- صفحه اصلی
- آزمایشگاه ها
- مجموعه آزمایشگاه ها شرکت بین المللی بازرسی کالای تجاری
جستجو در آزمایشگاه ها
مجموعه آزمایشگاه ها شرکت بین المللی بازرسی کالای تجاری
سال تاسیس : ۱۳۶۳
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
- مدیر آزمایشگاه : فاطمه شهوندری
- رابط آزمایشگاه : فاطمه شهوندری
- تلفن : ۰۲۱-۸۸۸۳۳۱۷۰-۴
- نمابر : ۰۲۱-۸۸۸۳۳۱۷۹
- www.igico.com
- info@igico.com
سازمان مرتبط :
شرکت ها
شرکت بین المللی بازرسی کالای تجاری
زمینه های تخصصی :
صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، میکروبیولوژی، متالورژی و سنگ معدننشانی آزمایشگاه :
تهران- خیابان استاد مطهری- بعد از چهارراه قائم مقام فراهانی- شماره 334
نشانی دفتر :
تهران- خیابان استاد مطهری- بعد از چهارراه قائم مقام فراهانی- شماره 334
حوزه فناوری مرتبط :
تجهیزات آزمایشگاه
خدمات آزمایشگاه
-
آون
-
آون خلاء
-
اتوکلاو
-
اره نواری
-
انکوباتور
-
پرس مانت گرم
-
پلاریمتر
-
ترازوی حساس
-
ترازوی حساس
-
ترازوی دیجیتال
-
حمام آب
-
حمام فراصوت
-
دریل ستونی
-
دستگاه آب دیونیزه ساز
-
دستگاه آزمون استحکام کششی
-
دستگاه آزمون خواص مکانیکی عمومی
(UTM) -
دستگاه اسانس گیر
-
دستگاه استخراج سوکسله
-
دستگاه الکتروپولیش
-
دستگاه اندازه گیری پی اچ
-
دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
-
دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
(EC) -
دستگاه برش نمونه
-
دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج نشر نوری
(ICP-OES ) -
دستگاه سختی سنج عمومی
-
دستگاه سنگ زنی رومیزی دو طرفه
-
دستگاه سنگ زنی مغناطیسی
-
دستگاه صیقل دهنده
-
دستگاه کدورت سنج
-
دستگاه هضم کجلدال
-
سانتریفیوژ
-
شیکر ارلن اوربیتالی
-
شیکر گردابی
-
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج جذب اتمی
(AAS) -
طیف سنج نشر جرقه (کوانتومتر)
(SES) -
طیف سنج نوری
-
کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
(GC-MS ) -
کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
(HPLC ) -
کوره القایی
-
کوره الکتریکی
-
ماشین سنگ زنی و پرداخت
-
ماشین فرز
-
میکروسکوپ نوری
(OM) -
هاتپلیت
آون
▾- آون
- آون خلاء
- اتوکلاو
- اره نواری
- انکوباتور
- پرس مانت گرم
- پلاریمتر
- ترازوی حساس
- ترازوی حساس
- ترازوی دیجیتال
- حمام آب
- حمام فراصوت
- دریل ستونی
- دستگاه آب دیونیزه ساز
- دستگاه آزمون استحکام کششی
- دستگاه آزمون خواص مکانیکی عمومی
- دستگاه اسانس گیر
- دستگاه استخراج سوکسله
- دستگاه الکتروپولیش
- دستگاه اندازه گیری پی اچ
- دستگاه اندازه گیری ضریب شکست
- دستگاه اندازه گیری هدایت الکتریکی
- دستگاه برش نمونه
- دستگاه پلاسمای جفت شده القایی-طیف سنج نشر نوری
- دستگاه سختی سنج عمومی
- دستگاه سنگ زنی رومیزی دو طرفه
- دستگاه سنگ زنی مغناطیسی
- دستگاه صیقل دهنده
- دستگاه کدورت سنج
- دستگاه هضم کجلدال
- سانتریفیوژ
- شیکر ارلن اوربیتالی
- شیکر گردابی
- طیف سنج جذب اتمی
- طیف سنج جذب اتمی
- طیف سنج نشر جرقه (کوانتومتر)
- طیف سنج نوری
- کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی
- کروماتوگراف مایع با کارایی بالا
- کوره القایی
- کوره الکتریکی
- ماشین سنگ زنی و پرداخت
- ماشین فرز
- میکروسکوپ نوری
- هاتپلیت
-
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش ICP-OES
-
آنالیز آلومینیوم و آلیاژهای آن به روش کوانتومتری
-
آنالیز تعیین عناصر در روغن و مواد افزودنی و سایر مواد نفتی با دستگاه ICP
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های جامد به روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی نشری پلاسما کوپل شده القایی ICP
-
آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
-
آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
-
آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
-
آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های دارویی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
-
آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
-
آنالیز مستقیم جامداتی چون سنگ معدنها و سرباره ها با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
-
آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمون تعیین کلاس پیچ توسط آنالیز کوانتومتری، کشش، بارگواه و سختی سنجی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
-
آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو (آب لیمو)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
-
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
خدمات آماده سازی نمونه جهت آزمایش کوانتومتری
-
اندازه گیری پلاتین، پالادیم و رودیم در مبدل های کاتالیستی خودرو و محلول ها با روش پلاسمای جفتشده القایی (ICP)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج
-
آزمون های باقیمانده سموم در برنج
-
آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمونهای باقیمانده سموم چای سیاه با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
-
آزمون های باقیمانده سموم عدس با روش کروماتوگرافی گازی
-
آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
-
آزمونهای باقیمانده سموم نخود
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون در روغن یا آب نمک
-
آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
-
آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس یا آب نمک
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
-
آزمونهای باقیمانده سموم پرک گندم
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
-
آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی ساردین شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
-
آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
-
آزمون های کامل فلزات سنگین ماهی و فرآورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
-
آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
-
آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
-
آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های کامل فلزات سنگین در کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی یا آب نمک
