- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت رهپویان دانش کولاک
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت رهپویان دانش کولاک
سال تاسیس : ۱۳۹۶
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
- رابط آزمایشگاه : سارا رعدشندی
- تلفن : ۰۲۱۶۲۸۷۲
- Rd.koolak@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت رهپویان دانش کولاک
زمینه های تخصصی :
صنایع غذایینشانی آزمایشگاه :
تهران-کیلومتر 4 جاده قدیم کرج،بعداز پل شیر پاستوریزه ،خیابان فتح 9،پلاک 42،طبقه 2
نشانی دفتر :
تهران-کیلومتر 4 جاده قدیم کرج،بعداز پل شیر پاستوریزه ،خیابان فتح 9،پلاک 42،طبقه 3
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
تیتراتور پتانسیومتری
-
تیتراتور کارل فیشر
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه اندازه گیری اکسیژن بیولوژیکی
(BOD) -
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری فیبر خام
-
دستگاه تبخیر کننده چرخان
-
دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
(Rancimat) -
دستگاه سنجشگر نیتروژن دوماس
-
دستگاه کرایوسکوپ
-
راکتور آزمون اکسیداسیون تسریع شده (اکسی تست)
-
سانتریفیوژ ژربر
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نوری دو پرتویی
-
کروماتوگراف گازی
(GC) -
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کروماتوگراف یونی
(IC )
تیتراتور پتانسیومتری
▾- تیتراتور پتانسیومتری
- تیتراتور کارل فیشر
- دستگاه استخراج سوکسله
- دستگاه اندازه گیری اکسیژن بیولوژیکی
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
- دستگاه اندازه گیری فیبر خام
- دستگاه تبخیر کننده چرخان
- دستگاه سنجش پایداری اکسایشی روغنهای طبیعی و چربیها
- دستگاه سنجشگر نیتروژن دوماس
- دستگاه کرایوسکوپ
- راکتور آزمون اکسیداسیون تسریع شده (اکسی تست)
- سانتریفیوژ ژربر
- طیف سنج جذب اتمی
- طیف سنج نوری دو پرتویی
- کروماتوگراف گازی
- کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
- کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
- کروماتوگراف یونی
-
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
-
اندازه گیری ترکیبات PCBs در نمونه های محیطی (Poly Chloro Biphenyl) با کروماتوگراف گازی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در هوا
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات C5-C11 (هگزان، هپتان، اوکتان، نونان، دکان، ان دکان)
-
اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
-
آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
-
اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
-
آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
-
آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
-
آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در آب و پساب
-
اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری pH خاک
-
آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
-
آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
-
آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون آنالیز شناسایی و اندازه گیری آفت کش فنتیوم
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فنتیوم در محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین مقدار آرسنیک و آنتیموآن با روش طیف سنجی جذب اتمی همراه با تولید هیدرید
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه فندق
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه های روغنی آفتابگردان
-
استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون
-
آنالیز شناسایی و تعیین ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون با HPLC
-
اندازه گیری مقادیر آرسنیک در اسید سیتریک خوراکی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
-
آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
-
آنالیز اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک حلقوی PAHs در آب و خاک (poly aromatic hydrocarbons)
-
اندازه گیری سموم فسفره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری سموم فسفره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری C10-C35 در محلول استخراج شده در نمونه های آب و خاک
-
آزمون اندازه گیری TPHs در آب و پساب، خاک و رسوب (total petroleum hydrocarbons)
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری سموم کلره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری میزان اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی BOD در آب، پساب و فاضلاب با دستگاه اندازه گیر اکسیژن بیولوژیکی
-
آزمون تعیین میزان آب در نفت، فرآورده های نفتی، روان کننده ها و افزودنی ها با روش کارل فیشر
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات PCBs در آب (Poly Chloro Biphenyl)
-
آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون تعیین بنزن در حلال های حلقوی با روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری ترکیبات PCBs در روغن (Poly Chloro Biphenyl)
-
آنالیز ترکیبات هالوژن دار با وزن کم در آب
-
آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
-
آنالیز شناسایی عناصر کمیاب در آب با دستگاه AAS
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات آلی (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن) در هوا توسط روش جذب لوله های کربن فعال
-
آزمون تعیین میزان سرب در بنزین با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی جیوه در محلول های آبی با دستگاه طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک MHS
-
آزمون تعیین ویسکوزیته (گرانروی) روغن در دمای پایین به روش بروکفیلد
-
اندازه گیری میزان فلزات در آب های سطحی، زیر زمینی، شرب، کشاورزی و صنعتی
-
اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
-
آزمون اندازه گیری نیترات در آب و پساب با نیترات سنج
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
-
اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز شناسایی ترکیبات نفتی آلی (TCLP) شامل هیدروکربن های آروماتیک و حلقوی در آب و پساب، خاک و رسوب TPH-TOG-MTBE-BTEX-PAH-THC
-
آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در ترکیبات پروپان و پروپن با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در گازهای مایع نفتی با روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز آنیون های موجود در آب و پساب به روش کروماتوگرافی یونی
-
اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
-
آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
-
آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
-
اندازه گیری استیگما استادی ان در روغن زیتون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
-
آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
-
اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
-
اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
-
آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
-
اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
-
اندازه گیری چگالی محلول های آبی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
-
اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری درصد مواد نامحلول با استفاده از روش گروایتومتری
-
اندازه گیری دما
-
اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
-
اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
-
آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
-
آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
-
اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
اندازه گیری سرب و کادمیوم در کاغذ، مقوا و خمیرهای کاغذ به روش طیف سنجی جذب اتمی
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
-
اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در مواد خوراکی و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
-
آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
-
آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
-
آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
-
اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
-
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
-
اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش AOM
-
اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش OSI
-
اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش رنسیمت
-
اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
-
اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
-
اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان پایداری در مقابل اتانول در شیر استرلیزه و پاستوریزه
-
آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین (سرب و قلع ...) در ظروف مورد مصرف در پزشکی و تعیین حد مجاز آن
-
آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
-
آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن در مواد
-
اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
-
اندازه گیری نقطه دود در انواع روغن های خوراکی
-
اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
-
آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
-
اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
-
اندازه گیری کاتیون ها و آنیون های موجود در آب و پساب
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
اندازهگيري α, β, γ- tocopherol با روش HPLC
-
آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
-
آزمون اندازه گیری انواع شیرین کننده ها شامل: آسه سولفام، قنداپلورت، آسپارتام و شکر در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
-
آزمون تعیین ضریب شکست محلول ها
-
آزمون تعیین میزان رطوبت موجود در روغن ها به روش کارل فیشر Carl fisher
-
آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
-
آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
-
آزمون ضريب شکست اسانس
-
آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
-
آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
-
آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
-
آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
-
آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
-
آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
-
آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
-
آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
-
آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
-
آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
-
آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
-
آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
-
آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
-
آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
-
آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
-
آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات آروماتیک با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری هیدروکربن های هالوژنه با روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
-
آنالیز شناسایی فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی با روش کوره گرافیتی
-
آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی عناصر و فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آنالیز شناسایی فلزات با شعله سنج
-
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری با GC-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های دارویی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و تعیین ساختار ترکیبات پلیمری با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR)
-
آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
-
آنالیز عناصر به روش کروماتوگرافی یونی
-
آنالیز اندازه گیری کادمیم، کروم، کبالت، مس، سرب، منگنز، نیکل، روی در خاک با استخراج کننده های آب و روش طیف سنجی جذب اتمی و شعله
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آنالیز کود و کمپوست با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در پسماند، رسوب و خاک به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ميزان باقيمانده سموم كشاورزي در نمونه هاي پسماند و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز ناخالصی نامحلول در انواع روغن ها
-
آنالیز ناخالصیهای ناچیز در آلیاژها با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی (غذایی) و کشاورزی با شعله سنج
-
آنالیز ویسکوزیته (گرانروی)با ویسکومتر بروکفیلد
-
آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
-
آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
-
آنالیزهای شیمیایی پساب خروجی صنایع، کشاورزی، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست و ....
