مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران، یکی از مجموعه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است که خدمات متنوع این حوزه را در قالب چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نانو معرفی و به مخاطبان ارائه می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، نمایشگاه بین المللی فناوری نانو با عنوان ایران‌نانو 2023، امسال میزبان شرکت‌های دانش‌‌بنیان، فناور و مجموعه‌های پژوهشی مختلفی است که خدمات آزمایشگاهی متنوع و کارآمدی را در حوزه‌ فناوری‌های راهبردی به ویژه نانوفناوری ارائه می‌دهند.

 

در این میان، 14 مجموعه‌ آزمایشگاهی و توانمند به ویژه در حوزه نانوفناوری، بخشی از ارائه دهندگان حاضر در نمایشگاه امسال هستند که در کنار غرفه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی حضور دارند.

 

این مجموعه‌ها که با حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سالن‌های خلیج فارس محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران استقرار دارند، علاوه بر معرفی توانمندی‌ها، خدمات و دستاوردهای خود به مخاطبان، تسهیلات و خدمات ویژه‌ای را ویژه دانشگاهیان محققان، پژوهشگران و فناورانی که از این نمایشگاه بازدید می‌کنند، در نظر گرفته اند.

 

مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران یکی از همین مجموعه‌های تحقیقاتی و پژوهشی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است که در قالب این نمایشگاه، ضمن معرفی توانمندی‌ها، خدمات و دستاوردهای خود به شرکت‌کنندگان، خدمات خود را با تسهیلاتی ویژه بازدیدکنندگان از غرفه این مجموعه ارائه می‌دهد.

 

علی اصغر خداشناس مدیر بازاریابی و فروش مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران که در غرفه این مرکز در نمایشگاه بین‌المللی حضور دارد، درباره فعالیتش در این مجموعه پژوهشی و آزمایشگاهی گفت:دانش آموخته در مقطع فوق لیسانس شیمی تجزیه در سمت مدیر بازاریابی و  فروش مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران انجام وظیفه می کنم.  از سال 1383 در مرکز و بخش آزمایشگاه شیمی فعالیت کاری بنده شروع شده، رویکرد کاری بنده نیز متناسب با اهداف و رسالت مرکز در زمینه تحقیق، آنالیز و فرآوری مواد معدنی و معرفی این خدمات به جامعه معدنی است و در این راستا بعنوان یکی از کارشناسان پژوهش مرکز ایفای نقش کرده‌ام.

 

وی درباره فعالیت‌های آزمایشگاهی و پژوهشی مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران توضیح داد: این مرکز با 4 بخش آزمایشگاهی مجزا مشتمل بر آزمایشگاه فرآوری مواد معدنی، آزمایشگاه شیمی، آزمایشگاه کانی شناسی، آزمایشگاه محیط زیست و بهداشت حرفه ای و واحد نیمه صنعتی فرآوری مواد معدنی (پایلوت پلنت فرآوری) به‌طور منسجم در خدمت جامعه معدنی کشور و منطقه است.

 

مدیر بازاریابی و فروش مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران، با اشاره به ارائه خدمات و تسهیلات ویژه به مخاطبان و بازدیدکنندگان در قالب این نمایشگاه عنوان کرد: جهت حمایت و گسترش علم نانو و علوم صنایع معدنی، مرکز تحقیقات فرآوری برای دانشجویان تخفیف های متناسبی در نظر گرفته است که همکاران مرکز در نمایشگاه در این خصوص راهنمایی لازم را ارائه خواهند کرد.

 

 

این فعال حوزه پژوهش و بازار عنوان کرد: هدف مرکز مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران ارتقای دانش فرآوری  و اجرای تکنیک های بروز در افزایش راندمان معادن و صنایع معدنی می باشد، هر یک از آزمایشگاه ها بطور مستقل می توانند خدمات تخصصی حوزه خود را به سایر صنایع و دانشگاه ها ارائه کند.

 

خداشناس، با اشاره به فعالیت‌های آزمایشگاه شیمی این مرکز عنوان کرد: در آزمایشگاه شیمی دستگاه آنالیز ICP-MS (آنالیز پلاسمای جفت شده القایی با آشکارساز طیف سنج جرمی) می تواند غلظت عناصر در نمونه ها را در مقادیر یک در میلیارد (ppb) تشخیص دهد.

 

وی افزود: در آزمایشگاه کانی شناسی دستگاه SEM (میکروسکوپ الکترونی روبشی) قابلیت عکسبرداری با قدرت تفکیک کمتر از 1 تا 20 نانومتر  مناسبترین وسیله برای آنالیز مورفولوژی نانو ساختارها و شناسایی ترکیبات شیمیایی است.

 

مدیر بازاریابی و فروش مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران گفت: در آزمایشگاه فرآوری دستگاه پارتیکل سایز آنالیز (آنالیز اندازه ذرات نانو) قابلیت شناسایی و اندازه گیری ذرات در حد نانومتر را دارد.

 

این فعال حوزه پژوهش و بازار، با اشاره به نقش نمایشگاه نانو و حمایت شبکه آزمایشگاهی از حضور شرکت‌های فعال حوزه تحقیقات و آزمایشات بیان کرد: برگزاری این نمایشگاه گردهمایی از توانمندی های مختلف در حوزه نانو است که محققان و فعالان آزمایشگاهی و صنعتی این حوزه را بطور متمرکز و همزمان به هم معرفی می کند، و بهترین پل ارتباطی است که هم افزایی موثری را در تعامل آزمایشگاه و صنعت و محققان در پی خواهد داشت.

 

خداشناس ادامه داد: در صنایع مبتنی بر نانو ذرات، شناسایی و آنالیز این ذرات نقش اساسی و کلیدی دارد که نیازمند دستگاه های پیچیده و بسیار دقیق است، مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران با در اختیار داشتن تجهیزات منحصر به فرد و محققین و کارشناسان خبره در این حوزه، پیشگام ارائه خدمات و حل چالش های این حوزه علمی و صنعتی می باشد.

 

گفتنی است، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران از مجموعه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مستقر در استان تهران است که فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه در وب‌سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل ملاحظه است.

 

مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران در قالب چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو(ایران‌نانو2023) از 13 تا 16 آبان‌ماه سال جاری در سالن خلیج فارس نمایشگاه، ضمن معرفی توانمندی‌ها و دستاورهای خود، تخفیف‌ها و تسهیلات ویژه‌ای را برای مخاطبان در نظر گرفته است.

 

چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو (Iran Nano 2023) در تاریخ ۱۳ الی ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران در حال برگزاری است.  شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در این نمایشگاه و در ضلع شرقی طبقه دوم خلیج فارس، با همراهی 14 آزمایشگاه عضو شبکه حضور دارد و توانمندی ها و حمایت های خود را معرفی می‌کند.

 

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code