به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، میکروسکوپ الکترونی روبشی یا SEM نوعی میکروسکوپ الکترونی است که با توانمندی بزرگنمایی از 10 تا 500 هزار برابر، کاربردهای گستردهای در پژوهشها به ویژه در حوزه نانوفناوری دارد. با توجه به جزییات بالا و حساسیت دستگاههای SEM، لازم است تا کاربران و کارشناسان آزمایشگاهی، به خوبی با نحوه کاربری، نگهداری و تحلیل تصاویر به دست آمده با این دستگاه آشنا باشند.
بر همین اساس و با توجه به اهمیت بالای این موضوع، پژوهشکده پوشش های نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد، دوره آموزشی آشنایی با اصول میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) را برگزار میکند. مخاطبان این دوره آموزشی همچنین اصول و نحوه کار با نرم افزار شبیه ساز دستگاه SEM را فرا میگیرند.
از سرفصلهای این دوره آموزشی میتوان به معرفی اجزای مختلف میکروسکوپ الکترونی روبشی، اساس کار با این میکروسکوپ و آشنایی با خطاها و نواقص تصاویر میکروسکوپهای الکترونی اشاره کرد. شرکتکنندگان در این دوره همچنین از توانمندی مقایسه تصاویر این میکروسکوپ و بررسی مؤلفههای ساختاری و پارامترهای کنترلی برخوردار خواهند شد.
همچنین توانمندی کار با نرم افزار شبیهساز دستگاه SEM و آشنایی با اصول آنالیز شیمیایی با استفاده از EDS، از دیگر سرفصلهای این دوره آموزشی مجازی است.
این دوره آموزشی، پنجشنبه 12بهمن ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار میشود و علاقمندان تا 11 بهمنماه فرصت دارند برای حضور در این کارگاه از طریق لینک ثبتنام به آدرس اینترنتی https://evnd.co/TIQBH اقدام کنند. علاقمندان همچنین میتوانند حداکثر تا 11بهمن 1402 طریق شمارههای 03535216134 یا صندوق الکترونیکی armanmehrjam@gmail.com تماس حاصل کنند.
برای دریافت کاتالوگ SEM اینجا کلیک کنید.
گفتنی است، پژوهشکده پوشش های نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد از مراکز توانمند عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی است و خدمات آزمون، تست و پروژههای تحقیقاتی را در حوزه نانوفناوری و پردازش محاسباتی به دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران ارائه میکند. این پژوهشکده با برخورداری از آزمایشگاههای نانوبیوتکنولوژی و نانومواد و رایانههای محاسباتی، امکان پردازش و شبیهسازیهای کلاسیکی، کوانتومی و دینامیکی و ... را دارد.
فهرست تجهیزات، خدمات و آزمونهای پژوهشکده پوشش های نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد در صفحه اختصاصی این مجموعه با مراجعه به وبسایت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.