دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، از ظرفیت‌ها و تسهیلات این شبکه برای بهره‌مندی از گسترده‌ترین زیست‌بوم آزمایشگاهی به منظور توسعه فناوری و رسوخ نوآوری در صنعت گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، استان فارس روز سه‌شنیه دوم بهمن‌ماه سال جاری، میزبان جمعی از مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بود. در جریان این سفر، نشستی با حضور مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و جمعی از مدیران و فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان فارس، برگزار شد.

 

مهندس مجتبی نسب دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، با حضور در این نشست ضمن ارائه‌ای از تاریخچه، ظرفیت‌ها و امکانات شبکه آزمایشگاهی، به معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری برای توسعه محصولات فناورانه، رسوخ فناوری و نوآوری در صنایع، انجام پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی پرداخت و گفت: هدف از ایجاد شبکه آزمایشگاهی، ارتقای بهره‌وری زیرساخت های آزمایشگاهی کشور است و زمینه را برای تحقق طرح‌های پژوهشی و فناورانه تا رسیدن به مرحله غایی با ارائه امکانات مناسب آزمایشگاهی، همراهی و حمایت می‌کند.

 

وی همچنین از ارائه خدمات توانمندسازی به آزمایشگاه ها به عنوان یک دسته از حمایت‌های متنوع شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی اشاره کرد و افزود: علاوه بر این، شبکه از تعمیر و نگهداری تجهیزات آزمایشگاهی، آموزش کارشناسان، استقرار استانداردهای آزمایشگاهی و افزایش دامنه خدمات دهی آزمایشگاه ها، حمایت می کند.

 

مهندس نسب افزود: به صورت مستمر و با معیارهای کارشناسی شده، فرآیند‌ ارزیابی عملکرد آزمایشگاه ها به صورت سالیانه صورت می‌گیرد. همچنین شبکه بستری برای انعکاس رسانه‌ای و اطلاع رسانی رویدادها و توانمندی های آزمایشگاه ها فراهم کرده است.

 

وی افزود: برقراری و تقویت ارتباط بین آزمایشگاه‌های عضو شبکه و همچنین بین آزمایشگاه ها و سازمان های نظارتی و ارائه حمایت‌ها و تسهیلات برای جذب آزمایشگاه های سازمان ها به منظور عضویت در شبکه آزمایشگاهی و توسعه زیست‌بوم خدمات آزمایشگاهی کشور، از دیگر رویکردهای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی است.

 



دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، در جمع شرکت‌های دانش‌بنیان استان فارس به معرفی و تبیین ظرفیت‌ها و امکانات شبکه آزمایشگاهی پرداخت و از امکان توسعه محصولات، خدمات و پژوهش‌های فناورانه با بهره‌مندی از تسهیلات و حمایت‌های ویژه این شبکه، برای پژوهش‌های فناورانه و نوآورانه، تحقیق و توسعه فناوری در صنایع و شرکت‌ها خبر داد.

 

مهندس نسب بیان کرد: قانون جهش تولید دانش‌بنیان در سال جاری، فرصتی بسیار خوب ایجاد کرده تا شرکت‌ها، صنایع و همچنین آزمایشگاه‌های دانش‌بنیان از جمله آزمایشگاه‌های بخش خصوصی بتوانند از حمایت‌هایی از جمله اعتبار مالیاتی بهره مند شوند و صنایع می توانند از ظرفیت ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش بنیان استفاده کنند.
وی افزود: شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی همچنین از تحقق طرح‌های فناورانه و پژوهشی اولویت‌دار ستادهای توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، حمایت می‌کند.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code