- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها موسسه تحقیقات علوم دامی کشور سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها موسسه تحقیقات علوم دامی کشور سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
سال تاسیس : ۱۳۱۲
- وضعیت عضویت : فعال
- البرز کرج ,
- مدیر آزمایشگاه : هوشنگ لطف اللهیان
- رابط آزمایشگاه : هوشنگ لطف اللهیان
- تلفن : ۳۴۲۵۶۲۰۷-۰۲۶
- www.asri.ir
- asrilab20@gmail.com
سازمان مرتبط :
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
زمینه های تخصصی :
تغذیه - میکروبیولوژی - بیوتکنولوژی - فیزیولوژی - ژنتیک - لبنیات - گوشت - تخم مرغ - پشم ، پوست و الیاف دامی - عسلنشانی آزمایشگاه :
استان البرز – شهر کرج – بلوار شهید بهشتی – روبروی دهقان ویلای اوّل – موسسه تحقیقات علوم دامی کشور – مدیریت امور آزمایشگاه ها
نشانی دفتر :
کرج>> بلوار شهید بهشتی>> روبروی دهقان ویلای اول>> موسسه تحقیقات علوم دامی کشور>> مدیریت امور آزمایشگاه ها
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آسیاب گلوله ای
-
اتوکلاو
-
خشک کن انجمادی
-
دستگاه اندازه گیری گرانروی
-
دستگاه میلک اسکن
-
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
دستگاه هضم کجلدال
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج مرئی-فرابنفش
(UV-Vis) -
کروماتوگراف گازی
(GC)
آسیاب گلوله ای
▾- آسیاب گلوله ای
- اتوکلاو
- خشک کن انجمادی
- دستگاه اندازه گیری گرانروی
- دستگاه میلک اسکن
- دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
- دستگاه هضم کجلدال
- طیف سنج جذب اتمی
- طیف سنج مرئی-فرابنفش
- کروماتوگراف گازی
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آزمون تعیین درصد رطوبت الیاف
-
اندازه گیری دانسیته (چگالی) پلیمر، پلاستیک و لاستیک ها - روش غوطهوری، روش پیکنومتر مایع، روش تیتراسیون
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
-
آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
-
آنالیز شناسایی عناصر کمیاب در آب با دستگاه AAS
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
اندازه گیری اسیدهای چرب فرار (VFA) در آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری جرم با ترازوی آنالیتیکال
-
اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
-
اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
اندازه گیری قطر نمونه با میکرومتر
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در گیاهان
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن در مواد
-
اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
-
اندازه گيري ميزان عبور نور به روش طیف سنجی تك پرتوي
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون تعیین ارزش گرمایی با بمب کالری متر
-
آزمون تعیین میزان رطوبت در کاتالیست با BET
-
آزمون تعیین محتوی انرژی مواد خوراکی جامد با بمب کالری متر
-
آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
-
آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
-
آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آماده سازی با روش انحلال با اسید (نمونه جامد)
-
آماده سازی برای اندازه گیری عناصر به روش هایدرید (نمونه جامد)
-
آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
-
آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آنالیز بررسی فرآیندهای زیستی در سلولهای زنده با روش Real-time PCR
-
آنالیز بررسی مارکرهای ژنتیکی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
-
آنالیز بررسی میزان اثر بخشی داروها و مانیتورینگ داروها با روش Real-time PCR
-
آنالیز تعیین اجزای شیر (چربی- لاکتوز-پروتئین و ماده خشک شیر) با دستگاه سنجش گر شیر
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین پراکسیداسیون لیپیدی در سلول با روش TBA Value
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین تعداد کپی از هر ژن با روش Real-time PCR
-
آنالیز تعیین در صد پروتئين با روش طیفسنجی مادون قرمز نزدیک NIR
-
آنالیز تعیین در صد فيبرها با روش طیفسنجی مادون قرمز نزدیک NIR
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین غلظت پروتئین به روش بردفورد (برادفورد) Bradford
-
آنالیز تعیین گرمای آزاد شده از مواد (میزان کالری مواد) با روش بمب کالریمتری
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین میزان آسیب به DNA با روش Real-time PCR
-
آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
-