-
آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
-
آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
-
آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
-
آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
-
آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
-
آزمون باقیمانده سموم در خوشاب گریپ فروت
-
آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
-
آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
-
آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
-
آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (میزان آهن، کلسیم ...)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (شامل آرسنیک)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان کلسیم قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان مس قابل حل در اسید)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان آهن)
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
-
آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
-
اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آزمون های کوانتومتری فلزات ( اندازه گیری فلزات)
-
آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری عناصر سنگین با دستگاه ICP
-
آنالیز نمونه های آب، پساب و محلول با ICP-OES
-
آنالیز نمونه های گیاه و بافت جانوری با ICP-OES
-
آنالیز اندازه گیری طلا، پلاتین و پالادیوم به روش هضم تیزابی در نمونه های پودر و محلول با دستگاه ICP-OES
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری (...) تعداد عنصر با روش پلاسمای جفت شده القائی- طیفسنجی جرمی ICP-MS
-
آنالیز شناسایی و اندازه گیری (...) تعداد عنصر با روش پلاسمای جفت شده القائی- طیف سنج نشر نوری ICP-OES
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
-
آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه ICP-MS
-
آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
-
آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت دامی
-
آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی، خوارک دام و طیور، بهداشتی و دارو به روش طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی AAS
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی موبر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی اکسیدان
-
آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
-
آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
-
آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
-
آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
-
آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
خدمات بررسی وضع ظاهری (بررسی چشمی) قبل و بعد از گرمخانه گذاری
-
آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
-
آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
-
آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
-
آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
-
آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
-
آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
-
آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش رنگ سنجی
-
آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
-
آزمون اندازه گیری جیوه در خوراک دام و طیور و آبزیان با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
-
آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
-
آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
-
آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
-
آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
-
اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
-
آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
-
اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
-
آزمون تشخیص جوش شیرین
-
اندازه گیری پری
-
اندازه گیری وزن آبکش
-
آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
-
آزمون شمارش کلی فرم
-
آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
-
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
-
آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
-
آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
-
آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
-
آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
-
آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
-
آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
-
آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
-
آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
-
آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
-
آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
-
آزمون هوارد سل
-
آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب پرتقال
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشابه های گازدار
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های مالت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انگور
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های میوه ای بدون گاز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده یخی خوراکی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع نکتار میوه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع شربت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی ورزشی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب لیمو ترش
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مایونز و سس های سالاد
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی سس گوجه فرنگی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس تند فلفل قرمز
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آبغوره
-
آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
-
آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
-
آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی نمک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی انواع صابون
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای معطر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دوغ
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی غلات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
-
آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
-
آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قهوه (قهوه فوری، پودر قهوه ...)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر نوشیدنی
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
-
آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع ترشی (ترشیجات)
-
آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
-
آزمون میکروبی پودرکیک
-
آزمونهای میکروبی فلفل
-
آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
-
آزمونهای میکروبی زردچوبه
-
آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
-
آزمونهای میکروبی چای ماسالا
-
آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
-
آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
-
آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
-
آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (مرغ، دام)
-
آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
-
آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای و دمجوش
-
آزمون اندازه گیری آرسنیک کل با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (کل یا محلول) در کود با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین قابل جذب یا فعال در خاک، کود و گیاه
-
آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین در محلول های آبی، آب و پساب با پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
آزمون اندازه گیری بور (بر) (کل یا محلول) در کود یا خاک با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
آزمون اندازه گیری سیلیسیم (Si) (کل یا محلول) در کود، خاک،گیاه با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (کل یا محلول) در خاک با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
آزمون اندازه گیری سیلیسیم (Si) قابل جذب در کود، خاک،گیاه با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام، طیور، آبزیان
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی گوشت تازه و منجمد مرغ و طیور
-
آزمون های فیزیکی و شیمیایی گوشت تازه و منجمد دام
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی عرقیات
-
آزمون فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حلوا، حلوا ارده، ارده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی فالوده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع میوه و سبزیجات یخ زده
-
آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی غذای آماده و نیمه آماده
-
خدمات آماده سازی نمونه جهت اندازه گیری فنل و فلاونوئید
-
آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی (شکر، قند و ملاس ...) با پلاریمر
-
آزمون هدایت سنجی خاکستر انواع شکر، قند، فرآورده های آن و ملاس
-
آزمون اندازه گیری ماده خشک (بریکس) انواع شکر و فرآورده های آن، قند و ملاس
-
آزمون اندازه گیری رنگ ظاهری در قند، شکر و فرآورده های آنها
-
آزمون اندازه گیری دکستران در قند، شکر و فرآورده های آنها
-
آزمون تعیین سایز کریستال (دانه بندی) انواع شکر
-
آزمون چک وضعیت ظاهری و ناپذیرفتنی ها (پاکیزگی، بو، مزه، موادخارجی، خاکه، کلوخه، دانه بندی) انواع شکر یا قند
-
آزمون های میکروبی انواع قند، شیرینی، شکر و فرآورده های آن
-
آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی انواع آب آشامیدنی
-
آزمون اندازه گیری میزان ذرات درشت در ارده
-
آزمون اندازه گیری درصد مغزها یا دانه های خوراکی گیاهی
اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش ICP-OES
▾- اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های بهداشت حرفه ای به روش ICP-OES
- آنالیز آلومینیوم و آلیاژهای آن به روش کوانتومتری
- آنالیز تعیین عناصر در روغن و مواد افزودنی و سایر مواد نفتی با دستگاه ICP
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات در نمونه های جامد به روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
- شناسایی و تعیین میزان عناصر به روش طیف سنجی نشری پلاسما کوپل شده القایی ICP
- آزمون اندازه گیری ترشیدگی و کپک زدگی
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین به روش هایدراید در نمونه های محلول با AAS
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین ( قلع، سرب و کادمیوم ... ) در نمونه های خوراکی و کشاورزی
- آزمون هم چسبیدگی در ماکارونی
- آزمونهای عمومی (شیمیایی) کنترل و کیفیت آبمیوه ها، آب آشامیدنی، نوشابه های غیر الکلی و ماءالشعیر
- آزمونهای عمومی کنترل و کیفیت ترشیجات
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه مواد خوراکی انسانی و دامی، محصولات کشاورزی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های دارویی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری سموم و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در کلیه نمونه های گیاهی و محصولات کشاورزی
- آنالیز فلزات سنگین با روش طیف سنجی جذب اتمی با کوره گرافیتی GF AAS
- آنالیز مستقیم جامداتی چون سنگ معدنها و سرباره ها با روش جذب اتمی با کوره گرافیتی
- آنالیز میزان باقیمانده سموم کشاورزی در نمونه های آب و پساب به روش کروماتوگرافی گازی
- آزمون تعیین کلاس پیچ توسط آنالیز کوانتومتری، کشش، بارگواه و سختی سنجی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در نشاسته و فرآورده های آن
- آزمون تعیین وجود فلزات سنگین بر اساس سرب در مواد خوراکی و غیر خوراکی
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی چای سیاه
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی آبلیمو (آب لیمو)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آبمیوه و نوشیدنی های بدون گاز، شربت، نکتار، کنسانتره و ....
