موارد اهم شیوه نامه حمایتی نمایشگاه به شرح زیر تصویب شده است:

نحوه حمایت از محصولات در سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

(Iran Lab Expo)

با توجه به اهداف معاونت علمی و فناوری مبنی بر حمایت از توسعه محصولات با فناوری بالاتر، اساس حمایت‌های دوره سوم برمبنای سطح بندی محصولات می باشد.


filereader.php?p1=main_81e80ceaeefbaa0b1


الف- توضیح سطح‌بندی: سطح‌بندی محصولات در چهار سطح و بر اساس سطح ذاتی فناوری و میزان بومی سازی محصول انجام خواهد شد. منظور از فناوری مورد ارزیابی در بررسی محصولات، مجموعه‌ی دانش، مهارت، فرآیندها، سامانه‌ها، ابزارآلات و پژوهش‌ها برای طراحی، ساخت، استفاده، نگهداری و تحقیق و توسعه‌ی محصول است. ارزیابی فنی هر محصول بر اساس ارزیابی زیربخش‌های الکترونیک، مکانیک، نرم‌افزار، اتوماسیون و مونتاژ انجام می‌پذیرد و سطح طراحی، سطح ساخت و تولید، سطح کارایی و سطح نگهداری و تحقیق و توسعه، به دقت ارزیابی و مشخص می‌شود.


تذکرات:

1- نهادهای زیر مشمول حمایت کمک بلاعوض در جدول بالا نمی شوند: دانشگاه جامع علمی و کاربردی و شعب آن، دانشگاه پیام نور و شعب آن، درمانگاه ها و بیمارستان های دولتی، شرکت های تابعه وزارت نفت و نیرو و شهرداری‌ها و به طور کلی نهادها و سازمان‌هایی که فعالیت اجرایی داشته و کار تحقیقاتی مستقل انجام نمی‌دهند. این نهادها می‌توانند از تسهیلات لیزینگ نمایشگاه استفاده کنند.

2- با توجه به محدودیت منابع مالی، اولویت برخورداری از تسهیلات برای خریداران واجد شرایط حمایت، بر اساس تقدم واریز پیش‌پرداخت به حساب کارگزار مربوطه است و تا زمانی که میزان حمایت‌های تعهد شده قطعی به سقف حمایت تخصیص داده‌شده معاونت و وزارتین نرسیده باشد، درخواست‌های جدید پذیرش خواهد شد.

3- در صورتی که خریدار، قرارداد تسویه نشده‌ای از دوره‌ قبلی نمایشگاه داشته باشد تا زمان تسویه بدهی‌های مربوط به قرارداد قبلی، قرارداد جدیدی با آن خریدار منعقد نخواهد شد.

4- صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی توسعه فناوری نانو کارگزار مربوط به کمک‌های بلاعوض بوده و کارگزاران مربوط به تسهیلات لیزینگ نیز به زودی مشخص خواهند شد. کارگزاران نمایشگاه در ایام برگزاری در محل نمایشگاه غرفه داشته و پاسخگوی خریداران محترم برای چگونگی ارایه حمایت‌ها خواهند بود.


ب- فرایند اجرایی حمایت از خرید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

-  ثبت نام کلیه خریداران (بدون توجه به ماهیت حقیقی و حقوقی بودنشان) در سامانه نمایشگاه؛
- مراجعه خریداران به سازندگان حاضر در نمایشگاه (بررسی مشخصات محصولات، قیمت، تعیین نیازمندی‌ها، انجام مذاکرات و مشاوره‌های لازم و غیره) و ثبت سفارش مربوطه در سامانه نرم‌افزاری نمایشگاه توسط فروشنده؛
- دسته بندی پیش فاکتورهای نمایشگاه براساس سازمان های مادر خریداران؛
- درخواست معرفی نماینده تام الاختیار از سازمان‌های مادر خریداران؛
- دادن دسترسی به نمایندگان تام الاختیار خریداران برای تایید نهایی پیش فاکتورها در سقف مشخص شده؛
- انعقاد قرارداد بین سازمان مادر خریدار و کارگزار مربوطه و واریز سهم مربوط به سازمان مادر خریدار به حساب کارگزار؛
- تجمیع درخواست‌های تأییدشده توسط کارگزار و عقد قرارداد کارگزار با سازندگان مربوطه؛
- ساخت و تحویل محصولات به خریداران (تحویل براساس زمان انعقاد قراردادها).

ج- طرح ویژه لیزینگ: متقاضیان لیزینگ بلافاصله پس از پایان نمایشگاه می‌توانند مستندات لازم را تحویل کارگزار مربوطه داده و تشکیل پرونده دهند. تلاش می‌شود که حداکثر تا آخر اردیبهشت ماه تکلیف خریدهای لیزینگ مشخص شود. مستندات لازم به زودی در صفحه مخصوص طرح ویژه لیزینگ اعلام خواهد شد.


کلیه فرایندهای مذکور به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه نمایشگاه خواهد بود. خریداران می‌توانند از طریق کارتابل خود، امور مربوط به پیش فاکتورهای ثبت شده خود را پیگیری نمایند و از تغییر وضعیت آنها مطلع شوند.


توضیح ضروری: برای خرید و استفاده از حمایت نیازی نیست که افراد نماینده دانشگاه و مرکز علمی و پژوهشی باشند. پس از برگزاری نمایشگاه پیش فاکتورها دسته بندی شده و سازمان‌های مادر خریدار، نماینده تام الاختیار معرفی خواهند کرد و در سامانه نمایشگاه به نماینده دسترسی ویژه‌ای داده خواهد شد که همه پیش فاکتورهای مربوط به سازمان متبوع خود را ببیند و بتواند هر کدام را خواست نهایی کند. لذا بهتر است کلیه اعضای هیات علمی و مراکز علمی و پژوهشی و شرکت‌های خصوصی، با شخصیت حقیقی خود خرید را انجام دهند تا بعدا بتوانند از مزایای کارتابل خود استفاده کرده و از وضعیت پیش فاکتورهای خود مطلع شوند.

کلمات کلیدی : نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code