هگزان به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری استایرن
-
آزمون اندازه گیری اتیل استات
-
آزمون اندازه گیری بوتیل استات
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آزمون اندازه گیری استون
-
آزمون اندازه گیری دی کلرومتان (متیلن کلراید)
-
اندازه گیری کلروفرم
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان اکسیژن محلول در آب، پساب و فاضلاب DO
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در آب و پساب
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آنالیز تعیین مقدار آرسنیک و آنتیموآن با روش طیف سنجی جذب اتمی همراه با تولید هیدرید
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه فندق
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه های روغنی آفتابگردان
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون
-
آنالیز شناسایی و تعیین ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون با HPLC
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آنالیز اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک حلقوی PAHs در آب و خاک (poly aromatic hydrocarbons)
-
اندازه گیری سموم فسفره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری سموم فسفره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری C10-C35 در محلول استخراج شده در نمونه های آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری TPHs در آب و پساب، خاک و رسوب (total petroleum hydrocarbons)
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری میزان اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی BOD در آب، پساب و فاضلاب با دستگاه اندازه گیر اکسیژن بیولوژیکی
-
آزمون اندازه گیری سیلیس در آب به روش رنگ سنجی
-
آنالیز تعیین خلوص حلال های آلی هالوژن دار و مواد افزودنی آن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات PCBs در آب (Poly Chloro Biphenyl)
-
آنالیز تعیین عناصر در روغن و مواد افزودنی و سایر مواد نفتی با دستگاه ICP
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز ارتو-زایلن o-Xylene با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات آلی (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن) در هوا توسط روش جذب لوله های کربن فعال
-
آنالیز الکل های فرار در آب با روش کروماتوگرافی گازی تزریق مستقیم محلول آبی
-
آزمون تعیین میزان سرب موجود در ذرات معلق در هوا
-
آنالیز سیکلوهگزان با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری مواد آلی فرار در آب با روش کروماتوگرافی گازی تزریق مستقیم محلول آبی
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب های سطحی، زیر زمینی، شرب، کشاورزی و صنعتی
-
آنالیز کیفی (شناسایی) مواد با استفاده از طیف سنجی جرمی کروماتوگرافی گازی GC-MS
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آنالیز کلی فرم a با روش اسپکتروفوتومتری
-
آنالیز BTEX, Styrene, Dichloromethane, Cloroform Tetrachloroethylene lacetate, Styrene, Ethyl acetate, Trichloroethylene, C-5 to C-15 ,C5-C8,C8-C10,C7-C11,C7-C12,C7-C15, Butylacetat
-
آنالیز BTEX, Styrene, Buthyl acetate, Aceton, n-Pentane, n-Hexane, n-Heptane, n-Octane, n-Nonane, n-Decane
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی خاک و عصاره خاک
-
آنالیز شناسایی ترکیبات نفتی آلی (TCLP) شامل هیدروکربن های آروماتیک و حلقوی در آب و پساب، خاک و رسوب TPH-TOG-MTBE-BTEX-PAH-THC
-
شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی نشری پلاسما کوپل شده القایی ICP
-
آنالیز آنیون های موجود در آب و پساب به روش کروماتوگرافی یونی
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
اندازه گیری استیگما استادی ان در روغن زیتون
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
اندازه گیری اکسید عناصر اصلی به صورت بالک در سنگ و رسوبات و انواع نمونه ها با استفاده از XRF
-
اندازه گیری اکسید عناصر کمیاب و سنگین در سنگ و رسوبات با استفاده از XRF
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری انواع نیتروژن (ازت) در خاک یا کود (ازت نیتراته، ازت آمونیاکی، ازت کل)
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری پیپرین در پودر فلفل سیاه
-
آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری داکسی نیوالنول در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
اندازه گیری ذرات محیطی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
آنالیز سموم قارچی اکراتوکسین A به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی پاتولین به روش HPLC
-
اندازه گیری سموم قارچی دی اکسی نیوالنول به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم کلره در مواد خوراکی به روش کوشر
-
اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در مواد خوراکی و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری عدد پولسنگ در انواع روغن و کره
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری عدد ریشر - مایسل در انواع روغن و کره
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
آزمون اندازه گیری فسفاتاز قلیایی در انواع فرآورده های شیری
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
آزمون اندازه گیری درصد مواد خنثی شونده (TNV) خاک به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کلیه عناصر معدنی، آنیونها، کاتیون ها، ترکیبات آلی، پارامتر های خاک شناسی، مواد مغذی (ماکرو و میکرو) در نمونه های جامد و محلول در بخش کشاورزی
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
اندازه گیری كلسيم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری گاز کربنیک در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری مقدار کمی رنگدانه های گیاهی (فلاونوییدها) با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری مواد طعم دهنده مصنوعی(چشایی) در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری میزان پاک کننده ها در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان پایداری در مقابل اتانول در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
اندازه گیری میزان پتاسیم خاک
-
اندازه گیری میزان پخت و تردی در نان برنجی
-
آزمون اندازه گیری میزان پلاریزاسیون در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در آب، خاک و سنگدانه
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین (سرب و قلع ...) در ظروف مورد مصرف در پزشکی و تعیین حد مجاز آن
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
اندازه گیری میزان گرد، غبار و ذرات معلق در هوا
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
اندازه گیری نیترات در انواع محصولات خوراکی
-
آنالیز نیتریت در انواع محصولات خوراکی و گیاهی با طیف سنجی
-
اندازه گیری و شناسایی انواع عناصر کاتالیست ها به روش XRF
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری هیستامین در انواع مواد و محصولات خوراکی
-
اندازه گیری ترکیبات PCBs در خاک (Poly Chloro Biphenyl)
-
اندازه گیری کاتیون ها و آنیون های موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری گازهای آلاینده و ذرات (معلق) خروجی مربوطه به آلودگی هوا
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب لبشور، آب دریا و آب خیلی شور به وسیله جذب اتمی
-
اندازهگيري α, β, γ- tocopherol با روش HPLC
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری انواع شیرین کننده ها شامل: آسه سولفام، قنداپلورت، آسپارتام و شکر در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری عناصر تشکیل دهنده انواع سرامیک ها به روش XRF
-
آزمون اندازه گیری عناصر تشکیل دهنده انواع سنگ های آهن و کلیه سنگ های معدنی، کرومیت ها، رسوبات، آهن های اسفنجی به روش XRF
-
آزمون تعیین درصد SiO2 در کاتالیست ها
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آزمون های شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و فیزیک بهداشت برای نمونه های آب، پساب فاضلاب صنعتی، بهداشتی، آب دریا و...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی برای نمونه های کود، گیاه، لجن، رسوب، خاک و...
