- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه شرکت پرتو آزمون جوانه خراسان
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه شرکت پرتو آزمون جوانه خراسان
سال تاسیس : ۱۳۹۴
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی مشهد ,
- مدیر آزمایشگاه : حمید پهلوان منش
- رابط آزمایشگاه : شادی ایزدپناه
- تلفن : ۰۵۱۳۵۴۱۱۹۵۵
- نمابر : ۰۵۱۳۵۴۱۰۹۲۰
- www.partoazmoonlab.com
- info@partoazmoonlab.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت پرتو آزمون جوانه خراسان
زمینه های تخصصی :
صنایع غذایی خوراک دام ، طیور و آبزیان کشاورزی موادمعدنی آبنشانی آزمایشگاه :
مشهد - شهرک صنعتی توس - فاز 1 - بلوار تلاش شمالی - بین تلاش شمالی 5 و 7 - قطعه 274 - طبقه فوقانی شرکت جوانه خراسان
نشانی دفتر :
مشهد - شهرک صنعتی توس - فاز 1 - بلوار تلاش شمالی - بین تلاش شمالی 5 و 7 - قطعه 274 - طبقه فوقانی شرکت جوانه خراسان
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آسیاب آزمایشگاهی
-
آسیاب آزمایشگاهی
-
آون
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
چربی سنج شیر
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
خوانشگر الایزا
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ و یون
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی/کل جامدات محلول/دما
(EC/TDS/T) -
دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج نشر نوری
(ICP-OES ) -
دستگاه دسیکاتور
-
دستگاه سنجش شیر
-
دستگاه شمارنده سلولی سوماتیک
(SCC) -
دستگاه کدورت سنج
-
دستگاه گرم کن
-
دستگاه هضم کجلدال
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره الکتریکی
-
مجموعه فیلتراسیون
-
مخلوط کن ضربه ای (استومیکر)
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش ICP-OES
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین (سرب و قلع ...) در ظروف مورد مصرف در پزشکی و تعیین حد مجاز آن
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
آنالیز های تعیین کیفیت میکروبی کودهای بیولوژی
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
آزمون تعیین میزان (درصد) رطوبت چوب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب های سطحی، زیر زمینی، شرب، کشاورزی و صنعتی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آزمون اندازه گیری درصد رطوبت اشباع خاک
-
اندازه گیری میزان کلراید خاک
-
آزمون اندازه گیری میزان سولفات در آب، خاک و سنگدانه
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم خاک، کود یا گیاه
-
آزمون اندازه گیری میزان منیزیم خاک، کود، گیاه به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری میزان قلیاییت آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آنالیر تعیین افت گرمایی در خاک به روش شیمیایی (روش والکلی بلاک)
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش شیمیایی (روش والکلی بلاک)
-
آنالیر تعیین مقدار مواد آلی در خاک به روش افت حرارتی LOI
-
اندازه گیری pH خاک
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی خاک و عصاره خاک
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
آنالیز تعیین کل ذرات معلق جامد در آب و پساب و محلول ها به روش وزن سنجی Total Suspended Solid (TSS)
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آمونیوم (یون آمونیوم) موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری اورتو فسفات و فسفات کل موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری رسانایی الکتریکی آب
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون اندازه گیری یون کلر در آب های لب شور و دریا
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آنالیزهای شیمیایی پساب خروجی صنایع، کشاورزی، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست و ....
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز تعیین بافت، درصد رس، سیلت و ماسه خاک
-
آزمون های شیمیایی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست و فیزیک بهداشت برای نمونه های آب، پساب فاضلاب صنعتی، بهداشتی، آب دریا و...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی برای نمونه های کود، گیاه، لجن، رسوب، خاک و...
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آزمون تعیین انواع میزان قارچ های آب
-
اندازه گیری بیومس جمعیت میکروبی خاک
-
آزمون چگالی ظاهری خاک
-
آزمون چگالی حقیقی خاک
-
آزمون اسيديته کل اشباع
-
آزمون تعیین قابليت هدايت الكتريكي خاک
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری (ذرات) کربن آلی خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری فسفر؛ پتاسیم قابل جذب در خاک یا کود
-
اندازه گیری انواع نیتروژن (ازت) در خاک یا کود (ازت نیتراته، ازت آمونیاکی، ازت کل)
-
اندازه گیری پتاسیم، کلسیم و منیزیم تبادلی در خاک با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری کلسیم و منیزیم (عصاره اشباع) در خاک و مواد معدنی با روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر عصاره اشباع (منیزیم، سدیم، پتاسیوم، کربنات، بی کربنات، سولفات، کلر محلول)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری مواد و عناصر در خاک یا میکرو خاک (سیلیس کل، سیلیس قابل جذب، آهن، منگنز، روی و مس ......)