-
آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
-
خدمات اتوکلاو
-
خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
-
خدمات انکوباتور یخچالدار
-
خدمات آون معمولی
-
خدمات حمام آب
-
خدمات رنگ آمیزی گرم
-
خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
-
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
-
خدمات فریزر دمای پایین
-
خدمات فیلتراسیون تحت خلاء
-
خدمات گرمخانه گذاری در دماهای مختلف
-
آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
-
آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
-
آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های دارو و فراورده ای دارویی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و میزان عناصر به روش طیف سنجی جذب اتمی هیدوژون ژنراتور HG AAS
-
اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در انواع مواد خوراکی و روغن به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری قلع در شیر غلیظ قوطی شده و لبنیات با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
-
اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
-
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
-
آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
-
آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
-
آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراکی های کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه غلات
-
آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
-
آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
-
آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
-
آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
-
آزمون اندازه گیری رطوبت
-
آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
-
آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آنالیز اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
-
آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
-
آزمون اندازه گیری فیبر
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
-
آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
-
آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
-
آزمون اندازه گیری وزن مخصوص روغن های خوراکی و گیاهی
-
آنالیز انواع کودهای شیمیایی و کمپوست ها و اندازه گیری عناصر نیتروژن،فسفر ، پتاسیم و فلزات
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
اندازه گیری سرب در بنزین با طیف سنج جذب اتمی
-
اندازه گیری جیوه به روش جذب اتمی بدون شعله در کودها
-
آزمون اندازه گیری سلنیوم در کودها به روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آزمون کامل(شیمیایی) عسل
-
آزمون کامل شیر
-
اندازه گیری قند در مواد غذایی
-
آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
-
اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
-
اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
-
آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (محلول و کل) در انواع نمونه ها (خوراکی و غیر خوراکی)
-
اندازه گیری میزان فلزات سنگین در رسوب، خاک، پسماند و بافت جانداران
-
اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
-
اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
-
اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
▾- آزمون تعيين درصد خلوص تركيبات آروماتيكي با کروماتوگرافی گازی
- آزمون اندازه گیری نیتریت در آب به روش رنگ سنجی
- اندازه گیری ترکیبات PCBs در نمونه های محیطی (Poly Chloro Biphenyl) با کروماتوگراف گازی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در هوا
- آزمون اندازه گیری ترکیبات C5-C11 (هگزان، هپتان، اوکتان، نونان، دکان، ان دکان)
- اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD موجود در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی BOD موجود در آب و پساب به روش تیتراسیون
- آزمون شناسایی و اندازه گیری آمونیاک در آب، خاک و پساب
- آزمون اندازه گیری سولفات در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری نیترات (یون نیترات) در آب، پساب و فاضلاب به روش رنگ سنجی (اسپکتروفوتومتری)
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلورید، فلوراید و یون فلوراید در آب و مواد خوراک و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری کلسیم و/یا منیزیم موجود در آب و پساب یا نمونه های جامد به روش تیتراسیون
- اندازه گیری یون های لیتیم، پتاسیم و سدیم در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری جیوه در آب با روش طیف سنجی جذب اتمی با و بدون غنی سازی AAS
- آنالیز تعیین کل ذرات محلول جامد در آب و پساب و محلول ها Total Dissolved Solids (TDS)
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی آب و محلول ها
