پژوهشگاه رنگ در راستای ارتقای آگاهی آموخته‌های مرتبط با مبانی و کاربردهای خوردگی و حفاظت توسط مخاطبان، کارگاه "خوردگی و حفاظت: مبانی و کاربردها" را شهریور ماه سال جاری برگزار می‌کند.


به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، پژوهشگاه رنگ  یکی از مجموعه‌های ممتاز شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است که مجموعه کامل و گسترده‌ای از خدمات آزمایشگاهی، پژوهشی و توسعه فناوری در حوزه رنگ را ارائه می‌کند.

خوردگی و حفاظت یکی از کلیدی‌ترین مفاهیم و معیارها در حوزه کیفیت‌سنجی به شمار می‌رود. بر همین اساس، پژوهشگاه رنگ کارگاه مبانی و کاربردهای خوردگی و حفاظت را به صورت حضوری و غیرحضوری در شهریور ماه سال جاری برگزار می‌کند.

از مهم‌ترین سرفصل‌های کارگاه «خوردگی و حفاطت: مبانی و کاربردها» می‌توان به خوردگی، مبانی و کاربردها که شامل مقدمه و تعاریف واکنش‌های الکتروشیمیایی، ترمودینامیک، مقدمه‌ای بر سینتیک خوردگی، آشنایی با مفاهیم پلاریزاسیون، پرکاربردترین روش‌های ارزیابی خوردگی، آشنایی با روش پلاریزاسیون، آشنایی با روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی، آشنایی با روش نویز الکتروشیمیایی، آشنایی با سایر روش‌های الکتروشیمیایی، کاربردهای روش پلاریزاسیون در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن، کاربردهای روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن، کاربردهای روش نویز الکتروشیمیایی در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن، کاربردهای سایر روش‌های الکتروشیمیایی در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن و همچنین آشنایی عملی با آزمون‌های الکتروشیمیایی، شامل تهیه نمونه، انجام آزمون، استخراج، پردازش و تحلیل داده ها اشاره کرد.

 

 

به این سرفصل ها که شامل نحوه آماده‌سازی نمونه جهت انجام آزمون‌های الکتروشیمیایی، نحوه انجام آزمون الکتروشیمیایی، روش‌های کاربردی جهت اطمینان از صحت داده‌های به دست آمده از آزمون‌های الکتروشیمیایی، آشنایی با نرم‌افزارهای پردازش داده‌های پلاریزاسیون و امپدانس الکتروشیمیایی، معرفی مدارهای معادل الکتریکی پرکاربرد جهت پردازش داده‌های الکتروشیمیایی، پردازش داده‌های الکتروشیمیایی با مدارهای معادل الکتریکی، رسم داده‌های به دست آمده از آزمون‌های الکتروشیمیایی، استفاده از مولفه‌های مفید جهت تحلیل و نگارش گزارشات صنعتی، علمی و مقالات میباشد، میتوان اشاره کرد.

گفتنی است، علاقمندان برای شرکت در این دوره و یا کسب اطلاعات بیش‌تر درباره کارگاه‌های آموزشی می‌توانند به آدرس ao@icrc.ac.ir مراجعه و یا با تلفن 22969773-021 یا 22969775-021 تماس حاصل کنند.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code