آنالیز تعيين توالي اگزون 2 ژنهاي GDF و BMP 15 در نژادهاي گوسفند
-
آنالیز سنجش ویروس ها با روش Real-time PCR
-
آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
-
آنالیز شناسایی فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی با روش کوره گرافیتی
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز و تهیه طیف مادون قرمز با روش طیفسنجی مادون قرمز IR
-
آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
تصویر برداری از مقاطع نازک صیقلی به روش میکروسکوپی
-
تصویر برداری از مقطع صیقلی به روش میکروسکوپی
-
آزمون تعیین پروتئین خام (CP) نمونه گیاهی با روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
-
آزمون تعیین خاکستر کل (ASH) نمونه گیاهی با روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
-
آزمون تعیین درصد فیبر خام (CF) نمونه گیاهی با روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
آزمون تعیین میزان آب اضافه شده به شیر
-
آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
-
خدمات اتاق کشت بافت
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات استخراج و عصاره گیری توسط استخراج گر سوکسله Soxhlet
-
خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
-
خدمات الکتروفورز با شیب غلظتی واسرشت کننده
-
آنالیز و اندازه گیری با الکتروفورز دو بعدی 2D-PAGE
-
خدمات انکوباتور
-
خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
-
خدمات انکوباتور شیکردار
-
خدمات ایجاد دمای پایین با استفاده از کرایو
-
خدمات آب مقطرگیری
-
خدمات آسیاب مخلوط کن (آسیاب بلوطی)
-
خدمات آسیاب ماهواره ای
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات برش گیری بافت
-
تصویر برداری با میکروسکوپ بیولوژیک
-
تصویربرداری با میکروسکوپ معکوس یا اینورت
-
خدمات تبخیر کننده دوار یا تبخیر کننده چرخان (روتاری)
-
خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
-
خدمات جداسازی حلالهای آلی از آبی با تبخیر کننده چرخان
-
خدمات سانتریفیوژ
-
خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
-
خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
خدمات فریز درایر
-
خدمات فریزر دمای پایین
-
خدمات فریزر دمای خیلی پایین
-
خدمات کشت میکروب
-
خدمات کوره الکتریکی
-
خدمات میکرو سانتریفیوژ
-
آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
-
خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
-
خدمات هضم کننده
-
خدمات همزدن نمونه های داخل میکروتیوپ با میکروفیوژ
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن حرارتی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن لرزان
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
-
خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
-
خدمات همزن انکوباتور
-
خدمات هود بیولوژیک
-
خدمات هود شیمیایی
-
خدمات هود کشت بافت
-
خدمات هود لامینار
-
خدمات هود لامینار کلاس II
-
آزمون شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد در محصولات خوراکی
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون رسوب ژربر
-
آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
-
آنالیز تعیین توالی قطعات DNA یا ژن ها با دستگاه ژن آنالایزر
-
آنالیز قطعات ژن یا فراگمنت آنالایز (fragment analysis) با دستگاه ژن آنالایزر
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
-
آزمون شناسای الیاف با استفاده از میکروسکوپ
-
آزمون اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) محلول ها و سیالات مایع به روش بروکفیلد (رتور چرخشی)
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
-
آزمون شاخص پراکندگی پروتئین در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری اوره
-
اندازه گیری نیتروژن آلی (کل) (در آب، پساب، خاک، کود، گیاهان)
-
آزمون اندازه گیری نیتروژن غیرآلی یا نیتروژن معدنی (کل)
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون تعیین فرآورده های پروتئینی شامل گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک، گاومیش، سگ، گربه، بوقلمون، سویا، ماهی
-
آنالیز انواع کودهای شیمیایی و کمپوست ها و اندازه گیری عناصر نیتروژن،فسفر ، پتاسیم و فلزات
-
آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
-
آزمون اندازه گیری فنول کل
-
اندازه گیری پروتئین کل
-
خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
-
خدمات آون و خشک کن
-
اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