- آنالیز قلیاییت کل در آب و پساب به روش تیتراسیون Total Alkalinity
- آزمون تعیین اسیدیته و قلیاییت آب به روش تیتراسیون تغییر رنگ
- آزمون شناسایی و اندازه گیری BTEX (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن، زایلن) در آب و پساب
- اندازه گیری چربی و ترکیب اسید های چرب در شیر و فرآورده های آن با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
- اندازه گیری pH خاک
- آنالیز اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته دانه های روغنی
- آنالیز اندازه گیری عدد پراکسید و تعیین نقطه پایانی به روش یدمتری (هیدروژن پراکسید تولید شده در اثر تجزیه روغن)
- آزمون اندازه گیری کادمیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- آزمون آنالیز شناسایی و اندازه گیری آفت کش فنتیوم
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری فنتیوم در محصولات خوراکی
- آنالیز تعیین مقدار آرسنیک و آنتیموآن با روش طیف سنجی جذب اتمی همراه با تولید هیدرید
- استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه فندق
- استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن در دانه های روغنی آفتابگردان
- استخراج، آماده سازی و آنالیز روغن زیتون
- آنالیز شناسایی و تعیین ترکیبات بیوفنلی در روغن زیتون با HPLC
- اندازه گیری مقادیر آرسنیک در اسید سیتریک خوراکی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی
- آنالیز تشخیص خلوص و پایداری روغن زیتون با UV-VIS
- آزمون تعیین غلظت روی (Zinc)
- آنالیز اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک حلقوی PAHs در آب و خاک (poly aromatic hydrocarbons)
- اندازه گیری سموم فسفره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
- اندازه گیری سموم فسفره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
- آزمون اندازه گیری C10-C35 در محلول استخراج شده در نمونه های آب و خاک
- آزمون اندازه گیری TPHs در آب و پساب، خاک و رسوب (total petroleum hydrocarbons)
- آزمون اندازه گیری سموم کلره در آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
- آزمون اندازه گیری سموم کلره در خاک به روش کروماتوگرافی گازی
- اندازه گیری میزان اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی BOD در آب، پساب و فاضلاب با دستگاه اندازه گیر اکسیژن بیولوژیکی
- آزمون تعیین میزان آب در نفت، فرآورده های نفتی، روان کننده ها و افزودنی ها با روش کارل فیشر
- آزمون اندازه گیری ترکیبات PCBs در آب (Poly Chloro Biphenyl)
- آنالیز شناسایی عناصر در آب به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون تعیین بنزن در حلال های حلقوی با روش کروماتوگرافی گازی
- اندازه گیری ترکیبات PCBs در روغن (Poly Chloro Biphenyl)
- آنالیز ترکیبات هالوژن دار با وزن کم در آب
- آنالیز اندازه گیری میزان فلزات به روش جذب اتمی کوره گرافیتی GF-AAS
- آنالیز شناسایی عناصر کمیاب در آب با دستگاه AAS
- آزمون اندازه گیری ترکیبات آلی (بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن) در هوا توسط روش جذب لوله های کربن فعال
- آزمون تعیین میزان سرب در بنزین با طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آنالیز شناسایی جیوه در محلول های آبی با دستگاه طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک MHS
- آزمون تعیین ویسکوزیته (گرانروی) روغن در دمای پایین به روش بروکفیلد
- اندازه گیری میزان فلزات در آب های سطحی، زیر زمینی، شرب، کشاورزی و صنعتی
- اندازه گیری میزان کلراید موجود در آب و پساب با تیتراتور
- آزمون اندازه گیری نیترات در آب و پساب با نیترات سنج
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری نیتریت و نیترات (کل) موجود در آب، خاک و پساب
- اندازه گیری میزان فلزات در خاک به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
- آنالیز شناسایی ترکیبات نفتی آلی (TCLP) شامل هیدروکربن های آروماتیک و حلقوی در آب و پساب، خاک و رسوب TPH-TOG-MTBE-BTEX-PAH-THC
- آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در ترکیبات پروپان و پروپن با روش کروماتوگرافی گازی GC
- آنالیز اسیدهای چرب (هیدورکربن ها) در گازهای مایع نفتی با روش کروماتوگرافی گازی GC
- آنالیز آنیون های موجود در آب و پساب به روش کروماتوگرافی یونی
- اندازه گیری مقدار قلع در مواد خوراکی کنسرو شده به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آنالیز کیفیت آب با اندازه گیری آرسنیک، آلومینیوم، سلنیم، کروم به روش طیف سنجی جذب اتمی با تکنیک تولید هیدرید
- آنالیز قلیاییت در آب و پساب Alkalinity to P.P به روش تیتراسیون
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
- آزمون اندازه گیری خاکستر (باقیمانده)
- اندازه گیری استیگما استادی ان در روغن زیتون
- آزمون اندازه گیری اسیدیته/اسیدیته کل بر حسب اسید استیک، پالمتیک، سیتریک و...