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کیک
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع کنسرو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع قهوه و پودر قهوه
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی پودر یا دانه کاکائو
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نان
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی سویا
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی آرد و فرآورده های آردی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی بیسکوییت
- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نوشابه گازدار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس کچاپ
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی سس مایونز
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی پودر نوشیدنی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی فرآورده های یخی خوراکی (منجمد خوراکی)
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ژله نوشیدنی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نکتار
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ماکارونی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی مالت
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- خدمات آماده سازی نمونه جهت آزمایش کوانتومتری
- اندازه گیری پلاتین، پالادیم و رودیم در مبدل های کاتالیستی خودرو و محلول ها با روش پلاسمای جفتشده القایی (ICP)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در برنج
- آزمون های باقیمانده سموم در برنج
- آزمونهای فلزات سنگین چای سیاه با طیف سنج جذب اتمی AAS
- آزمونهای باقیمانده سموم چای سیاه با روش کروماتوگرافی گازی
- آزمونهای فلزات سنگین عدس شامل: سرب،کادمیم
- آزمون های باقیمانده سموم عدس با روش کروماتوگرافی گازی
- آزمونهای فلزات سنگین نخود شامل : سرب،کادمیم
- آزمونهای باقیمانده سموم نخود
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون در روغن یا آب نمک
- آزمونهای باقیمانده سموم کنسرو ماهی تون در روغن
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با سس گوجه فرنگی
- آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین کنسرو لوبیا سبز
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ذرت
- آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تون با قارچ
- آزمون های کامل شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس یا آب نمک
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گندم پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
- آزمونهای باقیمانده سموم گندم پوست کنده
- آزمونهای باقیمانده سموم پرک گندم
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در جو پوست کنده (سرب، کادمیوم ...)
- آزمون باقیمانده سموم در جو پوست کنده
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین خوراک دام و طیور و آبزیان شامل سبوس گندم
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی کلیکا شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
- آزمون باقیمانده سموم در کنسرو ماهی کلیکا
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو قارچ شامل : قلع و سرب
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو ماهی ساردین شامل : جیوه، قلع، سرب، کادمیوم
- آزمون های شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو میگو در آب نمک شامل : سرب، روی، مس، قلع ، آرسنیک، جیوه
- آزمونهای فلزات سنگین کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی)
- آزمون های کامل فلزات سنگین ماهی و فرآورده های شیلاتی-کنسرو ماهی صبور
- آنالیز فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) در آب نمک
- آزمون های استاندارد فلزات سنگین در کنسرو نیزه ماهی (بادبان یا مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
- آزمونهای فلزات سنگین -کنسرو قلیه میگو شامل : سرب کادمیم مس آهن روی قلع
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمون های کامل فلزات سنگین در کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی یا آب نمک
- آزمون های میکروبی (میکروبیولوژی) کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوشاب (کمپوت) گیلاس
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در انواع خوشاب (کمپوت)
- آزمون های استاندارد میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی کمپوت آناناس
- آزمون شناسایی و اندازه گیری فلزات سنگین در کمپوت آناناس
- آزمون بسته بندی و نشانه گذاری کمپوت آناناس
- آزمونهای فلزات سنگین -خوشاب گریپ فروت شامل : سرب، قلع
- آزمون باقیمانده سموم در خوشاب گریپ فروت
- آزمون های فلزات سنگین آب معدنی شامل: اندازه گیری سرب، کادمیم، کروم، مس، منگنز، نیکل
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری جیوه
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آرسنیک
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری سلنیوم
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، باریم، بورات
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل: اندازه گیری آرسنیک
- آزمون فلزات سنگین اندازه گیری سلنیوم در آب آشامیدنی بسته بندی شده
- آزمون شناسایی فلزات سنگین آب آشامیدنی (سرب، کادمیم، کلسیم، کروم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، نیکل، روی) با AAS
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری جیوه ( استاندارد ISIRI 6694 ISIRI 7483)
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری آرسنیک ( استاندارد ISIRI 6694INSO 19155-2)
- آزمونهای فلزات سنگین آب آشامیدنی بسته بندی شده شامل : اندازه گیری سلنیوم ( ISIRI 6694INSO 20319-2)
