- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- آزمایشگاه شرکت رایمون دانا دایان
جستجو در آزمایشگاه ها
آزمایشگاه شرکت رایمون دانا دایان
سال تاسیس : ۱۳۹۴
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : بابک پوراکبری
- رابط آزمایشگاه : نیلوفر احسانی
- تلفن : ۰۲۱۴۴۷۴۶۸۶۰
- نمابر : ۰۲۱۴۴۷۵۰۷۷۹
- www.rddco.ir
- pourakbari@yahoo.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت رایمون دانا دایان
زمینه های تخصصی :
این شرکت در حوزه های مختلفی از قبیل خدمات آزمایشگاهی کنترل کیفی مواد دارویی، غذایی، آرایشی وبهداشتی، همچنین خدمات تحقیق و توسعه و خدمات مشاوره ای تخصصی فعالیت می نمایید. آزمون های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، فلزات سنگین تمامی محصولات و مواد اولیه آرایشی بهداشتی و مواد غذایی **خدمات و سرویس های آزمایشگاه: آزمایشگاه دارو؛ آزمایشگاه مکمل های غذایی و محصولات طبیعی؛ آزمایشگاه غذا؛ آزمایشگاه مرتبط با صنایع آرایشی بهداشتی؛ آزمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان؛ آزمایشگاه مواد اولیه؛ آزمایشگاه سم شناسی؛ خدمات معتبر سازی؛ خدمات مشاوره، آموزش و تحقیقات عبارتند از: مشاوره در زمینه مشکلات ایجاد شده در خطوط تولیدی؛ مشاوره در زمینه های طراحی، تجهیز و راه اندازی آزمایشگاههای کنترل کیفی؛ مشاوره در طراحی کلی، سکوبندی و چیدمان تجهیزات آزمایشگاهی بر اساس اصول GMP و GLP؛ مشاوره در زمینه تهیه مواد شیمیائی و اولیه مطابق قوانین GMP و GLP؛ مشاوره در ارتباط با چگونگی مدیریت و گردش امور در آزمایشگاه؛ مشاوره در طراحی و انجام طرح ها و پروژه های تحقیقاتی.نشانی آزمایشگاه :
تهران دهکده المپیک بلوار امیر کبیر بلوار هاشم زاده کوچه قائم 12 شرقی پلاک 29 واحد 1
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آسیاب آزمایشگاهی
-
آون
-
اتوکلاو
-
اتوکلاو
-
الک
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
انکوباتور
-
پلاریمتر
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
ترازوی دیجیتال
-
تیتراتور کارل فیشر
-
چیلر
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
دستگاه آب مقطرگیری
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری چندین پارامتر
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری گرانروی
-
دستگاه اندازه گیری نقطه ذوب
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه سنجش نقطه اشتعال باز
-
دستگاه گرم کن
-
دستگاه گرم کن
-
دستگاه گرم کن
-
دما و رطوبت سنج
-
دما و رطوبت سنج
-
سانتریفیوژ
-
سانتریفیوژ ژربر
-
شیکر
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
فریزر
-
فشارسنج عقربه ای
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کمپرسور هوا
-
کوره الکتریکی
-
کوره الکتریکی
-
مولد هیدروژن
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هاتپلیت
-
هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
همزن مکانیکی
-
هود شیمیایی
-
هود شیمیایی
-
هود لامینار
-
یخچال آزمایشگاهی
-
یخچال فریزر
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت آب
-
آزمون اندازه گیری اتیلن گلیکول با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری آمونیاک (NH3) با روش طیف سنجی
-
اندازه گیری اتانول و 2 پروپانول (ایزو پروپیل الکل)
-
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
-
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
-
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
-
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
-
آزمون شمارش کل باکتری ها (توتال کانت باکتری) TBC
-
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آزمون اندازه گیری دما آب
-
آزمون اندازه گیری شوری آب دریا و آب های لب شور به روش هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آزمون اندازه گیری سختی کل بر حسب کلسیم کربنات در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آنالیز تعیین سختی (کل، موقت و دائم) در آب و پساب
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ بعد از اکسیداسیون پراکسید هیدروژن و جوشش
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون الکترومتریک
-
آنالیز تعیین چگالی واقعی ذرات خاک
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
اندازه گیری سرب، کادمیم، روی، مس و آهن پس از هضم با ریزموج به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون تعیین مقاومت منسوجات در برابر قارچ ها
-
آنالیز تعیین مقدار آرسنیک و آنتیموآن با روش طیف سنجی جذب اتمی همراه با تولید هیدرید
-
آزمون های کنترل میکروبی انواع چای
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت پایه قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد لژیونلا برای ضد عفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده در سیستم های آبی