اندازه گیری جیوه به روش جذب اتمی بدون شعله در کودها
-
آزمون اندازه گیری سلنیوم در کودها به روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون کامل شیر
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
بررسی تعیین توالی اگزون 2 ژنهای GDF و BMP 15 در نژادهای گوسفند
-
آزمون تعیین pH آب دریا
-
آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (محلول و کل) در انواع نمونه ها (خوراکی و غیر خوراکی)
-
آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از دستگاه ترمال سایکلر
-
آنالیز الکتروفورز افقی و عمودی با استفاده از ژل پلی اکریل آمید و آگارز
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آنالیز بررسی اسید های نوکلئیک و پروتئین ها (الکتروفورز عمودی و افقی) توسط Electrophoresis
-
تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
-
آنالیز اندازه گیری غلظت نمونه های اسید نوکلوئیک توسط Nanodrop
-
خوانش غلظت نمونه های پروتئینی توسط Nanodrop
-
خوانش نمونه های مختلف با طول موج مرئی به صورت سوسپانسیون در حجم پایین توسط Nanodrop
-
خدمات تکثیر DNA در سلول های پروکاریوت و یوکاریوت توسط RT-PCR
-
حضور یا عدم حضور ژن توسط RT-PCR
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
-
آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
-
آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
-
آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
-
آزمون اندازه گیری میزان عناصر در گیاهان (بافت گیاه)
-
اندازه گیری میزان سرب اکسیدی، روی اکسیدی در کانسنگ سرب و روی توسط ASS
-
آزمون تعیین درصد رطوبت جامد (از طریق تغییر وزن)
-
اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
-
اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
-
تعیین طیف و اندازه گیری مواد مختلف اعم از دارویی و غیره که در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جذب دارند توسط دستگاه uv-vis
-
اسکن کردن یک نمونه در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جهت تشخیص طول موج جذب
-
آزمون بررسی میکروسکوپی و تهیه عکس از نمونه
-
آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز و شناسایی الیاف
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
-
اندازه گیری جیوه در خوراک دام با روش اسپکترومتری جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS) پس از هضم فشاری ریزموج
-
آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
-
اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
-
اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
-
اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
-
آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
-
اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
-
اندازه گیری کروم کل در آب با طیف سنج جذب اتمی
-
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
-
خدمات تغلیظ و خالص سازی مواد با روتاری وکیوم (rotary vacuum)
-
بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
-
آنالیز سنجش پلی فنول ها
-
آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
-
آنالیز اندازه گیری میزان سدیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
آنالیز اندازه گیری میزان پتاسیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
-
اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
-
اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید و قلیای آزاد با روش تیتراسیون
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت موجود در خاک
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت (یون نیتریت) موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های خاک، کود، گیاه
-
آزمون ارزیابی کلسیم کلراید
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون در روغن یا آب نمک
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
-
آزمون اندازه گیری ظرافت انواع الیاف
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین شکل سطح مقطع الیاف توسط میکروسکوپ
-
آزمون سنجش استحکام نخ یا الیاف
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
خدمات تهیه متیل استر از روغن با روش ترانس متیلاسیون سریع در شرایط قلیایی (متانول و KOH)
-
آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
-
اندازه گیری وزن تر و خشک گیاه و خاک (اندازه گیری عملکرد)
-
اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