- آزمون اندازه گیری اندیس ید در انواع روغن و چربی های خوراکی
- آزمون اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در مواد خوراکی و نوشیدنی ها به روش طیف سنجی
- اندازه گیری باقیمانده حلال در روغن خام آفتابگردان
- اندازه گیری بنزن در روغن خام آفتابگردان
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در کلیه محصولات خوراکی به غیر از انواع روغن و چربی
- آزمون اندازه گیری پراکسید چربی استخراجی در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری پروتئین بر مبنای ماده خشک (کجلدال)
- آزمون اندازه گیری پروتئین مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری پروکسید در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
- اندازه گیری پروکسید در محصولات خوراکی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری ترکیب استرول ها و تری ترپن دی الکل ها در روغن ها
- اندازه گیری چربی در انواع فرآورده های شیری به روش ژربر
- اندازه گیری چگالی محلول های آبی
- آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی
- آزمون اندازه گیری خاکستر غیر محلول در محصولات خوراکی و کشاورزی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل در انواع محصولات خوراکی یا خوراک دام و طیور
- اندازه گیری درصد خاکستر با استفاده از روش گروایتومتری
- اندازه گیری درصد رطوبت با استفاده از روش گروایتومتری
- اندازه گیری درصد مواد نامحلول با استفاده از روش گروایتومتری
- اندازه گیری دما
- اندازه گیری دما و رطوبت محیطی
- اندازه گیری رطوبت
- آزمون اندازه گیری رطوبت خاک یا کود
- آزمون اندازه گیری رطوبت در انواع محصولات خوراکی به روش اتو
- آزمون اندازه گیری رطوبت گیاهان و علوفه
- اندازه گیری روغن معدنی در انواع روغن به روش کروماتوگرافی گازی
- اندازه گیری سرب و کادمیوم در کاغذ، مقوا و خمیرهای کاغذ به روش طیف سنجی جذب اتمی
- اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین B،G به روش HPLC و خالص سازی IAC
- اندازه گیری سموم قارچی آفلاتوکسین M1 به روش HPLC و خالص سازی IAC
- اندازه گیری سموم قارچی زیرالنون به روش HPLC و خالص سازی IAC
- اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در مواد خوراکی و فرآورده های مختلف
- اندازه گیری ضریب شکست، نمایه شکست و اندیس رفراکسیون در انواع روغن خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد آنیزیدین در انواع روغن ها و چربی های خوراکی (گیاهی و حیوانی)
- آزمون اندازه گیری فیبر، فیبر خام، فیبر تام و فیبر بر اساس ماده خشک در محصولات خوراکی
- آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع آبمیوه و نکتار
- آزمون اندازه گیری قلیاییت بر حسب کربنات سدیم بر مبنای ماده خشک در انواع سرکه
- آزمون اندازه گیری قند ساده و قند کل در انواع محصولات خوراکی
- اندازه گیری قندها، قند محلول در مواد خوراکی، محلول ها و فرآورده های مختلف
- اندازه گیری کلرور در انواع محصولات خوراکی
- اندازه گیری ماده خشک بدون چربی در کره
- اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش AOM
- اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش OSI
- اندازه گیری مقاومت در انواع روغن به روش رنسیمت
- اندازه گیری مقدار کمی نگهدارنده در مواد خوراکی (بنزوات، سوربات، ناتامایسین) فلاونوییدها، ویتامینها با HPLC
- اندازه گیری مقدار کمی ویتامین ها با HPLC
- اندازه گیری مواد در روغن ها و چربی های حیوانی و گیاهی (مانند: آهن، مس، نیکل) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- اندازه گیری میزان پایداری در مقابل اتانول در شیر استرلیزه و پاستوریزه
- آزمون اندازه گیری میزان سدیم خاک یا کود با نورسنج شعله ای
- اندازه گیری میزان فلزات سنگین (سرب و قلع ...) در ظروف مورد مصرف در پزشکی و تعیین حد مجاز آن
- آزمون اندازه گیری میزان مواد در خوراک انسان و دام (مس، آهن، روی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و منگنز) به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- اندازه گیری میزان مواد در شیر و فراورده های آن مانند: سرب، کلسیم، سدیم ، پتاسیم و منیزیم به روش طیف سنجی جذب اتمی (AAS)
- آزمون اندازه گیری میزان نیتروژن در مواد
- اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی محلول ها جهت محاسبه غلظت یونی