-
آنالیز تعیین کارآیی قارچ کشی مواد ضد عفونی کننده و گندزداهای شیمیایی
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه فندق
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه های روغنی آفتابگردان
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون
-
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
-
اندازه گیری مقادیر آرسنیک در اسید سیتریک خوراکی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
اندازه گیری فعالیت ضد باکتریی بر روی سطوح پلاستیکی و سایر سطوح نامتخلخل
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آنالیز زیست کش ها برای آلک (جلبک)
-
آنالیز زیست کش ها برای قارچ آسپرژیلوس نگرا
-
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری هوازی هتروتروف
-
آنالیز شناسایی حلال های آتشگیر توسط کروماتوگرافی گازی (کلیه حلال های آلی و ترکیبات مایع فرار و نیمه فرار)
-
آزمون تعیین چگالی ظاهری (پودرها) با استفاده از استوانه مدرج
-
آنالیز تعیین نیکل، آهن، سدیم و وانادیوم در نفت خام و باقیمانده سوخت با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز تعیین خلوص حلال های آلی هالوژن دار و مواد افزودنی آن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز شناسایی متیل ترسیو بوتیل اتر MTBE با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز سولفید کربن در پروپیلن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین بنزن در حلال های حلقوی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون شمارش باکتری بوسیله لام مخصوص شمارش
-
آنالیز بوتیلن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آناليز ديمر در آكريليك اسيد
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیا کننده سولفات SRB در آب، پساب، خاک
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز پارا-زایلن p-Xylene با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ارتو-زایلن o-Xylene با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ایزوپروپیل بنزن (کیومن) با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
-
آنالیز محتویات الکل و تعیین خلوص استات استر با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز تعیین خلوص متیل ایزو بوتیل کتن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین میزان سرب در بنزین با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز سیکلوهگزان با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز توزیع دامنه جوش در فراکسیون های نفتی به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز تعیین توزیع نقاط جوش برش های نفتی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آناليز تعيين خلوص متيل اتيل كتن با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ناخالصی های هیدروکربنی در پروپیلن با روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری عدد اکتان بنزین
-
آنالیز تعیین خلوص بوتادین و ناخالصی های هیدروکربنی با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز تعیین هدایت الکتریکی سوخت
-
آنالیز اتیلن، هیدروکربن های دیگر و دی اکسید کربن در اتیلن فوق خالص با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز C2 و C5 موجود در بنزین با روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
-
آنالیز کلی فرم a با روش اسپکتروفوتومتری
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی خاک و عصاره خاک
-
آنالیز هیدروکربن های آروماتیک 8 کربنه با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز گازهای طبیعی به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتری های بی هوازی (SRB)
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان بی کربنات موجود در آب و پساب
-
اندازه گیری میزان کلر آزاد موجود در آب و پساب به روش رنگ سنجی و اسپکترومتری
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
آزمون اندازه گیری سیانید در آب و پساب یا خاک
-
آنالیز فنل کل در آب و پساب
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون اندازه گیری اسانس و رنگ خوراکی (چشایی) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون اندازه گیری میزان الکل، الکل کل در مواد خوراکی و نوشیدنی
-
اندازه گیری اندازه ذرات در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری اندیس استر در انواع سرکه
-
اندازه گیری اندیس اکسیداسیون در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
اندازه گیری آنتی بیوتیک در فرآورده های شیری به روش انتشار در ژل
-
اندازه گیری بافر در نوشابه های گازدار
-
اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری پارامترهای میکروبیولوژی در نمونه های جامد، محلول، هوا (کلیفرم ها، باکتری ها، هتروتروف، تخم انگل و...)