-
اندازه گیری پتاسیم- گیاه
-
اندازه گیری پتاسیم-آب
-
آزمون اندازه گیری درصد نیتروژن (ازت) در گیاهان
-
اندازه گیری فنل تام
-
آزمون اندازه گیری (درصد) لیگنین Lignin
اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
▾- اندازه گیری میزان فلزات در آب و پساب یا خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
- آزمون تعیین درصد رطوبت الیاف
- اندازه گیری دانسیته (چگالی) پلیمر، پلاستیک و لاستیک ها - روش غوطهوری، روش پیکنومتر مایع، روش تیتراسیون
- اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز کمی مواد با طیف سنجی مرئی فرابنفش UV-Vis
- آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
- آنالیز شناسایی عناصر کمیاب در آب با دستگاه AAS
- آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
- آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
- اندازه گیری اسیدهای چرب فرار (VFA) در آب و خاک
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
- آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
- اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری تانن (جوهر مازو) در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
- اندازه گیری جرم با ترازوی آنالیتیکال
- اندازه گیری جرم با ترازوی حساس
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق تا 0/001 گرم
- اندازه گیری جرم با ترازوی دقیق بالاتر از 0/001 گرم
- اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
- آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
- اندازه گیری رطوبت
- آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
- آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
- اندازه گیری قطر نمونه با میکرومتر
- آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
- اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
- اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
- اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- آزمون اندازه گیری میزان قند کل و محلول موجود در گیاهان
- آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن در مواد
- اندازه گیری میزان یون کلر در آب و پساب با طیف سنج نوری
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
- اندازه گيري ميزان عبور نور به روش طیف سنجی تك پرتوي
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
- آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
- آزمون تعیین ارزش گرمایی با بمب کالری متر
- آزمون تعیین میزان رطوبت در کاتالیست با BET
- آزمون تعیین محتوی انرژی مواد خوراکی جامد با بمب کالری متر
- آزمون تعیین مقدار فنل کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتو
- آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
- آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
- آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات و ویژگی های کود
- آزمون های میکروبی مواد خوراکی (کپک، قارچ و مخمر .....)
- آزمونهای عمومی کنترل، کیفیت و شاخص های کیفی غلات (رطوبت گیری، اسیدیته، ..)
- آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
- آماده سازی با روش انحلال با اسید (نمونه جامد)
- آماده سازی برای اندازه گیری عناصر به روش هایدرید (نمونه جامد)
- آماده سازی و استخراج DNA از نمونه های زیستی (خون، بزاق، بافت، گیاهان ...)
- آماده سازی و استخراج RNA از نمونه های زیستی (سلول، سرم، خون، بزاق، بافت، گیاهان ....)
- آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
- آنالیز اندازه گیری میزان جذب UV محلول ها در طول موج مختلف با روش طیفسنجی نوری
- آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
- آنالیز بررسی فرآیندهای زیستی در سلولهای زنده با روش Real-time PCR
- آنالیز بررسی مارکرهای ژنتیکی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
- آنالیز بررسی میزان اثر بخشی داروها و مانیتورینگ داروها با روش Real-time PCR
- آنالیز تعیین اجزای شیر (چربی- لاکتوز-پروتئین و ماده خشک شیر) با دستگاه سنجش گر شیر
- آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
- آنالیز تعیین پراکسیداسیون لیپیدی در سلول با روش TBA Value
- آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
- آنالیز تعیین تعداد کپی از هر ژن با روش Real-time PCR
- آنالیز تعیین در صد پروتئين با روش طیفسنجی مادون قرمز نزدیک NIR