- اندازه گیری نقطه دود در انواع روغن های خوراکی
- اندازه گیری نقطه ذوب در انواع روغن های خوراکی
- آزمون اندازه گیری ویتامین A و استرهای آن (بر حسب رتینول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
- آزمون اندازه گیری ویتامین D (بر حسب کوله کلسیفرول) در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
- آزمون اندازه گیری ویتامین D - کوله کلسیفرول (D3) یا ارگو کلیسفرول (D2) به روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری ویتامین E و استرهای آن در محصولات خوراکی کره گیاهی (مارگارین)
- آزمون اندازه گیری ویتامین های محلول در آب، مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان دام و طیور
- اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی در مواد خوراکی و مکمل های ویتامینه انسان و دام وطیور
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی در عسل
- اندازه گیری کاتیون ها و آنیون های موجود در آب و پساب
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
- اندازهگيري α, β, γ- tocopherol با روش HPLC
- آزمون اندازهگیری میزان نشاسته (در صد نشاسته) در مواد خوراکی یا کشاورزی
- آزمون اندازه گیری انواع شیرین کننده ها شامل: آسه سولفام، قنداپلورت، آسپارتام و شکر در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول با هدایت سنج الکتریکی
- آزمون تعیین ضریب شکست محلول ها
- آزمون تعیین میزان رطوبت موجود در روغن ها به روش کارل فیشر Carl fisher
- آزمون تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
- آزمون تعیین میزان pH و تنظیم اسیدیته و قلیائیت محلول ها
- آزمون ضريب شکست اسانس
- آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH
- آزمون های مرتبط با تعیین مشخصات شناسایی مواد و ویژگی های خاک
- آزمون های عمومی کنترل و کیفیت روغن های خوراکی (اندیس صابونی، اندیس استری، آزمون ذوب و انجماد روغن ..)
- آزمون های کنترل و کیفیت شیر و فرآورده های آن (لبنیات) شامل چربی، اسیدیته، نمک، پروتئین ...
- آزمون های فیزیک و شیمیایی انواع قند و شکر و فرآورده های نیشکر
- آنالیز اندازه گیری مقدار کلسیم و ید در خوراک دام و طیور
- آزمون اندازهگیری میزان قند کل به روش لین آینون
- آزمون اندازه گیری اسیدیته چربی (استخراجی) در مواد خوراکی
- آنالیز تعیین اسیدیته مواد خوراکی
- آنالیز تعیین بریکس مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری پراکسید در مواد خوراکی و خوراک دام و طیور
- آنالیز تعیین پروتئین کل با روش کلدال - کجدال
- آنالیز تعیین درصد پروتئین مواد خوراکی
- آنالیز تعیین درصد چربی مواد خوراکی و خوراک دام و طیور و آبزیان
- آنالیز تعیین درصد قند مواد خوراکی یا خوراک دام و طیور و آبزیان
- آنالیز تعیین مواد جامد بستنی
- آنالیز تعیین مواد جامد شیر بدون چربی در بستنی
- آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در اسید در مواد خوراکی (پودر ماهی)
- آنالیز تعیین مواد جامد غیر محلول در عسل (غیر از عسل پرس شده )
- آنالیز تعیین مواد جامد قابل حل در آب، پریکس و مواد جامد کل در محصولات خوراکی
- آنالیز تعیین میزان چربی در نمونه های خوراکی و محیطی
- آنالیز تعیین میزان چربی ها (لیپیدها) از نمونه با استخراج سوکسله
- آنالیز تعیین میزان رطوبت خاکستر مواد خوراکی
- آنالیز تعیین میزان نمک در نمونه (اندازه گیری نمک بر حسب NACL)
- آنالیز تعیین میزان نیتروژن (ازت آزاد) با روش کلدال (کجدال)
- آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری ترکیبات آروماتیک با روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز جداسازی، شناسایی و اندازه گیری هیدروکربن های هالوژنه با روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
- آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
- آنالیز شناسایی جیوه با استفاده از روش بخار سرد
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
- آنالیز شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید
- آنالیز شناسایی فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی با روش کوره گرافیتی
- آزمون اندازه گیری عناصر و فلزات سنگین در آب و محلول ها به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
- آزمون شناسایی عناصر و فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
- آنالیز شناسایی فلزات با شعله سنج
- آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
- آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
- آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
- آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
- آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
- آنالیز شناسایی کلی فرم
- آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
- آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
- آنالیز، شناسایی و کشت مخمر اسموفیل (اسموفیلیک)
- آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
- آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
- آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در مواد خوراکی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با GC-MS
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری استرول ها در فرآورده های شیری با GC-MS
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های دارویی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
- آنالیز شناسایی و تعیین ساختار ترکیبات پلیمری با روش طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR)
- آنالیز شناسایی و تعیین میزان مواد و عناصر به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی AAS
- آنالیز عناصر به روش کروماتوگرافی یونی
- آنالیز اندازه گیری کادمیم، کروم، کبالت، مس، سرب، منگنز، نیکل، روی در خاک با استخراج کننده های آب و روش طیف سنجی جذب اتمی و شعله
- آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
- آنالیز کود و کمپوست با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
- آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در پسماند، رسوب و خاک به روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه به روش کروماتوگرافی گازی GC
- آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز ميزان باقيمانده سموم كشاورزي در نمونه هاي پسماند و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز ناخالصی نامحلول در انواع روغن ها
- آنالیز ناخالصیهای ناچیز در آلیاژها با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
- آنالیز و شناسایی عناصر در مواد خوراکی (غذایی) و کشاورزی با شعله سنج
- آنالیز ویسکوزیته (گرانروی)با ویسکومتر بروکفیلد
- آنالیزهای اندیس صابونی روغن های خوراکی
- آنالیزهای آزمون ذوب و انجماد روغن روغن های خوراکی
- آنالیزهای شیمیایی پساب خروجی صنایع، کشاورزی، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست و ....
- آنالیزهای شیمیایی خوراک دام و طیور
- آزمون تعیین فعالیت دیاستازی در عسل
- خدمات اتوکلاو
- خدمات اتوکلاو کردن و استریل کردن خاک، ماسه، محیط های میکروبی
- خدمات انکوباتور یخچالدار
- خدمات آون معمولی
- خدمات حمام آب
- خدمات رنگ آمیزی گرم
- خدمات شمارش کلنی نمونه ها با دستگاه کلنی شمار
- آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
- خدمات فریزر دمای پایین
- خدمات فیلتراسیون تحت خلاء
- خدمات گرمخانه گذاری در دماهای مختلف
- آزمون شناسایی فلزات با استفاده از روش تولید هیدرید در محصولات خوراکی
- آنالیز شناسایی فلزات در محصولات خوراکی با طیف سنجی اتمی با کوره گرافیتی
- آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک شعله استیلن-هوا
- آزمون شناسایی فلزات در محصولات خوراکی به روش طیف سنجی جذب اتمی تکنیک نیترواکساید-استیلن
- آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب در مواد خوراکی، خوراک انسان و دام
- شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های آب، پساب و فاضلاب به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
- شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در نمونه های دارو و فراورده ای دارویی به روش طیف سنجی نوری جذب اتمی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری یون های فلزی در مواد خوراکی، آبزیان، لبنیات، خوراک دام و طیور، دارو، رنگ های خوراکی ... به روش طیف سنج جذب اتمی
- آنالیز شناسایی و میزان عناصر به روش طیف سنجی جذب اتمی هیدوژون ژنراتور HG AAS
- اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در انواع مواد خوراکی و روغن به روش کروماتوگرافی گازی
