آزمایشگاه فناوری نانو (گرایش تحقیقات التراسونیک) موفق به چاپ یک فصل از کتاب مرجع انتشارات Elsevier فرآیند استخراج در صنایع غذایی شد.

آزمایشگاه فناوری نانو (گرایش تحقیقات التراسونیک) با هدف انجام تحقیقات تخصصی در زمینه نانو امولسیون گیاهان دارویی و کاربردی در صنایع غذایی در سال 1400 تاسیس شد و پس از دریافت مجوزهای لازم همچون پروانه فعالیت آزمایشگاه مجاز تولیدی (آکرودیته)، عضو فعال شبکه آزمایشگاهی راهبردی کشور شد

 

 

این مجموعه آزمایشگاهی، با دریافت گواهی نانو مقیاس از ستاد نانو برای نانو امولسیون زعفران و گل محمدی و گواهی وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی کشور برای محصول نانو امولسیون زعفران فعالیت خود را به صورت تخصصی آغاز کرد.

 

 

آزمایشگاه تخصصی فناوری نانو با دستگاه‌های پیشرفته در زمینه تولید اسانس، عصاره و نانوامولسیون تنها آزمایشگاه تخصصی در زمینه تولید  نانوامولسیون گیاهان دارویی کاربردی در صنایع غذایی در کشور می‌باشد و پیرو فعالیت‌های تخصصی خود در حال حاضر نیز موفق به چاپ یک فصل از کتاب رفرنس الکترونیک (انتشاراتElsevier) در زمینه فعالیت تخصصی آزمایشگاه در بخش Supercritical Fluid Extraction in Food industry شده است.

 

 

 این کتاب با عنوان Extraction Processes in the Food Industry در 13 فصل که مجموعا شامل 460 صفحه می‌باشد به چاپ رسیده است. این یافته‌های ارزشمند که حاصل نتایج بی وقفه و تحقیقات چندین ساله تیم تخصصی آزمایشگاه فناوری با تجهیزات تخصصی می‌باشد با اشاره به موضوع روش‌های عصاره‌گیری گیاهان دارویی و معطر و بدست آوردن عصاره‌هایی با کیفیت و با کمترین تغییر در فصل چهار - صفحه 77 به چاپ رسیده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code