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پکتین در انواع مربا
-
اندازه گیری پلاتین، پالادیم و رودیم در مبدل های کاتالیستی خودرو و محلول ها با روش طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری پیپرین در پودر فلفل سیاه
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
-
آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
-
اندازه گیری جهت چرخش و میزان نورقطبیده در تجزیه های کمی و کیفی و تعیین ساختمان شیمیایی مواد
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
اندازه گیری چگالی محلول های آبی
-
اندازه گیری حجم نفت مخزن
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با مجموعه دین استارک
-
اندازه گیری درصد عصاره استحصالی به روش رفلاکس
-
اندازه گیری درصد مواد نامحلول با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد مواد و ترکیبات به روش هاوس من (مانند درصد قند، گلیسیریزین، صمغ و نشاسته، ...)
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
آزمون اندازه گیری رنگ افزودنی در زعفران
-
آزمون اندازه گیری رنگ مصنوعی در انواع محصولات خوراکی به روش کروماتوگرافی صفحه نازک TLC
-
اندازه گیری رنگ و رنگ تشخیص ظاهری در انواع محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری رنگدانه های زعفران
-
اندازه گیری روغن فرار در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی لایه نازک TLC
-
اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
اندازه گیری عدد پولسنگ در انواع روغن و کره
-
آزمون شیمیایی اندازه گیری عدد ریشر - مایسل در انواع روغن و کره
-
آزمون اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد (درصد جرمی) بر اساس ماده خشک در زعفران
-
اندازه گیری فروسیانید سدیم و پتاسیم در نمک
-
آزمون اندازه گیری فسفاتاز قلیایی در انواع فرآورده های شیری
-
اندازه گیری فسفر و فسفات در انواع فراورده های گوشتی
-
آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
اندازه گیری قابلیت ذوب شدن، رنده شدن، کشدار شدن و قابلیت الاستیسته در پنیر پیتزا
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کافئین در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار توسط HPLC
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری کلیه عناصر معدنی، آنیونها، کاتیون ها، ترکیبات آلی، پارامتر های خاک شناسی، مواد مغذی (ماکرو و میکرو) در نمونه های جامد و محلول در بخش کشاورزی
-
اندازه گیری گلوتن مرطوب در انواع آرد
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری مقدار نفت مخزن
-
اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان الکل نمونه های خاک
-
اندازه گیری میزان آب موجود در نمونه با مجموعه دین استارک
-
اندازه گیری میزان پایداری در مقابل اتانول در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
اندازه گیری میزان پرولین موجود در بافت گیاهان و جانوران
-
آزمون اندازه گیری میزان پلاریزاسیون در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
-
اندازه گیری نقطه انجماد در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه تشکیل هیدرات با سل هیدرات
-
اندازه گیری نقطه دود در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری نمره خاکستر در انواع قند و شکر
-
آزمون اندازه گیری نمره خوراکی در انواع محصولات خوراکی به روش ولهارد
-
آزمون اندازه گیری نمره رنگ در محلول در انواع قند و شکر به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری و بررسی ویسکوزیته (گرانروی)مواد غذایی غیر جامد
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
آزمون اندازه گیری ید در انواع نمک ید دار و سایر فرآورده های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
اندازهگیری اسکوربات (کل- احیاء- اکسید)
-
اندازهگیری پروتئین محلول به روش اسپکتروفوتومتری
-
آزمون اندازهگیری پرولین در مواد خوراکی با طیف سنج نوری یا UV-VIS
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون pH، دما و رسانایی محلول اسانس
-
آزمون ارزیابی آمیختگی در اتانول اسانس
-
آزمون استریل بودن (سترونی) Strility Test
-
آزمون اندازه گیری میزان نمک در دارو، مواد خوراکی، خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری رسانایی الکتریکی آب
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
-
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
-
آزمون بازدارنده میکروبی در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آزمون باقیمانده اسانس پس از تبخیر اسانس
-
آزمون بلانکیت در آرد
-
آزمون تعیین انواع میزان قارچ های آب
-
آزمون تعیین چگالی فشردگی ( پودرها ) با استفاده از استوانه مدرج
-
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع خشکبار
-
