آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین طیف متنوعی از خدمات آزمایشگاهی را در حوزه‌های مولکولی، کشت سلول، آنالیز دستگاهی و میکروب شناسی ارائه می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، شناخت، تجمیع و اشتراک‌گذاری توانمندی‌های آزمایشگاهی، ارتقای این ظرفیت‌ها و کاربست آن در خدمت توسعه پژوهش‌های کارآمد، ارتقای محصولات و توسعه دستاوردهای فناورانه، یکی از اولویت‌ها و اهداف راهبردی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است.

 

در همین راستا و ناظر به رویکرد توسعه استانی ظرفیت‌های آزمایشگاهی، مسئولان شبکه آزمایشگاهی بازدیدهای دوره‌ای را از مجموعه‌های توانمند و ظرفیت‌مند آزمایشگاه‌های استان‌های سراسر کشور صورت می‌دهند و ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها، خدمات و امکانات مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی هر استان به صورت حضوری و از نزدیک، زمینه را برای گسترش دامنه خدمات قابل ارائه بر بستر شبکه آزمایشگاهی فراهم می‌کنند.

 

 

بر همین اساس، هفته گذشته تعدادی از مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی استان قزوین، میزبان دبیر و کارشناس شبکه آزمایشگاهی شدند.

 

در قالب این بازدیدها، فعالان آزمایشگاهی و تحقیقاتی « آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین» که طیف متنوعی از خدمات آزمایشگاهی را در حوزه‌های مولکولی، کشت سلول، آنالیز دستگاهی، میکروب شناسی ارائه می‌دهد و به تحقیقات در این حوزه‌ها کمک می‌کند، به معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهایشان پرداختند.

 

 

دکتر حمید شهباز محمدی مدیر آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین، با اشاره به محورهای فعالیت این مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی گفت: آزمایشگاه جامع تحقیقات با دارا بودن 5 آزمایشگاه شامل آزمایشگاه مولکولی، کشت سلول، آنالیز دستگاهی، میکروب شناسی و عمومی و نیز راه اندازی تکنیک وسترن بلاتینگ ، امکان انجام انواع تست های تخصصی آزمایشگاهی را فراهم کرده است.

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری، با اشاره به توانمندی در پیشبرد و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌ عنوان کرد: تولید آنزیم نوترکیب فنیل الانین دهیدروژناز و انزیم نوترکیب دیافورز از دستاوردهای این فناور در ازمایشگاه جامع تحقیقات و دانشگاه علوم پزشکی قزوین بوده و تولید کیت تشخیصی هموگلوبین A1c و داروی نوترکیب راسبوریکاز نیز از پروژه های در حال انجام به شمار می‌روند.

 

 

وی با اشاره به عضویت این مجموعه از سال 1398 در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت: در حال حاضر عضو فعال شبکه هستیم و خدمات این شبکه به دانشجویان، محققان و متخصصان سراسر کشور ارائه می‌شود.

 

دکتر محمدی ، از برگزاری دوره‌های آموزشی توسط آزمایشگاه جامع تحقیقات گفت و ادامه داد: کارگاه‌های مختلفی از جمله کارگاه‌های بیوانفورماتیک، شبیه سازی آزمایشات کلونینگ، طراحی و آنالیز پرایمر PCR ، طراحی آنزیم و بسیاری از دوره‌های دیگر، در این مرکز برگزار می‌شوند.

 

وی با تاکید بر نقش آزمایشگاه ها در پژوهش های کارآمد و ارائه محصول یا خدمت مورد تقاضا عنوان کرد:‌ ارتباط پژوهش تا محصول، در قالب ارتباط مناسب دانشگاه با صنعت و استفاده از تجربیات صنعت شکل می‌گیرد؛ در این بین، زیرساخت آزمایشگاهی ، نیروی انسانی مناسب و خلاق و داشتن نگاه فناورانه، اولین گام برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و زمینه‌ساز، دلیل این ارتباط هستند.

 

گفتنی است، علاقمندان می‌توانند فهرست تجهیزات، خدمات و روش آزمون‌های آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین را می‌توانید در وب‌سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مشاهده کنند.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code