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت کنسروها
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آنالیز با دستگاه RP HPLC
-
آزمون استخراج و تشخیص رنگ های افزوده شده به مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری و تعیین ساختار هیدروکربن ها و مواد آلی در جامد، مایع و گاز به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS-MS
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز انواع و میزان آنزیم ها
-
آنالیز آنتی اکسیدان ها شامل انواع گالات در مواد خوراکی و نوشیدنی به روش اسپکتروفتومتری
-
آنالیز باقیمانده های دارویی در مایعات بیولوژیکی
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین بافت، درصد رس، سیلت و ماسه خاک
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین رنگ در آب و پساب
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نمونه های فرار به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری آلدهید ها با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات آروماتیک با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری کتون با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری متانول در آب با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری هیدروکربن های هالوژنه با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز رنگ مواد خوراکی
-
آنالیز زیست پالای آب و پساب از آلاینده ها
-
آنالیز زیست پالای خاک از آلاینده ها
-
آنالیز سنجش آلاینده های هوا
-
آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انواع مواد و عناصر در کود با AAS یا ICP
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز شناسایی آلاینده های ترکیبات نفتی آلی شامل هیدروکربن های آروماتیک و حلقوی در هوا TPH-TOG-MTBE-BTEX-PAH-THC
-
آنالیز شناسایی زیرالنون، داکسی نیوالنول و فومانایزین (مایکوتوکسین ها) با HPLC
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی کیفی آفلاتوکسین
-
آنالیز شناسایی کیفی و کمی فتالات ها
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های دارویی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر در خاک یا میکرو خاک (سیلیس کل، سیلیس قابل جذب، آهن، منگنز، روی و مس ......)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر عصاره اشباع (منیزیم، سدیم، پتاسیوم، کربنات، بی کربنات، سولفات، کلر محلول)
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز شیمیایی و تعيين پارامترهاي شيميايي خاك
-
آنالیز اندازه گیری کادمیم، کروم، کبالت، مس، سرب، منگنز، نیکل، روی در خاک با استخراج کننده های آب و روش طیف سنجی جذب اتمی و شعله
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آنالیز کمی و کیفی اسید های چرب با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز کمی و کیفی متابولیت ها با روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز کمی وکیفی آنالیت های مولکولی
-
آنالیز کود و کمپوست با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز کیفی ترکیبات آلی با روش کروماتوگرافی گازی - طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه
-
آنالیز لجن، خاک و ضایعات با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز شناسایی مایکوتوکسین ها (آفلاتوکسین، اکراتوکسین، پاتولین و ...)
-
آنالیز مستقیم جامداتی چون سنگ معدنها و سرباره ها با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز مواد و ترکیبات به روش کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی GC-MS
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در پسماند، رسوب و خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ميزان باقيمانده سموم كشاورزي در نمونه هاي پسماند و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ناخالصی نامحلول در انواع روغن ها
-
آنالیز نمک های خوراکی با طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
-
آنالیز و شناسایی عناصر در دارو و فرآورده های دارویی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در سیالات زیستی، آب و پساب، خاک، مواد معدنی با شعله سنج
-
آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی (غذایی) و کشاورزی با شعله سنج
-
آنالیز، شناسایی و اندازهگیری ترکیبات اسانس ها، اسانسهای روغنی و عصاره های گیاهی
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
آناليز حلال هاي فوق خالص ايزواكتان
-
آناليز حلال هاي فوق خالص هپتان
-
آزمون تعیین درصد اجزا آلی VOCs فرار در رنگ ها
-
آزمون تعیین غلظت نمونههای جاذب و شناسایی نانو ذرات فلزی با روش طیف سنج مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین کیفیت نگهداری انواع کنسرو
-
آنالیز PCR با استخراج DNA و مواد
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
آزمون شناسایی انواع ریزگردها، مواد آلوده کننده محیط زیست و شناسایی سایر ترکیبات
-
آزمون شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد در محصولات خوراکی
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون شناسایی فلزات قلیایی و قلیایی خاکی با نورسنج شعله ای (سدیم، پتاسیم، کلسیم ...)
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های دارو و فراورده ای دارویی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش پلاسمای جفت شده القائی- طیفسنجی جرمی ICP-MS