اولترافریزها تجهیزات پیشرفته‌ای هستند که دماهایی بسیار پایین را برای نگهداری فرآورده‌های زیستی، سلولی و مولکولی و مواد آزمایشگاهی تولید می‌کنند.

به طور معمول برای نگهداری موادی که احتمال فاسد شدن آن‌ها وجود دارد، از سرد کننده‌هایی استفاده می‌شود که می‌توانند دما را تا حداکثر منفی 20 درجه سانتی‌گراد پایین بیاورند، اما وقتی صحبت از مواد آزمایشگاهی، از جمله نمونه‌های زیستی، ویروس‌ها، یا واکسن‌ها می‌شود، باید از تجهیزات پیشرفته‌ای استفاده کرد که دماهای بسیار پایین‌تر از این میزان تولید می‌کنند. شرکت های مختلفی در داخل و خارج از کشور این محصول را تولید کردند که شرکت اکسیر سازه یکی از آن‌ها است.

 

نگهداری واکسن در دمای مناسب

تحقیقات نشان داده است برخی از واکسن های کشف شده برای مقابله با بیماری کرونا، به نگهداری در دمای کمتر از منفی 70 درجه سانتیگراد نیاز دارند که به گفته مدیرعامل شرکت دانش‌ بنیان اکسیر سازه رازی، این تجهیز می‌تواند نیاز کشور را در این زمینه برطرف کند.

 

آن‌طور که یحیی سرخوش مدیرعامل شرکت دانش‌ بنیان اکسیر سازه رازی عنوان می‌کند، اگرچه تولید این تجهیزات که با عنوان فوق سردکننده یا اولترافریزر شناخته می‌شوند، نیازمند فناوری‌های پیشرفته است، اما متخصصان این شرکت دانش‌ بنیان توانسته‌اند با توانمندی داخلی این تجهیزات را ایران‌ ساخت کنند.

 

استفاده از فناوری به کار رفته در تجهیزات تولیدی توسط برندهای شناخته شده جهانی، زمینه ساز تولید محصول دانش بنیان سطح یک اولترافریزر منفی 86 درجه سانتیگراد است. دستگاه اولترافریزر آزمایشگاهی منفی 86 درجه سانتیگراد یا دیپ فریزر برای نگهداری نمونه های تحقیقاتی و آزمایشگاهی در پژوهشکده‌های تحقیقات ژنتیک، بیولوژیک، بیوتکنولوژی و آزمایشگاه های تحقیقاتی صنایع پزشکی، کشاورزی، غذایی و دارویی کاربرد دارد.

 

یکی از شرکت‌های تولیدکننده اولترافریز را بشناسیم

 

از سعی و خطا تا پایداری در منفی 86 درجه

این شرکت به کمک فارغ التحصیلان جوان و آزمون و خطاهای صورت گرفته توانسته است به تولید محصول ارتقا یافته ای با طراحی فنی جدید دست پیدا کند. این محصول از توانایی رسیدن و عملکرد در دمای واقعی منفی 86 درجه سانتیگراد و پایداری در آن دما برخوردار است و این مسئله کاملا در شرایط مختلف تست شده و نتیجه بخش بوده است.

 

مدیرعامل شرکت دانش‌ بنیان اکسیر سازه رازی حجم تولید این محصول با شرایط فعلی را ۵۰ دستگاه در سال عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط بازار توانسته‌ایم نیاز بازار را پاسخ دهیم.

 

سرخوش، نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت را در معرفی توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی ارزشمند دانست و ادامه داد: این نمایشگاه، سهم بزرگی در بازاریابی و فروش محصول ما داشته است و امیدواریم هر سال با همکاری و تلاش مسئولین کوشا و دلسوز بتوانیم سهمی در توسعه و پیشرفت تولید داخل داشته باشیم و نیاز کاربران متخصص را برطرف کنیم.

 

کلمات کلیدی : نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت,باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی,آزمایشگاه,معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری,شرکت دانش بنیان

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code