صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و بنیاد ملی نخبگان با ارائه اعتبار خدمات آزمایشگاهی به پژوهشگران، از ایشان حمایت می‌کنند.


در این طرح، پژوهشگران می‌توانند بر اساس اعتبار اختصاص داده شده به ایشان، به آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مراجعه کرده و به صورت رایگان خدمات آزمایشگاهی دریافت نمایند. سامانه ارایه خدمات آزمایشگاهی اعتباری، به منظور تسهیل و تسریع در دریافت خدمات آزمایشگاهی توسط پژوهشگران و فناوران از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایجاد شده است.

علاوه بر ارائه اعتبار خدمات آزمایشگاهی، از دیگر حمایت‌های صندوق می‌توان به حمایت از طرح‌های پژوهشی، حمایت از همایش‌ها و رخدادهای علمی، حمایت از حضور محققان و فناوران خارجی، حمایت از اساتید وابسته خارجی و طرح‌های پسا دکتری اشاره کرد. حمایت مادی و معنوی از مخترعان و کمک به ثبت بین‌المللی اختراعات آنها، حمایت از شکل‌گیری و توسعه مراکز نوآوری و اعطای کرسی پژوهشی و پژوهانه به محققان برجسته و صاحب‌نام نیز از دیگر حمایت‌های این صندوق به شمار می‌رود.

پس از اجرای موفق طرح خدمات اعتباری آزمایشگاهی، در راستای تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع به خدمات آزمایشگاهی، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در نظر دارد طرح‌های ویژه‌ای را برای تخفیف خدمات آزمایشگاهی به مشتریان خود از طریق پایگاه اینترنتی شبکه راه‌اندازی نماید. در این سامانه، طرح‌های حمایتی مختلفی ارایه می‌شود که متقاضیان پس از ثبت‌نام، در صورت دارا بودن شرایط، از خدمات طرح منتخب خود، بهره‌مند می‌گردند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به منظور تشویق پژوهشگران به دریافت خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز از طریق این سامانه، در قالب طرح‌های تشویقی، از کاربران شبکه حمایت می‌کند.

در حال حاضر حدود 200 آزمایشگاه از 23 استان کشور عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی هستند که آمادگی ارائه خدمات‌ به پژوهشگران کشور را دارند.
کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور,بنیاد ملی نخبگان

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code