به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ سید محمد صاحبکار، رئیس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان با اشاره به ضرورت افزایش ضریب نفوذ بیمه به خصوص بیمه های بازرگانی در میان شرکت های دانش بنیان گفت: فعالیت های تولید و بازرگانی شرکت های دانش بنیان دارای ریسک های متعددی از جمله مسئولیت ناشی از شکست ماشین آلات است که اگر مورد بیتوجهی قرار گیرد میتواند دارایی ها و محصولات شرکت ها را با خطر مواجه سازد.
وی افزود: به همین منظور و برای کاهش ریسک این فعالیت ها، تفاهم نامهای میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی بیمه ایران منعقد شد، که بر اساس آن بیمه ایران تخفیفات و تسهیلاتی را در حوزه بیمه های بازرگانی به شرکتهای دانش بنیان ارائه میدهد.
دبیرکارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان افزود: این تفاهم نامه در چهار حوزه بیمههای آتشسوزی، بیمههای مسئولیت، بیمههای اشخاص و در نهایت بیمه مهندسی شکست ماشین الات( ماشین آلات الکترونیک و مکانیکال) اجرایی میشود.
عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری درباره نحوه استفاده شرکت های دانش بنیان از این خدمات بیمه ای گفت: شرکتهای دانش بنیان برای بهره مندی از این تسهیلات؛ ابتدا به نمایندگیهای منتخب بیمه ایران در سراسر ایران که فهرست آنها در سامانه دانش بنیان قرار دارد، مراجعه کرده و درخواست خود را به منظور دریافت بیمه نامه مورد نظر ارائه دهند.
وی افزود: پس از مشخص شدن نوع بیمه از سوی نمایندگیها، شرکتها با مراجعه به پورتال «bizservices.ir» میتوانند درخواست خود را در بخش حمایتهای بیمهای ثبت نمایند. در نهایت پس ارزیابی و تایید، معرفینامهای از سوی کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نماینده بیمه ایران ارائه و صدور بیمه نامه از سوی نمایندگیهای منتخب انجام میشود.
صاحبکار در پایان به شرکت های دانش بنیان توصیه کرد قبل از اقدام به ارائه درخواست خدمات بیمه بازرگانی بیمه ایران، با مراجعه به سامانه شرکت های دانش بنیان (www.Daneshbonyan.ir) و در بخش حمایت های ذیل قانون، شرایط بیمه نامه ها و فهرست نمایندگان منتخب بیمه ایران را مشاهده کرده و سپس اقدام به ثبت درخواست خود نمایند.
شایان ذکر است اطلاعات و مستندات مرتبط بر روی سامانه www.Daneshbonyan.ir قرار دارد.