این کارگاه آموزشی به صورت دو روزه، 13 و 14 شهریورماه 97 در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد برگزار میگردد.
در کارگاه آموزشی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)،
- مبانی کروماتوگرافی؛
- انواع روشهای کروماتوگرافی مایع (LC)؛
- دستگاهوری کروماتوگرافی مایع؛
- قسمتهای مختلف دستگاه HPLC؛
- کاربردهای LC در آنالیز کمی و کیفی؛ و
- مراقبت و نگهداری از دستگاه HPLC
آموزش داده میشود.
کروماتوگرافی به دستهای از روشها گفته میشود که در آنها جداسازی اجزای موجود در یک نمونه مخلوط، بر اساس تمایل نسبی هر جزء به فاز ساکن هنگام عبور فاز متحرک از روی و یا درون فاز ساکن است. گونهای که تمایل بیشتری به فاز متحرک دارد با سرعت بیشتری حرکت میکند و بالعکس گونهای که به فاز ساکن تمایل بیشتری دارد، با سرعت کمتری در طول ستون حرکت میکند. به دلیل آن که تمایل مواد مختلف به فازهای ساکن متفاوت است، میتوان از این خاصیت برای جداسازی آنها از یکدیگر استفاده نمود.
دانشجویان برای حضور در این دوره از 20 درصد تخفیف بهرهمند میشوند. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره 35425364 (051) تماس بگیرند.
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی است که اطلاعات توانمندیها و خدمات این آزمایشگاه در صفحه آزمایشگاه در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی در دسترس علاقمندان قرار دارد.