-
آزمون اندازه گیری نگهدارنده و افزودنی ها در مواد خوراکی با روش طیف سنجی نوری
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
اندازه گیری اسید آسکوربیک در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با استفاده از HPLC
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
اندازه گیری فروسیانید سدیم و پتاسیم در نمک
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز ناخالصی نامحلول در انواع روغن ها
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین الیاف نامحلول در شوینده های خنثی و اسیدی به روش آنکوم
-
آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
-
آنالیز تعیین اجزای شیر (چربی- لاکتوز-پروتئین و ماده خشک شیر) با دستگاه سنجش گر شیر
-
آزمون تعیین میزان آب اضافه شده به شیر
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ها در دارو، مواد خوراکی، گیاهان و مواد خام
-
آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
آنالیز اندازه گیری مواد فرار در زغال سنگ و کک
-
آنالیز تعیین میزان خاکستر کل در زغال سنگ و کک
-
آزمون تعیین رطوبت کل در زغال سنگ
-
آزمون اندازه گیری و تعیین خلوص سنگ نمونه های معدنی
-
آنالیز تعیین ناخالصی های عنصری در نمونه های نانو لوله های کربنی با روش طیف سنجی جرمی پلاسمای جفت شده القایی ICP-MS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های جامد به روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دیجیتال
-
آنالیز اندازه گیری جذب و درصد عبور نور در ناحیه مرئی با روش طیفسنجی نوری
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آنالیز شناسایی مواد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی نشری پلاسما کوپل شده القایی ICP
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
اندازه گیری پری
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون اندازه گیری ویتامین نیاسین (B3) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین فولیک اسید (B9) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین سیانوکوبالامین (B12) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ریبوفلاوین (B2) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین ث (آسکوربیک اسید) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین تیامین (B1) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پیریدوکسین (B6) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین پنتوتنیک اسید (B5) با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K3 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین K1 با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A با کروماتوگرافی مایع با کارآرایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری فسفر در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش طیف سنجی نوری
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کمی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین فعالیت دیاستازی (کیفی)
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با HPLC
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با HPLC
-
آنالیز نمونه های آب، پساب و محلول با ICP-OES
-
اندازه گیری اکسیدهای اصلی(major elements) و عناصر ناچیز (Trace elements) در خاک، سنگ و فراورده های معدنی
-
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
-
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
-
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون تعیین عدد یدی
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون کامل شیر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
آزمون میزان کربن آلی در خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری یون کلر در ترکیبات قابل حل در آب به روش پتانسیومتری
-
آزمون تعیین قندهای احیاء کننده سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین قند کل سوربیتول مایع با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری کربنات سدیم در جوش شیرین به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منگنز به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات روی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات منیزیم به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات آهن به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص سولفات مس به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خلوص اسید فسفریک به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری مقدار کلسیم در خوراک دام، طیور و آبزیان با تیتراسیون (عیارسنجی)
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین اسیدیته آزاد با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز با روش تیتراسیون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده بعد از هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آزمون ویژگی های عسل - قند احیاکننده قبل هیدرولیز با روش تیتراسیون لین اینون
-
آنالیز کامل نمونه نمک شامل اندازه گیری (سولفات ,کلر ,رطوبت,سدیم ,پتاسیم,کلسیم و منیزیم)
-
آنالیز کامل نمونه های آب و شورابه شامل اندازه گیری سولفات، کلر، کربنات، بی کربنات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم
-
اندازه گیری کربنات کلسیم (آهک) به روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی بافت های غیر مجاز در فرآورده های گوشتی
-
آزمایش اندازه گیری کدورت در آب
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری - خوشاب گریپ فروت
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب گریپ فروت
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون های بسته بندی و نشانه گذاری انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری خوراک دام و طیور و آبزیان -سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون با قارچ شامل: جیوه، سرب، مس، روی، آهن، آرسنیک، قلع، کادم
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ذرت
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ذرت شامل : قلع، سرب
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی شامل: آرسنیک، سرب، قلع، آهن، مس، روی
-
آزمونهای بسته بندی ونشانه گذاری کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی تون در روغن شامل : جیوه،قلع
-
اندازه گیری درصد خلوص در نمونه های جامد
-
آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای کیسه ای
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی دی کلسیم فسفات (DCP)
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون تعیین درصد خلوص در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قلیائیت خاکستر در مواد خوراکی
-
آزمون عصاره آبی در انواع مایعات خوراکی و خوراکی ها
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد محلول و نامحلول در مایعات خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اسیدیته فرار در آبمیوه ها
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون معادل دکستروز در گلوکز مایع
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون اندیس فرمالین در فرآورده های نوشیدنی به روش شیمیایی
-
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آزمون تعیین عدد اسیدی، عدد بازی، مقدار هیدروژن سولفید
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری دما
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی الکل اتیلیک