- آنالیز تعیین در صد فيبرها با روش طیفسنجی مادون قرمز نزدیک NIR
- آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
- آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
- آنالیز تعیین غلظت پروتئین به روش بردفورد (برادفورد) Bradford
- آنالیز تعیین گرمای آزاد شده از مواد (میزان کالری مواد) با روش بمب کالریمتری
- آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
- آنالیز تعیین میزان آسیب به DNA با روش Real-time PCR
- آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
- آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
- آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
- آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
- آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
- آنالیز تعيين توالي اگزون 2 ژنهاي GDF و BMP 15 در نژادهاي گوسفند
- آنالیز سنجش ویروس ها با روش Real-time PCR
- آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
- آنالیز شناسایی فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی با روش کوره گرافیتی
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
- آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
- آنالیز کمی و کیفی مواد به روش کروماتوگرافی گازی GC
- آنالیز و تهیه طیف مادون قرمز با روش طیفسنجی مادون قرمز IR
- آنالیز و شناسایی عناصر در خوراک و فرآورده های دامی و کشاورزی با نورسنج شعله ای
- آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
- تصویر برداری از مقاطع نازک صیقلی به روش میکروسکوپی
- تصویر برداری از مقطع صیقلی به روش میکروسکوپی
- آزمون تعیین پروتئین خام (CP) نمونه گیاهی با روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
- آزمون تعیین خاکستر کل (ASH) نمونه گیاهی با روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
- آزمون تعیین درصد فیبر خام (CF) نمونه گیاهی با روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)
- آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
- آزمون تعیین میزان آب اضافه شده به شیر
- آنالیز PCR بدون استخراج DNA و مواد
- خدمات اتاق کشت بافت
- خدمات اتوکلاو
- خدمات استخراج و عصاره گیری توسط استخراج گر سوکسله Soxhlet
- خدمات التراسونیک حمام مافوق صوت (حمام فراصوت)
- خدمات الکتروفورز با شیب غلظتی واسرشت کننده
- آنالیز و اندازه گیری با الکتروفورز دو بعدی 2D-PAGE
- خدمات انکوباتور
- خدمات انکوباتور CO2 دار (کربن دی اکسید دار)
- خدمات انکوباتور شیکردار
- خدمات ایجاد دمای پایین با استفاده از کرایو
- خدمات آب مقطرگیری
- خدمات آسیاب مخلوط کن (آسیاب بلوطی)
- خدمات آسیاب ماهواره ای
- خدمات آون معمولی
- خدمات برش گیری بافت
- تصویر برداری با میکروسکوپ بیولوژیک
- تصویربرداری با میکروسکوپ معکوس یا اینورت
- خدمات تبخیر کننده دوار یا تبخیر کننده چرخان (روتاری)
- خدمات ثبت و نگهداری تصویر ژلها
- خدمات جداسازی حلالهای آلی از آبی با تبخیر کننده چرخان
- خدمات سانتریفیوژ
- خدمات سانتریفیوژ آزمایشگاه زیستی و بیوتکنولوژی
- خدمات سانتریفیوژ یخچالدار
- خدمات سانتریفیوژ یخچالدار با دور بالا
- خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
- خدمات فریز درایر
- خدمات فریزر دمای پایین
- خدمات فریزر دمای خیلی پایین
- خدمات کشت میکروب
- خدمات کوره الکتریکی
- خدمات میکرو سانتریفیوژ
- آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR
- خدمات هات پلیت و همزن مغناطیسی
- خدمات هضم کننده
- خدمات همزدن نمونه های داخل میکروتیوپ با میکروفیوژ
- خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن حرارتی
- خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن لرزان
- خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی
- خدمات همزدن و همگن کردن محلول با همزن مغناطیسی- حرارتی
- خدمات همزن انکوباتور
- خدمات هود بیولوژیک
- خدمات هود شیمیایی
- خدمات هود کشت بافت
- خدمات هود لامینار
- خدمات هود لامینار کلاس II
- آزمون شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد در محصولات خوراکی
- آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
- آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
- آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
- آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
- آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
- آزمون رسوب ژربر
- آماده سازی و استخراج DNA یا RNA از نمونه های میکروبی (باکتری، قارچ، ...)
