هیئت اعزامی دانشگاه شهید بهشتی از آزمایشگاه‎های دانشگاه الفارابی قزاقستان، و همچنین هیئت دانشگاهی کشور سوئد، از دانشگاه تربیت مدرس بازدید کردند.

به گزارش ایرنا از دانشگاه شهید بهشتی، هیئتی از دانشگاه شهید بهشتی به ریاست سید حسن صدوق رئیس دانشگاه به دعوت رسمی رئیس دانشگاه الفارابی قزاقستان به شهر آلماتی عزیمت کرد. هدف از این سفر، گسترش تعاملات علمی و ارتباطات بین المللی دانشگاهی با دانشگاه‌های قزاقستان به ویژه دانشگاه الفارابی و آشنایی با فعالیت‌های آن دانشگاه در حوزه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و نیز شرکت در کنفرانس First International Education Exhibition (Education World) است.


هیئت اعزامی از دانشگاه شهید بهشتی در روزهای 27 و 28 فروردین 1397 از آزمایشگاه نانو و فیزیک پلاسما، مرکز سامسونگ، آکادمی نوآوری، انستیتو شرق شناسی، دانشکده مطالعات شرقی، کتابخانه مرکزی و دانشکده فیزیک در دانشگاه الفارابی قزاقستان بازدید کرد.

 

 بازدید هیئت دانشگاهی سوئد از دانشگاه تربیت مدرس 
همچنین با حضور هیئت دانشگاهی کشور سوئد در دانشگاه تربیت مدرس، ضمن تأکید بر گسترش تبادلات علمی، زمینه های مشترک همکاری بررسی شد. 


به گزارش دانشگاه تربیت مدرس، در نشست مشترک هیئت سوئدی متشکل از نمایندگان دانشگاه‌های مالمو، لوند، هالمستاد، بوراس، فناوری تکنولوژی چالمرز و دبیر دوم سفارت آن کشور در ایران و دکتر سعیدی (مدیر همکاری های علمی بین المللی)، دکتر موسوی شفائی (مدیر گروه روابط بین الملل)، دکتر کلباسی (مدیر آموزشی دانشگاه)، دکتر نصرتی (مدیر گروه مهندسی شیمی- بیوتکنولوژی)، دکتر موسیوند (دانشکده علوم انسانی)، و دکتر خضر زاده (دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست)، زمینه‌های همکاری علمی – تحقیقاتی و تبادل دانشجو در حوزه‌های مختلف بررسی شد.


در این نشست دانشگاه لوند در خصوص همکاری در حوزه سنجش از راه دور از طریق سند همکاری اراسموس پلاس که امکان تبادل استاد و دانشجو در آن وجود دارد، اعلام آمادگی کرد؛ نماینده دانشگاه مالمو نیز که از دانشگاه‌های جدید کشور سوئد است (حدود 20 سال از تاسیس آن می‌گذرد) ضمن اشاره به فعالیت‌های آن دانشگاه در زمینه صلح و علوم سیاسی خواستار همکاری با گروه روابط بین الملل و علوم سیاسی دانشگاه شد.


در ادامه نماینده دانشگاه چالمرز که قدمتی 200 ساله دارد و رتبه نخست دانشگاه های فناوری سوئد را به خود اختصاص داده، ضمن بیان فعالیت‌های برجسته آن دانشگاه در زمینه‌های حمل ونقل، فناوری اطلاعات، انرژی، علوم زیستی، علوم مواد و توسعه پایدار، نسبت به همکاری نزدیکتر با دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست در زمینه سازه ابراز علاقه کرد.
در این نشست نماینده بنیاد سوئد که در زمینه حمایت مالی از دانشجویان خارجی فعال است به معرفی کوتاهی از سازمان خود پرداخت و نماینده دانشگاه بوروس که یک دانشگاه جامع و فعال در زمینه زیست فناوری با تمرکز بر تبدیل زباله به سوخت است به سابقه همکاری خود با دولت ایران اشاره کرد.

کلمات کلیدی : دانشگاه‌هاي کشور,تعامل

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code