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- اندازه گیری سرب در میوه ها، سبزی ها و فرآورده های آن با طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله
- آزمون اندازه گیری سرب در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
- آزمون اندازه گیری آهن در غلات و فرآورده های آن با روش طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز، نیکل در کودها با طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون کیفیت آب با اندازه گیری کروم با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری قلع در شیر غلیظ قوطی شده و لبنیات با طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی GF AAS
- اندازه گیری میزان قلع در مواد غذایی کنسرو شده با طیف سنج جذب اتمی AAS
- اندازه گیری میزان سرب، قلع، کادمیوم، مس، آهن، روی در مواد خوراکی (و کنسرو) با طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری مقدار آرسنیک کل با روش طیف سنجی جذب اتمی تولید هیدرید (HGAAS)
- آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
- آزمون تعیین ترکیب و محتوای استرول ها در دانه های روغنی با کروماتوگرافی گازی GC
- آزمون اندازه گیری عدد تیوباربیتوریک اسید(TBA) در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
- آزمون اندازه گیری کلسیم در دی کلسیم فسفات و مونوکلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراکی های کمکی شیرخواران و کودکان بر پایه غلات
- آزمون اندازه گیری فعالیت اوره آز در کنجاله سویا
- آزمون اندازه گیری فسفر در در کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری بازهای نیتروژنی فرار (ازت کل فرار) TVN با هضم کجلدال
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ها
- آزمون اندازه گیریADF, NDF,ADL در خوراک دام یا گیاهان
- آزمون اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز به روش طیف سنجی
- آزمون اندازه گیری رطوبت
- آزمون اندازه گیری هدایت الکتریکی
- آزمون اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری آفلاتوکسین های گروه B و G به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
- آنالیز اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستون ایمونوافینیتی
- آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی به روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول چای
- آزمون اندازه گیری قلیائیت خاکستر محلول در آب برای انواع نوشیدنی
- آزمون اندازه گیری فیبر
- آزمون اندازه گیری فسفر محلول در آب با طیف سنجی نوری Uv-Vis
- آزمون اندازه گیری فسفر محلول در اسید سیتریک در دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری pH دی کلسیم فسفات و مونو کلسیم فسفات
- آزمون اندازه گیری pH و اسیدیته در عسل
- آزمون اندازه گیری وزن مخصوص روغن های خوراکی و گیاهی
- آنالیز انواع کودهای شیمیایی و کمپوست ها و اندازه گیری عناصر نیتروژن،فسفر ، پتاسیم و فلزات
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
- اندازه گیری سرب در بنزین با طیف سنج جذب اتمی
- اندازه گیری جیوه به روش جذب اتمی بدون شعله در کودها
- آزمون اندازه گیری سلنیوم در کودها به روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی
- آزمون کامل(شیمیایی) عسل
- آزمون کامل شیر
- اندازه گیری قند در مواد غذایی
- آزمون اندازه گیری خاکستر کل محلول ها و هگزامین
- اندازه گیری خاکستر نامحلول در باقیمانده مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد اسیدی در روغن های خوراکی
- اندازه گیری عدد صابونی و غیر صابونی در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمون اندازه گیری عدد پراکسید (میزان اکسیداسیون) در روغن ها و چربی های خوراکی
- آزمون اندازه گیری فسفر در مواد خوراکی
- آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (محلول و کل) در انواع نمونه ها (خوراکی و غیر خوراکی)
- اندازه گیری میزان فلزات سنگین در رسوب، خاک، پسماند و بافت جانداران
- اندازگیری ملامین در فرآورده های لبنی، شیرخشک و .... به روش HPLC
- آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
- اندازگیری توکوفرول ها و توکوتری انول ها در روغن ها به روش HPLC
- اندازه گیری آنتی اکسیدان های مصنوعی در روغن به روش HPLC
- اندازه گیری میزان اکریل آمید در نان، بیسکوییت و چیپس به روش GC
▾