نشست رابطین و کارشناسان عضو شبکه آزمایشگاهی به میزبانی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، چهارشنبه 10 شهریور سال 1395 با حضور بیش از 135 نفر از رابطین و کارشناسان عضو شبکه در محل این پژوهشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست آقای دکتر ستار طهماسبی مدیر آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به نیابت از دکتر محمدرضا زمانی ریاست پژوهشگاه ضمن خوش‌آمد گویی به میهمانان به معرفی این پژوهشگاه پرداخت و ضمن اشاره به تأسیس این مرکز در سال 1366، فعالیت‌های  پژوهشگاه را در راستای سه محور صنعت، بیوتکنولوژی کشاورزی و فناوری پزشکی دانست.
ایشان با اشاره به اینکه سیاست‌های جدید پژوهشگاه  خدمات محور است، افزود انجمن ایمنی زیستی ایران که جزء انجمن علمی و تخصصی در این پژوهشگاه است و کارگروه‌هایی نیز زیر مجموعه خود دارد، به عنوان یک نقطه آغاز در این مرکز به شمار می آید.
پس از ایشان آقای دکتر رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به ارایه اهداف و برنامه‌های شبکه  پرداخت و موفقیت آن را در گرو ارتباطاتی دانست که رابطین آزمایشگاه‌ها با همدیگر و با شبکه دارند. 
ایشان  فعالیت این شبکه را خدمات محور دانست، بیان داشت تا کنون تنها از 17 درصد از ظرفیت و توان رابطین در شبکه استفاده شده است و لازمۀ بیشتر شدن این ظرفیت و افزایش همکاری‌ها را انتقال تجارب، تبادل دانش و جریان اطلاعات بین رابطین، کارگروه‌ها و شبکه مطرح کرد. 
ایشان رابطین آزمایشگاه‌ها را قلب پیکره شبکه دانست و یادآور شد رابطین هستند که سیاست‌ها و اطلاعات مجموعه خودشان را در اختیار شبکه قرار می‌دهند و با تلاش رابطین،  جریان اطلاعات در شبکه فعال می‌ماند. 
مدیرشبکه آزمایشگاهی هدف از برگزاری این نشست‌ها را برقراری هر چه بیشتر ارتباطات، انتقال بیشتر تجارب و پیدا شدن زمینه‌های مشترک و همچنین همکاری‌های بین رابطین و شبکه عنوان کرد.
ایشان همچنین بر لزوم بازدید آزمایشگاهها از یکدیگر تاکید نموده و بیان داشتند: در آزمایشگاه‌های عضو شبکه مرواریدهایی نهفته است که جز با بازدید حضوری دیده نمی‌شوند و لازم است که آزمایشگاهها با یکدیگر ارتباط داشته باشند.
در ادامه و بعد از پذیرایی از میهمانان، جناب آقای مهندس مجتبی نسب، دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به ارائه گزارش فعالیت‌های شبکه آزمایشگاهی پرداختند؛ ایشان ضمن تاکید بر برون‌سپاری کارهای اجرایی شبکه بیان داشتند در این راستا شرکتهای مختلفی مثل شرکت هوپاد و موسسه وندا با حمایت شبکه شکل گرفته‌اند که شبکه را در اجرای برنامه‌های مختلف یاری می‌رسانند.
دبیرشبکه آزمایشگاهی ضمن تقدیر از فعالیت های رابطین شبکه  20 رابط برتر را معرفی نمودند و در پایان صحبت‌های خود در برنامه پرسش و پاسخ رابطین درباره مسایل مختلفی مانند حمایت‌های شبکه، نحوه تصفیه حسابها، چگونگی ثبت تجهیزات، پرسنل و اطلاعات آزمایشگاه‌ها و نحوه پر کردن فرم درخواست حمایت توضیحاتی ارایه کردند.

برنامه پایانی این نشست به بازدید از آزمایشگاههای پژوهشگاه اختصاص داشت که پس از اقامه نماز و صرف ناهار انجام شد.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code

نظرات

0 0

نازلی دارخال - ‏۱۳۹۵/۰۶/۱۶

با سلام\\\\\\\\r\\\\\\\\nجلسه ای که برگزار گردید همانند سال گذشته دقیق و منظم و در عین حال مفید بود. فقط مشکل مسافت تا محل برگزاری بود که موقع رفتن به ان مجموعه داشتیم.\\\\\\\\r\\\\\\\\nبا تشکر مجدد.

پاسخ