عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری گفت: در فرآیند ارزیابی شرکتهای دانش بنیان و اعمال معافیتهای مالیاتی و گمرکی و... کارگزاران متعددی مشغول به فعالیت هستند که هر ساله تعداد کارگزاران متناسب با حجم فعالیتها، گسترش داشته است.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان افزود: کارگزاران ارزیابی شرکتها، شرکتهای خصوصی ارزیاب هستند که بصورت حرفهای به ارزیابی میپردازند و کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان، معیارهای رتبهبندی کارگزاران را مشخص کرده است و در پایان هر سال، کارگزاران بر اساس این معیارها رتبهبندی میشوند.
وی سرعت ارزیابی، دقت ارزیابی، امانتداری، رعایت اصول حرفهای ارزیابی و عدم تخطّی از معیارهای مصوب رتبهبندی کارگزاران برشمرد و گفت: کارگزاران ارزیابی با یکدیگر رقابت میکنند و دبیرخانه کارگروه با برترین کارگزاران همکاری خود را ادامه میدهد.
صاحبکار با اشاره به تقدیر از سرارزیابان برتر در جلسه کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان با دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و سایر اعضای کارگروه، گفت: بر اساس ارزیابی انجام شده در طول سال 1395، میثم شیخلر از شرکت بومرنگ هم آرا، احسان حیدری از شرکت سنجش و دانش آیریک، سعید سلیمی و مصطفی عرب از شرکت ارزیابان فناوری های ظهور امیرکبیر، سامان یاری از شرکت کارآفرینی و فناوری ایران، پریسا امینی شریفی و علی برادران از شرکت مهندسی مواد آرای آویسا، مجید حقیقی از شرکت مشاوران نیک پندار شریف، سید علی رضا طباطبایی از شرکت راهبر سیستم دانش و کامران وفایی از شرکت توسعه بنای هوم به عنوان سرارزیابان برتر انتخاب شدند.
شایان ذکر است که شرکت آویسا کارگزاری ارزیابی دانش بنیان در حوزه آزمایشگاههای خصوصی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی را نیز برعهده دارد.