سرپرست بخش فنی و تخصصی آزمایشگاه مرکزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان لزوم حضور یک شبکه آزمایشگاهی برای بازارسازی و تعامل بهتر آزمایشگاه، کارشناسان و مشتریان را ضروری دانست.


به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمدرضا احمدزاده ضمن اشاره به اینکه بخش فنی و تخصصی آزمایشگاه مرکزی، با ارائه مشاوره‌های تخصصی، به مراجعان راهنمایی‌های لازم را ارائه می‌دهد گفت: «بخش مشاوره فنی و تخصصی بخشی است که به ارائه خدمات بهتر به مشتریان کمک می‌کند. به طور مثال اگر فردی بخواهد آزمایشی انجام دهد که لزومی به انجام آن نباشد، این بخش با ارائه مشاوره‌های تخصصی لازم او را در نیل به مطلوب راهنمایی می‌کند.»

وی افزود: «هرکدام از آزمایشگاه‌های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ارتباط هستند. در حال حاضر به صورت آزمایشی عضو این شبکه هستیم و تا پایان اسفندماه سال جاری همکاری به این شکل ادامه خواهد یافت. در انتظار هستیم تا مرحله عضویت آزمایشی طی شود تا دستگاه‌های دیگری را به این شبکه معرفی کنیم.»

احمدزاده با اشاره به این که مجموعه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی این شهرک، محدودیتی برای پذیرش مراجعه کننده ندارند و از هر جای ایران مواردی برای آزمایش ارجاع داده می‌شود اظهار کرد: «بعضی از دستگاه‌های حساس و گران‌قیمت مثل آزمایشگاه‌های انرژی باید در قالب سایت فعالیت کنند و ارائه آن‌ها به مشتری مشروط به شرایطی است.»

وی افزود: «آزمایشگاه مرکزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان امکان بسیار خوبی را برای دانشجویان، اساتید و شرکت‌ها فراهم کرده است. از این رو دانشجویان کل کشور می‌توانند با ارائه معرفی‌نامه رسمی برای خدمات آزمایشگاهی به این مرکز مراجعه کنند که این امر می‌تواند موجب تسهیل روند تحقیق و پژوهش و ارائه نتایج مطلوب‌تر در پژوهش‌ها شود.»

سرپرست بخش فنی و تخصصی آزمایشگاه مرکزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درباره ضرورت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: «برخی از دستگاه‌ها نه تنها در مجموعه آزمایشگاه‌های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بلکه در استان نیز موجود نیستند. تعامل برای استفاده از این دستگاه‌ها در سطح استان آسان است، اگر در ابعاد کشوری این تعامل از طریق شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی صورت بگیرد، همه از منافع آن بهره‌مند خواهند شد.»

به گفته احمدزاده اگر ارتباطات بین آزمایشگاه‌ها در قالب شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی تحقق یابد، بازار بزرگی به‌روی مجموعه‌های تحقیقاتی و آزمایشگاهی باز خواهد شد. در عین حال‌که نیاز به تهیه دستگاه‌های گران‌قیمت رفع خواهد شد، نیاز مشتریان به انجام آزمایشات پیچیده تر مرتفع می‌شود. تحقق این امر نیازمند این است که اهداف و انجام هماهنگی‌ها به صورتی جدی‌تر پیگیری شوند.

مدیر آزمایشگاه‌های مرکزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در رابطه با بازاری که شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی می‌تواند برای آزمایشگاه‌های عضو ایجاد کند، توضیح داد: «بالأخره برخی از دستگاه‌های مورد استفاده در پژوهش‌ها، دستگاه‌های بسیار خاصی هستند. از برخی از دستگاه‌ها یک یا دو نمونه بیش‌تر موجود نیست. دستگاه‌های بسیار گران قیمت که هزینه‌های نگهداری بسیار سنگین دارند، موقعی می‌توانند بهینه استفاده شوند که به اندازه کافی از این دستگاه‌ها بهره‌وری شود. شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی در حین باز کردن درهای بازار بزرگی از درخواست‌های آزمایشگاهی به روی صاحبان آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، زمینه را برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان فراهم می‌کند.»

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code