مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با همکاری سازمان غذا و دارو در راستای افزایش آگاهی آموخته‌های مرتبط با علم و دانش مخاطبین، کارگاه آشنایی با بهداشت و مواد غذایی را برگزار می‌کند.

سرفصل‌های این کارگاه شامل منابع آلودگی مواد غذایی، باکتری‌های مواد غذایی و شستشو در محل ((Clean_in_place )) است. این کارگاه آموزشی با 25 درصد تخفیف برای دانشجویان ارائه می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و یا کسب اطلاعات بیش‌تر درباره کارگاه‌های آموزشی می‌توانند با شماره 09127499354 تماس حاصل کنند.

 

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با ایجاد فضای آزمایشگاهی مناسب، پیشرفته و دارای تجهیزات مورد نیاز محققین، زمینه خلاقیت و کسب نتایج مورد قبول جوامع علمی را در مسیر نوآوری، کارآفرینی و تولید علم و دانش فراهم کرده است.

 

 

از مهم‌ترین اهداف این مرکز می‌توان به  ایجاد مدیریت متمرکز و یکپارچه در حوزه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها برای بهینه‌سازی فعالیت‌ها و کاهش هزینه‌ها، ایجاد بستری مناسب برای ارائه خدمات با کیفیت به پژوهشگران و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، شناسایی و مدیریت ظرفیت‌های ساختاری و تجهیزاتی دانشگاه در پاسخگویی به نیازهای جامعه و صنعت و دولت، استفاده بهینه از سرمایه انسانی و شناسایی افراد خلاق و کارآفرین، استقرار الزامات استانداردهای ملی و بین‌المللی در حوزه‌های مدیریتی و فنی و ایمنی آزمایشگاه‌ها، توسعه سهم بازار دانشگاه آزاد اسلامی از نظر خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی در سطح کشور، افزایش پویایی واحدهای پژوهشی با استفاده از ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری استان اشاره کرد.

 

 

شایان ذکر است این مرکز آزمایشگاهی در استان قم استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر  این شبکه آزمایشگاهی به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

 

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code