- آنالیز تعیین توالی قطعات DNA یا ژن ها با دستگاه ژن آنالایزر
- آنالیز قطعات ژن یا فراگمنت آنالایز (fragment analysis) با دستگاه ژن آنالایزر
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- تعیین مقدار سرب در سدیم کلراید به روش طیف سنجی جذب اتمی با شعله
- اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
- آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
- آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
- اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
- آزمون اندازه گیری پی اچ pH
- آزمون شناسای الیاف با استفاده از میکروسکوپ
- آزمون اندازه گیری ویسکوزیته (گرانروی) محلول ها و سیالات مایع به روش بروکفیلد (رتور چرخشی)
- آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
- آنالیز اسیدهای چرب اشباع نشده با کروماتوگرافی گازی GC
- آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
- آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در بافت
- آزمون شاخص پراکندگی پروتئین در کنجاله سویا
- آزمون اندازه گیری اوره کمی و کیفی در خوراک دام،طیور و آبزیان
- آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
- آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری پروتئین قابل هضم در خوراک دام، طیور و آبزیان
- آزمون اندازه گیری فیبر
- آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری اوره
- اندازه گیری نیتروژن آلی (کل) (در آب، پساب، خاک، کود، گیاهان)
- آزمون اندازه گیری نیتروژن غیرآلی یا نیتروژن معدنی (کل)
- آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
- آزمون تعیین فرآورده های پروتئینی شامل گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک، گاومیش، سگ، گربه، بوقلمون، سویا، ماهی
- آنالیز انواع کودهای شیمیایی و کمپوست ها و اندازه گیری عناصر نیتروژن،فسفر ، پتاسیم و فلزات
- آزمون های ژنتیک و مولکولی با دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان Real Time PCR
- آزمون اندازه گیری فنول کل
- اندازه گیری پروتئین کل
- خدمات نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش کرایو
- خدمات آون و خشک کن
- اندازه گیری جرم با ترازوی میلی گرمی حساس
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
- اندازه گیری جیوه به روش جذب اتمی بدون شعله در کودها
- آزمون اندازه گیری سلنیوم در کودها به روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- آزمون کامل شیر
- اندازه گیری قند در مواد غذایی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری کربوهیدرات ها (ذخیره ای) در مواد خوراکی، غیر خوراکی و گیاه
- آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- بررسی تعیین توالی اگزون 2 ژنهای GDF و BMP 15 در نژادهای گوسفند
- آزمون تعیین pH آب دریا
- آزمون اندازه گیری فسفات آب دریا
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (محلول و کل) در انواع نمونه ها (خوراکی و غیر خوراکی)
- آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از دستگاه ترمال سایکلر
- آنالیز الکتروفورز افقی و عمودی با استفاده از ژل پلی اکریل آمید و آگارز
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
- آنالیز بررسی اسید های نوکلئیک و پروتئین ها (الکتروفورز عمودی و افقی) توسط Electrophoresis
- تصویربرداری و آنالیز ژل های الکتروفورز توسط ثبت و نگهداری تصویر ژلها Gel Doc
- آنالیز اندازه گیری غلظت نمونه های اسید نوکلوئیک توسط Nanodrop
- خوانش غلظت نمونه های پروتئینی توسط Nanodrop
- خوانش نمونه های مختلف با طول موج مرئی به صورت سوسپانسیون در حجم پایین توسط Nanodrop
- خدمات تکثیر DNA در سلول های پروکاریوت و یوکاریوت توسط RT-PCR
- حضور یا عدم حضور ژن توسط RT-PCR
- آزمون اندازه گیری میزان سدیم کلراید در مواد خوراکی، دارو و مواد اولیه دارویی و مواد غیرخوراکی
- آزمون تعیین میزان استری در مایعات خوراکی
- آزمون تعیین میزان قند اینورت در مواد خوراکی (ملاس، قند و شکر و فرآورده های آن)
- آزمون اندازه گیری میزان کلسیم و منیزیم در مواد خوراکی و غیر خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری میزان ماده خشک ناشی از شیر در فرآورده های شیری (لبنیات)
- آزمون اندازه گیری میزان عناصر در گیاهان (بافت گیاه)
- اندازه گیری میزان سرب اکسیدی، روی اکسیدی در کانسنگ سرب و روی توسط ASS
- آزمون تعیین درصد رطوبت جامد (از طریق تغییر وزن)
