- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت زیست محصول پرشین
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت زیست محصول پرشین
سال تاسیس : ۱۳۹۲
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : آذرنوش قیاسوند
- رابط آزمایشگاه : الهه پایدارفرد
- تلفن : ۰۲۱-۸۸۹۶۸۹۱۲
- نمابر : ۰۲۱-۸۸۲۰۲۵۳۸
- zistmahsool1400@gmail.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت زیست محصول پرشین
زمینه های تخصصی :
آزمایشگاه همکار وزارت بهداشت،معاونت غذا و دارو و ستاد ویژه توسعه فناوری نانونشانی آزمایشگاه :
تهران،میدان ونک،چهارراه جهان کودک،خیابان شهیدی،کوچه سپر،پلاک 1،واحد 1- کد پستی: 1518716511
اعتبارنامه ها و گواهینامه ها :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
انکوباتور شیکردار
-
انکوباتور یخچالدار
-
انکوباتور
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
(PCR ) -
دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
(RT-PCR) -
سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
-
شیکر گردابی
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
فریزر دمای خیلی پایین
-
میکرو اسپین
-
میکروسکوپ معکوس
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
نمونه بردار
-
نمونه بردار
-
هود لامینار
-
یخچال فریزر
انکوباتور شیکردار
▾- انکوباتور شیکردار
- انکوباتور یخچالدار
- انکوباتور
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- حمام آب
- دستگاه واکنش زنجیرهای پلیمراز
- دستگاه واکنش زنجیره ای پلیمراز هم زمان
- سانتریفیوژ یخچال دار سرعت بالا
- شیکر گردابی
- فریزر دمای خیلی پایین
- فریزر دمای خیلی پایین
- میکرو اسپین
- میکروسکوپ معکوس
- میکروسکوپ نوری
- نمونه بردار
- نمونه بردار
- هود لامینار
- یخچال فریزر
-
آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
-
آنالیز شناسای دقیق محصولات مختلف تراریخت با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آنالیز شناسایی دقیق محصولات مختلف تراریخت و ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
-
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
-
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
-
آزمون های بررسی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی
-
آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
-
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
-
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
-
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
-
آزمون شناسایی بروسلا
-
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
-
آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
-
آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
-
آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
-
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
-
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
-
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
-
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
-
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
-
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
-
آنالیز شناسایی انتروكوكوس
-
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
-
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
-
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
-
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
-
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
-
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
-
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
-
آنالیز شناسایی کلی فرم
-
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
-
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
-
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
-
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
-
آنالیز شناسایی نماتد در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
-
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
-
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
-
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
-
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
-
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
-
آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
-
آنالیز شناسایی آنتروباکتر ساکازاکی
-
آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
-
آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم
-
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
-
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
-
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
-
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
-
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
-
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
-
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
-
آزمون های میکروبی آب
-
آزمون های اندوتوکسین و میکروبی آب و پساب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
-
آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی پساب بهداشتی
-
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
-
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
-
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
-
آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
-
آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
▾- آنالیز شناسایی ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با روش PCR
- آنالیز شناسای دقیق محصولات مختلف تراریخت با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
- آنالیز شناسایی دقیق محصولات مختلف تراریخت و ارگانیسم های تغییر ژنتیکی یافته و محصولات حاصل از آنها با استفاده از پرایمرهای اختصاصی در PCR و الکتروفورز
- آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
- آزمون های بررسی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی
- آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی
- آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
- آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
- آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
- آزمون شناسایی بروسلا
- آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
- آزمون شناسایی کمپیلو باکتر
- آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز
- آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا
- آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال)
- آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
- آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
- آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
- آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
- آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
- آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
- آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
- آنالیز شناسایی انتروكوكوس
- آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
- آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
- آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
- آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
- آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
- آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
- آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
- آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
- آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب
- آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
- آنالیز شناسایی کلی فرم
- آنالیز شناسایی کلی فرم به روش 7 لوله ای
- آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
- آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
- آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
- آنالیز شناسایی نماتد در آب و پساب
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
- آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک
- آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
- آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
- بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
- آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
- اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
- آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
- آزمون شناسایی سیانو باکتری ها (سیانوفیت) در آب
- آنالیز شناسایی آنتروباکتر ساکازاکی
- آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی
- آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
- آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم
- آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
- آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
- آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 95
- آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از 60.0
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
- آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
- آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
- آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
- آزمون های میکروبی آب
- آزمون های اندوتوکسین و میکروبی آب و پساب
- آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب
- آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی پساب بهداشتی
- جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
- آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
- آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
- آزمونهای ردیابی تراریختگی ذرت، برنج، سویا و فرآوردههای آنها (شناسایی محصولات تراریخته)
- آماده سازی و استخراج DNA از ذرت، برنج، سویا یا فرآوردههای آنها
▾