سید کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی از دانشکده ذهن و مغز برلین بازدید کرد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خرازی در این بازدید، اهداف و سیاست های راهبردی و حمایتی این ستاد در امر ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی در سطح مراکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی ایران و همچنین گسترش همکاری های بین المللی در حوزه های علوم شناختی را تشریح و بر لزوم انتقال تجارب و یافته های علمی و تحقیقاتی میان محققان دو کشور و نیز برگزاری دورهای آموزشی مشترک و اعزام  گروه های تحقیقاتی به دو کشور تاکید کرد. 


همچنین میکاییل پاون (Michael Pauen ) رییس دانشکده ذهن و مغز  برلین درجریان این بازدید خواستار توسعه و گسترش همکاری های مشترک تحقیقاتی و تخصصی میان کشورش با جمهوری اسلامی ایران در حوزه های علوم شناختی شد.


رییس دانشکده ذهن و مغز  برلین (School of Mind and Brain) در این بازدید که جمعی از مدیران و مسوولان این دانشکده و ستاد علوم شناختی نیز حضور داشتند، فعالیت ها و اقدامات این دانشکده در حیطه  های علوم شناختی و نیز نحوه پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری  را تشریح کرد.


وی در گفت و گو و تبادل نظر با مدیران ارشد ستاد علوم شناختی ایران ، لزوم همکاری های مشترک در بخش های تحقیقاتی، تخصصی، تبادل استاد و دانشجو و نیز برگزاری دوره های آموزشی و همکاری میان مراکز تخصصی علوم شناختی دو کشور را مورد تاکید قرار داد.


وی همچنین بیان کرد: توسعه همکاری های مشترک میان دانشکده ذهن و مغز برلین و دانشگاه های ایران به تقویت پایه های علمی و تخصصی میان مراکز و موسسات  تحقیقاتی دو کشور در حوزه های علوم شناختی  منجر خواهد شد.


در این دیدار مجید نیلی  رییس گروه پژوهش، فناوری و زیرساخت ستاد علوم شناختی نیز به زمینه های تحقیقاتی مورد توجه ستاد از جمله در بخش های مدیریت رفتار اجتماع با استفاده از دانش شناختی،  شناخت اجتماعی، روانشناسی شناختی ، آموزش و پرورش شناختی و مطالعات بین فرهنگی اشاره کرد و درباره نحوه جذب دانشجو، اعطای مدرک تحصیلی و نحوه مدیریت این دانشجویان به گفت و گو پرداخت. 


در ادامه محمد تقی جغتایی مشاور ارشد ستاد علوم شناختی در امر آموزش در این دیدار با معرفی ظرفیت های موجود در کشورمان از جمله در کلینیک مغز و شناخت و آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز ، لزوم هدایت دانشجویان گروه پزشکی به سمت مطالعات علوم شناختی و زمینه هایی چون توانبخشی و بازتوانی شناختی را حائز اهمیت دانست. 


دانشکده ذهن و مغز برلین تحت نظارت  دانشگاه "هومبولت " و با مشارکت اساتیدی از موسسات فعال در حیطه علوم اعصاب شناختی آلمان شامل دانشکده های روانشناسی،فلسفه ، بخش علوم رفتاری شناختی، موسسه "ماکس پلانک "و "بخش نورولوژی " دانشگاه پزشکی "شریطه"  فعالیت دارد. این دانشکده با جذب دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به مطالعاتی در خصوص ذهن و مغز می پردازد.


لازم به یادآوری است ، دبیر ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی به همراه یک هیات  از مدیران این ستاد به منظور شرکت در کنگره بین المللی علوم اعصاب اتحادیه اروپا به برلین آلمان سفر کرده است. 
این کنگره با هدف ارایه مطالعات تحقیقات پژوهشی و نیز تبادل تجارب و انتقال یافته های علمی و تخصصی با شرکت محققان و نخبگان کشورهای مختلف جهان و دست اندرکاران در حیطه علوم اعصاب پایه و بالینی  و حوزه های علوم شناختی در برلین برگزار می شود. 

کلمات کلیدی : همکاری کشورها,آلمان,دانشگاه برلین,ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code