به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، مجموعه آزمایشگاهی «سنجش اندازه ذرات پارس»، از اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی است که نیاز دانشگاهیان، محققان، پژوهشگران و فعالان صنعت را به آزمایشات حوزه اندازهگیری ذرات برطرف کرده است.
علی تحویلیان مدیر «سنجش اندازه ذرات پارس»، با اشاره به فعالیت این مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی عنوان کرد: از اسفند سال 1393 همزمان با دفاع از پایان نامه ارشد ذهنیت ایجاد یک آزمایشگاه خصوصی با فناوری پیشرفته، برای توسعه دانش و فناوری بر پایه مواد نانو و میکرو شکل گرفت و نهایتا در اواسط سال 1394 با بررسی های انجام شده پیشرفته ترین دستگاه سنجش ذرات نانو در دنیا با روش DLS خریداری و بعد از گذراندن دورهای یکساله در فرانسه و ایران برای کار با این دستگاه، فعالیتهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی به طور جدی آغاز شد.
این فعال حوزه پژوهش با اشاره به فعالیتهای آزمایشگاه سنجش اندازه ذرات پارس در حوزه پژوهشهای نانو و میکرو عنوان کرد: این مجموعه آزمایشگاهی با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته بر مبنای پراکندگی اشعه ی نور لیزر امکان اندازه گیری ذرات در تمامی محیط ها و تمامی غلظت ها از یک نانومتر تا 2 میلیمتر به صورت تحلیل کمی، کیفی و تجمعی فراهم کرده است. این آزمایشگاه اولین و تنها مرکز تخصصی تعیین توزیع اندازه ذرات در ایران به شمار میرود.
وی درباره خدمات آزمایشگاه سنجش اندازه ذرات پارس عنوان کرد: برخی از آزمایشات قابل ارائه در این مجموعه شامل تعیین پتانسیل زتا ، آزمون DLS ، آزمون SLS ، آماده سازی توسط دستگاه سانتریفیوژ و آماده سازی توسط دستگاه آلتراسونیک هستند.
تحویلیان، نقش شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی را در توسعه پژوهشها به ویژه در شهرهای غیر از تهران، اثربخش دانست و گفت: این شبکه آزمایشگاهی زمینه آشنایی و استفاده بیشتر دانشجویان ، اساتید و پژوهشگران از توانایی آزمایشگاهی کشور، آشنایی و استفاده بیشتر بخش صنعت از پتانسیل آزمایشگاهی کشور، توسعه سریع تر آزمایشگاه ها و هدف گذاری میدانی و صحیح تر آزمایشگاه ها برای توسعه بیشتر را فراهم آورده است.
شرکت سنجش اندازه ذرات پارس در استان اصفهان استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است