در بازدید از مجموعه‌های آزمایشگاهی مستقر در استان آذربایجان غربی، دستاوردها و توانمندی‌های شرکت رویان سازان توانگر آتیه بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، با هدف شناخت و ارتقای ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و شبکه سازی خدمات آزمایشگاهی قابل ارائه به مخاطبان، مسئولان و کارشناسان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در قالب سفرها و نشست‌های تخصصی، به صورت حضوری از مجموعه‌های آزمایشگاهی استان‌ها بازدید انجام می گردد و با مدیران آزمایشگاه‌های توانمند گفت و گو صورت می گیرد. این امر زمینه را برای ارتقای کیفی هرچه بیش‌تر و رفع نیاز جامعه محققان، پژوهشگران و فناوران فراهم می‌کند.

 

در تازه‌ترین سفر کارشناسان شبکه آزمایشگاهی به استان آذربایجان غربی، تعدادی از مجموعه‌های آزمایشگاهی توانمند این استان مورد بازدید قرار گرفت. شرکت رویان سازان توانگر آتیه یکی از مجموعه‌های آزمایشگاهی مستقر در این استان بود.

 

مزدک رازی مدیر شرکت رویان سازان توانگر آتیه با اشاره به فعالیت این مجموعه توضیح داد: موسسه دانش‌بنیان رستا در حقیقت یک موسسه تحقیقاتی مجهز به فناوری روز در حوزه زیست‌فناوری است که در رشته‌های بافت‌شناسی مقایسه‌ای، فیزیولوژی جانوری، جنین‌شناسی و دامپزشکی عمومی فعالیت خود را آغاز کرده است.

 


وی افزود: این موسسه شامل 7 بخش مختلف است که بخش بافت‌شناسی پیشرفته و ارزیابی‌های میکروسکوپیک، بخش بیوشیمی و ارزیابی‌های سرولوژیک، بخش کشت سلول و ارزیابی‌های برون‌تنی، بخش آندرولوژی و باروری برون‌تنی، بخش میکروبیولوژی و ارزیابی‌های میکروبی، بخش پی‌سی‌آر و ارزیابی‌های ژنتیکی، بخش وسترن بلات و ارزیابی‌های پروتئینی و بخش نگهداری و مدل‌سازی حیوانات آزمایشگاهی را شامل می‌شود.

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری درباره سرآغاز فعالیت موسسه رستا عنوان کرد: این مجموعه در سال 1398 با یک بخش بافت‌شناسی ساده و بیوشیمی و سرولوژی آغاز به‌کار کرد که در ادامه در سال‌های بعد به بلوغ کاری خود دست یافت.

 

رازی، با بیان این‌که آزمایشگاه رستا به عنوان یک مجموعه مرجع در استان شناخته می‌شود ادامه داد: محوریت فعالیت این موسسه شامل ارائه خدمات آزمایشگاهی پیشرفته برای مخاطبین دانشگاهی و صنایع مخاطب، ارائه تجهیزات پیشرفته برای مخاطبین و صنایع مخاطب، مشارکت در فرآیندهای تحقیق و توسعه صنایع مرتبط، انجام آزمایش‌های اختصاصی بر اساس سفارشی‌سازی و نیاز مخاطبین، ایجاد فضای مناسب برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و فرصت‌های مطالعاتی ارتباط با صنعت برای پژوهشگران و دانشگاهیان است.

 

 

وی با اشاره به اشتغال ایجاد شده در این مجموعه دانش‌بنیان عنوان کرد: با توجه به ظرفیت موسسه، 7 نفر از نیروهای متخصص از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد در حال کار در این موسسه هستند. همچنین با توجه به نیاز مجموعه و ساختار سازمانی، مستقیماً 6 نفر از سایر افراد در بخش‌های مختلف اداری سازمان مشغول فعالیت هستند.

 

مدیر مجموعه رویان سازان توانگر آتیه، عنوان کرد: از جمله مهم‌ترین این تجهیزات می‌توان به میکروتوم فول اتوماتیک، الایزا ریدر، اتوآنالایزر، دیسپنسر، انکوباتورهای 37 درجه، انکوباتورهای پیشرفته CO2، سانتریفیوژهای دور بالا و یخچالدار، نانودارپ، هودهای لامینار با گرید بالا، اتاق تمییز، لوپ‌های پیشرفته جهز به سیستم تصویربرداری، میکروسکوپ‌های نوری مجهز به سیستم‌های تصویربرداری، میکروسکوپ اینورت فلورسانت مجهز به سیستم‌های تصویربرداری و آنالیز نرم‌افزاری، دستگاه‌های پی‌سی‌آر، سیستم‌های الکتروفورز افقی و عمودی، اتاق تاریک تصویربرداری، آزمایشگاه‌های اختصاصی،مرکز پروش حیوانات با تجهیزات ضروری برای ایجاد مدل‌های ورزشی مقاومتی و هوازی، اختلالات حافظه و ژل داک‌های اختصاصی اشاره کرد.

 

 

رازی، با اشاره به تنوع بسیار بالای خدمات قابل ارائه در این مؤسسه برای اعضای باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی عنوان کرد: همکاری و مشارکت در بیش از 50 پروژه، طرح تحقیقاتی و رساله دوره تحصیلات تکمیلی، ایجاد فرصت مطالعاتی و پژوهشی برای 3 نفر از همکاران هیئت‌علمی و نیز همکاری در بیش از 4 پروژه علمی قابل توجه با همکاران هیئت علمی غیر ایرانی در دانشگاه‌های معتبر برون مرزی در اروپا، ترکیه و آفریقای جنوبی را در کارنامه خود داریم.

 

 

وی افزود: اخیراً در مجموعه تمایل بسیار زیادی برای راه‌اندازی بانک سلول‌های لاین و غیر لاین، بنیادی مزانشیمی، بنیادی جنینی، بنیادی بالغ و سوماتیک را داریم و در حال تلاش برای مدل‌سازی برای راه‌اندازی زیرساخت‌های این تشکیلات هستیم. همانطوری‌که انتظار می‌رود تلاش بسیار زیادی از لحاظ تحقیق و توسعه در موسسه در حال انجام است تا بتوانیم این بانک سلولی را برای اولین بار در شمال‌غرب کشور راه‌اندازی کنیم.

 

گفتنی است شرکت رویان سازان توانگر آتیه در سال 1399 به عضویت شبکه آزمایشگاهی درآمد و علاوه بر خدمات آزمایشگاهی، دوره‌های آموزشی را نیز برگزار می‌کند. تاکنون دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های مختلفی در حوزه‌های زیست‌فناوری، ایمنولوژی، فرآوری سلول‌های بنیادی، کشت سلولی، ارزیابی‌های مولکولی توسط این مجموعه فناور و آزمایشگاهی برگزار شده‌اند.


فهرست تجهیزات، خدمات و روش آزمون‌های شرکت رویان سازان توانگر آتیه را در پروفایل این مجموعه در وب سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مشاهده کنید.

 

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code