- آزمونهای فلزات سنگین آب معدنی شامل : اندازه گیری آنتیموان، آلومینیوم، مولیبدن، وانادیم، باریم، بورات
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری فلزات سنگین تام برحسب سرب)
- آزمون فلزات سنگین در شامپو (اندازه گیری آرسنیک)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در پاک کننده های دندان (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (میزان آهن، کلسیم ...)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (فلزات سنگین تام برحسب سرب)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در بوراکس (شامل آرسنیک)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان کلسیم قابل حل در اسید)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان مس قابل حل در اسید)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان آهن)
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کاغذ، مقوا و خمیر کاغذ (میزان منگنز قابل حل در اسید)
- آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
- اندازه گیری عناصر فلزی یا فلزات سنگین با روش طیف سنج جذب اتمی AAS
- آزمون های کوانتومتری فلزات ( اندازه گیری فلزات)
- آزمون اندازه گیری کلیه قندهای طبیعی و مصنوعی به روش HPLC
- آزمون اندازه گیری سرب در سدیم کلراید توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری آهن غلات و فراورده های آن توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری روی، سرب، کادمیوم، کبالت، کرم، مس، منگنز و نیکل به روش جذب اتمی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شکر سفید توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در سرکه توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کنسرو خیار شور توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی مخلوط توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون کامل اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی سیر و موسیر با دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مربا و مارمالاد و ژله مربا توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در ترشی فلفل توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آبغوره و آبلیمو با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در زیتون فرایند شده توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آب نارنج با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در آرد گندم توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در کشک مایع صنعتی توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در شربت سکنجبین توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در گلاب توسط دستگاه جذب اتمی
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در نوشیدنی های میوه ای بدن گاز با طیف سنجی جذب اتمی
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری عناصر سنگین با دستگاه ICP
- آنالیز نمونه های آب، پساب و محلول با ICP-OES
- آنالیز نمونه های گیاه و بافت جانوری با ICP-OES
- آنالیز اندازه گیری طلا، پلاتین و پالادیوم به روش هضم تیزابی در نمونه های پودر و محلول با دستگاه ICP-OES
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری (...) تعداد عنصر با روش پلاسمای جفت شده القائی- طیفسنجی جرمی ICP-MS
- آنالیز شناسایی و اندازه گیری (...) تعداد عنصر با روش پلاسمای جفت شده القائی- طیف سنج نشر نوری ICP-OES
- آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین آهن، سرب، جیوه، آلومینیم، مس، قلع در محلول های آبی، آب و پساب با طیف سنج جذب اتمی AAS
- اندازه گیری عناصر فلزات سنگین در سنگ، خاک و رسوب با طیف سنج جذب اتمی AAS
- آماده سازی نمونه برای آنالیز با دستگاه ICP-MS
- آزمون اندازه گیری انواع قند آسه سولفام-کا، آسپارتام و ساخارین در مواد خوراکی با HPLC
- آزمون اندازه گیری اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در محصولات کشاورزی و خوراکی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری کافئین در قهوه و فرآورده های آن با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
- آزمون اندازه گیری کافئین در چای خشک و چای فوری با کروماتوگراف مایع با کارایی بالا HPLC
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی ذرت دامی
- آزمون اندازه گیری آمیلوز در برنج به روش اسپکتروفتومتری
- آزمون اندازه گیری آهن در آرد به روش اسپکتروفتومتری
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین در مواد خوراکی، خوارک دام و طیور، بهداشتی و دارو به روش طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی AAS
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی موبر
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی اکسیدان
- آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع فرآورده های آرد مانند کیک، شیرینی آردی، کلوچه، پودر کیک
- آزمون فیلتراسیون نمونه برای اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در آب و آب معدنی یا پساب
- آزمون شمارش کل اسپورهای باکتری های گرمادوست
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل بی هوازی
- آزمون شناسایی باکتری ترموفیل بی هوازی
- آزمون شناسایی کپک و مخمر در کنسرو ها (اسیدی)
- آزمون اندازه گیری pH قبل و بعد از گرمخانه گذاری
- خدمات بررسی وضع ظاهری (بررسی چشمی) قبل و بعد از گرمخانه گذاری
- آزمون اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور
- آزمون اندازه گیری رطوبت و سایر مواد فرار در خوراک دام و طیور
- آزمون تعیین خاکستر نامحلول در اسید کلریدریک در خوراک دام، طیور و آبزیان