- اندازه گیری کلر در نمونه با روش تیتراسیون به طریقه ولهارد
- اندازه گیری یک نمونه با استفاده از جذب در طول موج مشخص و روش کالیبراسیون توسط دستگاه uv-vis
- تعیین طیف و اندازه گیری مواد مختلف اعم از دارویی و غیره که در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جذب دارند توسط دستگاه uv-vis
- اسکن کردن یک نمونه در ناحیه مرئی و ماورا بنفش جهت تشخیص طول موج جذب
- آزمون بررسی میکروسکوپی و تهیه عکس از نمونه
- آنالیز طیف سنجی ماوراء بنفش و تعیین میزان جذب UV
- استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی گازی
- آنالیز و شناسایی الیاف
- آزمون های فیزیک و شیمیایی مواد خوراکی
- اندازه گیری جیوه در خوراک دام با روش اسپکترومتری جذب اتمی بخارسرد (CV-AAS) پس از هضم فشاری ریزموج
- آزمون اندازه گیری ازت غیر پروتئینی در کنجاله سویا
- اندازه گیری یون سولفور در آب به روش یدومتری
- اندازه گیری فسفر کل محلول در نمونه آب به روش مولیبدات
- اندازه گیری فسفر کل آلی در نمونه آب به روش مولیبدات
- آزمون اندازه گیری فسفر کل در آب یا گیاه به روش مولیبدات
- اندازه گیری آهن دوظرفیتی در آب، پساب و نمونه های جامد
- اندازه گیری کروم کل در آب با طیف سنج جذب اتمی
- خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
- خدمات تغلیظ و خالص سازی مواد با روتاری وکیوم (rotary vacuum)
- بررسی خواص ظاهری (رنگ، بو، شکل ظاهر) مواد اولیه
- آنالیز سنجش پلی فنول ها
- آزمون اندازه گیری تانن و تانن تام (جوهر مازو) به روش طیف سنجی
- آنالیز اندازه گیری میزان سدیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
- آنالیز اندازه گیری میزان پتاسیم در نمونه های آب، پساب توسط دستگاه (Flame Atomic Emission Spectrometer)
- اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های آب و پساب
- آزمون اندازه گیری میزان فسفر کل در نمونه های آب، پساب یا خاک
- اندازه گیری آنالیت ها با دستگاه HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید و قلیای آزاد با روش تیتراسیون
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت موجود در خاک
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری میزان نیتریت (یون نیتریت) موجود در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن کل با کلجدال در نمونه های خاک، کود، گیاه
- آزمون ارزیابی کلسیم کلراید
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج
- آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
- آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نخود
- آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون در روغن یا آب نمک
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو لوبیا سبز
- آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
- آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی گندم پوست کنده
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پرک گندم
- آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی پرک گندم یا جو
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی بلال (ذرت شیرین) یخ زده
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی جو پوست کنده
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
- آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله کنجد
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنجاله بذر پنبه شامل ناپذیرفتنی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور - کنجاله بادام زمینی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام و طیور، آبزیان - سبوس گندم
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
- آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
- آزمون اندازه گیری ظرافت انواع الیاف
- اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
- آزمون تعیین شکل سطح مقطع الیاف توسط میکروسکوپ
- آزمون سنجش استحکام نخ یا الیاف
- آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
- خدمات تهیه متیل استر از روغن با روش ترانس متیلاسیون سریع در شرایط قلیایی (متانول و KOH)
- آزمون اندازه گیری میزان فسفر در گیاهان
- اندازه گیری وزن تر و خشک گیاه و خاک (اندازه گیری عملکرد)
- اندازه گیری سدیم محلول در آب، پساب، خاک، گیاهان
- اندازه گیری پتاسیم- گیاه
- اندازه گیری پتاسیم-آب
- آزمون اندازه گیری درصد نیتروژن (ازت) در گیاهان
- اندازه گیری فنل تام
- آزمون اندازه گیری (درصد) لیگنین Lignin
▾