آزمون تعیین شکر زدگی در انواع میوه ها
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون تعیین میزان غلظت اکسیژن
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با روش میزان احیاء کنندگی آهن (روش FRAP)
-
آزمون تعیین نقطه آنیلین
-
آزمون تعیین نقطه ذوب
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون چرخش نوری اسانس (قطبش)
-
آزمون چگالی نسبی اسانس ها
-
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
-
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی بروسلا
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
-
آزمون شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
-
آزمون ضريب شکست اسانس
-
آزمون نقطه ریزش و ابری شدن
-
آزمون های تشخیص آلودگی های میکروبی مواد خوراکی انسان و دام
-
آزمون های تعیین مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب و پساب (TH, EC, TDS, Cl, Alc, pH, salt DO ,فسفات)
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی کنترل و کیفیت ادویه یا چاشنی ها
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت سرکه
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت کنسروها
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
-
آنالیز اسانس گیاهی با روش کروماتوگرافی گازی دو بعدی GC*GC
-
آزمون استخراج و تشخیص رنگ های افزوده شده به مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری مواد به روش کروماتوگرافی لایه نازک TLC
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز اندوتوکسین ها Endotoxin Test
-
آنالیز انواع و میزان آنزیم ها
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد جرمی عصاره محلول در آب
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین رنگ در آب و پساب
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز رنگ مواد خوراکی
-
آنالیز شمارش کل هاگ های باکتریهای گرمادوست
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
-
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی آنتی بادی و آنتی ژن ها با روش آنالیز الایزا
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آزمون شناسایی تخم انگل
-
آنالیز شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد
-
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
-
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سولفید و سولفیت موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاکننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های اکسید کننده آهن در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
-
آنالیز اندازه گیری کادمیم، کروم، کبالت، مس، سرب، منگنز، نیکل، روی در خاک با استخراج کننده های آب و روش طیف سنجی جذب اتمی و شعله
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آنالیز کود و کمپوست با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز لجن، خاک و ضایعات با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز ناخالصی نامحلول در انواع روغن ها
-
آنالیز نمک های خوراکی با طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز، شناسایی و اندازهگیری ترکیبات اسانس ها، اسانسهای روغنی و عصاره های گیاهی
-
آنالیزهای اندیس استری روغن های خوراکی
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
-
آنالیزهای شیمیایی پساب خروجی صنایع، کشاورزی، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست و ....
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
آناليز حلال هاي فوق خالص ايزواكتان
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
آزمون تعیین پوکی، پری، شیشه ای شدن و ترک خوردگی در انواع کله قند
-
آزمون تعیین عدد استری شدن اسیدها یا روغن
-
آزمون تعیین عدد خنثی سازی اسیدها
-
آزمون تعیین عدد صابونی شدن اسیدها
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین کیفیت پخت در انواع کنسروها
-
آزمون تعیین کیفیت نگهداری انواع کنسرو
-
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در نمونه های نفتی
-
آزمون شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد در محصولات خوراکی
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون شناسایی فلزات قلیایی و قلیایی خاکی با نورسنج شعله ای (سدیم، پتاسیم، کلسیم ...)
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری آنزیم های خاص
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین فرآورده های پروتئینی شامل گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک، گاومیش، سگ، گربه، بوقلمون، سویا، ماهی
-
آنالیز تعیین مواد پایه فرآورده های ژلاتینی از نظر منبع خوک یا گاو
-
آنالیز فرآورده های بستنی از نظر افزودنی پسته یا باقلا