- آزمون عمومی اندازهگیری فیبر خام در انواع فرآوردههای کشاورزی و مواد خوراکی
- آزمون اندازه گیری مقدار چربی در خوراک دام، طیور و آبزیان با استخراج گر سوکسله
- آزمون اندازه گیری مقدار ازت و محاسبه مقدار پروتئین خام در خوراک دام، طیور و آبزیان با کجلدال
- آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش شعله
- آزمون اندازه گیری سرب در مواد خوراکی به روش رنگ سنجی
- آزمون اندازه گیری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی (poly aromatic hydrocarbons) با HPLC
- آزمون اندازه گیری جیوه در خوراک دام و طیور و آبزیان با روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری مقدار فسفر در خوراک دام، طیور و آبزیان با UV-VIS
- آزمون اندازه گیری فروکتوز با HPLC
- آزمون اندازه گیری ساکارز با HPLC
- آزمون اندازه گیری گلوکز با HPLC
- آزمون اندازه گیری TBHQ با HPLC
- آزمون اندازه گیری BHA با HPLC
- آزمون اندازه گیری BHT با HPLC
- آزمون اندازه گیری آکریل آمید با HPLC
- اندازه گیری کربوهیدارت با روش تیتراسیون
- آزمون اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
- اندازه گیری حشرات در محصولات غذایی با روش مشاهده
- اندازه گیری شن و خاک در محصولات غذایی با روش مشاهده
- آزمون تشخیص جوش شیرین
- اندازه گیری پری
- اندازه گیری وزن آبکش
- آزمون اندازه گیری وزن روکش، مغز، محتوا و هسته میوه
- آزمون شمارش کلی فرم
- آزمون شناسایی اشرشیا کلی یا کلی فرم های گرماپای
- آزمون شناسایی و شمارش باکتری های بی هوازی احیاکننده سولفیت
- آزمون اندازه گیری خلوص اتانول با GC
- آزمون اندازه گیری پروفایل اسید چرب با GC یا GC-MS
- آزمون شناسایی باسیلوس سرئوس به روش MPN
- آزمون کلستریدیوم پرفرنژانس به روش MPN
- آزمون شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آزمون شناسایی باکتری انتروکوکوس
- آزمون شمارش کلنی آنتروباکتریاسه
- آزمون شمارش باکتری های گرمادوست هوازی
- آزمون شمارش باکتری های گرمادوست بی هوازی
- آزمون شناسایی اسپور کلستریدیوم احیا کننده سولفیت در انواع مواد خوراکی
- آزمون شمارش باکتری های اسید دوست
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید مزوفیل
- آزمون شمارش باکتری های مقاوم به اسید ترموفیل
- آزمون هوارد سل
- آزمون اندازه گیری عناصر در محلول آبی با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انار
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب پرتقال
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشابه های گازدار
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های مالت
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب انگور
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی های میوه ای بدون گاز
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده یخی خوراکی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع نکتار میوه
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع شربت
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نوشیدنی ورزشی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب لیمو ترش
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مایونز و سس های سالاد
- آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی سس گوجه فرنگی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی سس تند فلفل قرمز
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آبغوره
- آزمون رطوبت و مواد فرار در مواد خوراکی یا چاشنی
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی زعفران
- آزمون های کامل استاندارد میکروبی (میکروبیولوژی) زعفران (شمارش میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، باکتری ها)
- آزمون کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت زعفران
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی نمک
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی انواع صابون
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای معطر
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دوغ
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی دانه و فرآورده غلات حجیم شده (بلغور و آرد غلات)
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آرد گندم
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ماکارونی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی گندم پوست کنده
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی جو پوست کنده
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی غلات و فرآورده های آن
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شکلات
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی بیسکوییت
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کیک
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر کیک
- آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شکر
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نان حجیم و نیمه حجیم
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی نبات
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی شیرینی آردی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند حبه
- آزمون استاندراد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی قند کلوخه
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی مربا، ژله، مارمالاد
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی فرآورده های ژله ای
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی چای سیاه کیسه ای
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تافی و آب نبات
- آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قهوه (قهوه فوری، پودر قهوه ...)
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی ویفر یا کراکر
- آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر نوشیدنی
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع کنسرو و کمپوت
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پروتئین سویا
- آزمون استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع ترشی (ترشیجات)
- آزمون استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کاکائو و فرآورده های کاکائویی
- آزمون میکروبی پودرکیک
- آزمونهای میکروبی فلفل
- آزمون های کامل میکروبی خیارشور و کنسرو خیارشور
- آزمونهای میکروبی زردچوبه
- آزمون های کامل میکروبی (میکروبیولوژی) حلوا، ارده، حلوا ارده و پودر حلوا
- آزمونهای میکروبی چای ماسالا
- آزمونهای میکروبی عصاره، اسانس
- آزمون اندازه گیری مایکوتوکسین ها در خوراک دام و طیور به روش HPLC
- آزمون اندازه گیری متابولیت های زعفران (کروسین، پیکروکروسین، سافرانال)
- آزمون های کامل فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع گوشت و فرآورده های آن (مرغ، دام)
- آزمون های فیزیکی، شیمیاِیی و میکروبی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
- آزمون های میکروبی حبوبات و فرآورده های آن
- آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع نوشیدنی های گازدار
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع چای و دمجوش
- آزمون اندازه گیری آرسنیک کل با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (کل یا محلول) در کود با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
- آزمون اندازه گیری میزان فلزات سنگین (کل) در گیاهان (برگ، ساقه، ریشه، دانه) به روش طیف سنجی جذب اتمی AAS
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین قابل جذب یا فعال در خاک، کود و گیاه
- آنالیز اندازه گیری فلزات سنگین در محلول های آبی، آب و پساب با پلاسمای جفت شده القایی ICP
- آزمون اندازه گیری بور (بر) (کل یا محلول) در کود یا خاک با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
- آزمون اندازه گیری سیلیسیم (Si) (کل یا محلول) در کود، خاک،گیاه با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
- آزمون اندازه گیری فلزات سنگین (کل یا محلول) در خاک با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
- آزمون اندازه گیری سیلیسیم (Si) قابل جذب در کود، خاک،گیاه با روش پلاسمای جفت شده القایی ICP
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی خوراک دام، طیور، آبزیان
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی گوشت تازه و منجمد مرغ و طیور
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی گوشت تازه و منجمد دام
- آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی عرقیات
- آزمون فیزیکی، شیمیایی و میکروبی حلوا، حلوا ارده، ارده
- آزمون های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی فالوده
- آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع میوه و سبزیجات یخ زده
- آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی غذای آماده و نیمه آماده
- خدمات آماده سازی نمونه جهت اندازه گیری فنل و فلاونوئید
- آزمون اندازه گیری میزان ساکارز در مواد خوراکی (شکر، قند و ملاس ...) با پلاریمر
- آزمون هدایت سنجی خاکستر انواع شکر، قند، فرآورده های آن و ملاس
- آزمون اندازه گیری ماده خشک (بریکس) انواع شکر و فرآورده های آن، قند و ملاس
- آزمون اندازه گیری رنگ ظاهری در قند، شکر و فرآورده های آنها
- آزمون اندازه گیری دکستران در قند، شکر و فرآورده های آنها
- آزمون تعیین سایز کریستال (دانه بندی) انواع شکر
- آزمون چک وضعیت ظاهری و ناپذیرفتنی ها (پاکیزگی، بو، مزه، موادخارجی، خاکه، کلوخه، دانه بندی) انواع شکر یا قند
- آزمون های میکروبی انواع قند، شیرینی، شکر و فرآورده های آن
- آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی انواع آب آشامیدنی
- آزمون اندازه گیری میزان ذرات درشت در ارده
- آزمون اندازه گیری درصد مغزها یا دانه های خوراکی گیاهی
▾