یکی از مجموعه‌های فناور عضو شبکه آزمایشگاهی برای نخستین بار در کشور مجموعه کاملی از تست و آزمون‌ها را بر روی تمامی تجهیزات حوزه حریق انجام می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، تست و آزمون، کیفیت‌سنجی و ارزیابی عملکرد تجهیزات اعلام و اطفای آتش‌سوزی، با توجه به حساسیت بالا و عملکرد حیاتی این سامانه‌ها، اهمیت بسیار بالایی دارد که به تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی، روش‌های کارآمد و تخصص بالای نیروی انسانی نیاز دارد. مجموعه دانش‌بنیان و آزمایشگاهی سانا پژوهش گستر که محصولات اعلام حریق تولیدی خود را با برند sens به بازار عرضه می‌کند، موفق شده است برای نخستین بار در کشور، آزمایشگاهی تخصصی در حوزه تست و آزمون تجهیزات شناسایی، اعلام و اطفای حریق راه‌اندازی کند.

 

این مجموعه فناور تمامی خدمات تست و آزمون خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به متقاضیان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

 

یوسف ناصری مدیر عامل و مدیر ارشد آزمایشگاه سانا پژوهش گستر، عنوان کرد: مجموعه ما یک شرکت دانش بنیان، با هدف تولید علم و فناری در حوزه سیستم های اعلام حریق در کشور فعالیت می کند. این شرکت دانش‌بنیان، شامل بخش ها و زیر مجموعه های مختلفی است که به طور مستقل و هم راستا با هم در جهت توسعه تجهیزات و ارتقای کیفیت تجهیزات حوزه حریق تلاش می‌کنند.

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری با اشاره به فعالیت واحد کنترل کیفی و آزمایشگاه به عنوان قلب تپنده و ناظر مجموعه عنوان کرد: آزمایشگاه ما به عنوان اولین آزمایشگاه سیستم های اعلام حریق در کشور فعالیت خود را از سال 1393 آغاز کرد. پس از اقدام برای دریافت استاندارد برای محصولات خود با توجه به عدم وجود آزمایشگاه مرجع در کشور در زمینه سیستم‌های اعلام حریق، امکان تست سیستم های اعلام حریق توسط اداره استاندارد وجود نداشت؛ پس ما با راه اندازی اولین آزمایشگاه سیستم های اعلام حریق و به عنوان همکار اداره استاندارد، شرایط دریافت استاندارد و تولید با کیفیت برای این نوع از محصولات را در کشور فراهم کردیم.

 

مدیرعامل شرکت سانا پژوهش گستر با اشاره به فعالیت تخصصی بخش آزمایشگاهی برای تست و آزمون تجهیزات تولیدی این شرکت و سایر تولیدات این حوزه عنوان کرد: در حال حاضر 50 نفر به طور مستقیم و درداخل شرکت مشغول به کار هستند و بیش از 300 نفر خارج از مجموعه مشغول به کار هستند.

 

ناصری با اشاره به برخورداری آزمایشگاه این شرکت ا  تجهیزات تست سیستم های اعلام حریق مطابق با استاندارد های ملی و بین المللی گفت: تجهیزاتی مانند تونل دود و میز لرزش که با طراحی و مهندسی تیم تحقیق و توسعه شرکت از جمله پرکاربردترین تجهیزات تست این مجموعه به شمار می‌روند.

 

وی افزود: یکی دیگر از تجهیزات مهم این آزمایشگاه تجهیزات مریوط به تست آشکارسازهای گاز مونوکسید کربن و متان است که با توجه به اهمیت این آشکار ساز ها در حفظ جان مصرق کنندگان، این تجهیزات با بالاترین دقت و بهترین فناوری ساخته شده‌اند.

 

ناصری، با بیان این‌که اتاق آتش آزمایشگاه به عنوان بخش اصلی آزمایشگاه با استفاده از فناوری تشخیص دود و تست آشکارساز ها در شرایط واقعی آتش، به کار برده می شود، افزود: به طور جامع می‌توان این خدمات را در دسته‌بندی استاندارد بین المللی سری EN 54  ,  استانداردهای ملی سری  INSO 18687 قرار داد. برخی از آزمون‌های قابل انجام در آزمایشگاه ساناگستر شامل عملکرد آشکارسازهای حرارتی و دودی، عملکرد و ایمنی مرکز کنترل اعلام حریق، عملکرد آژیرهای اعلام حریق، عملکرد و زمان هشدار آشکارسازهای مونواکسید کربن و گاز متان، آزمون‌های خورندگی و تاثیرات دما، رطوبت و ... است.

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری بیان کرد: آزمایشگاه ما آمادگی ارائه خدمات هم در حوزه آزمون و هم در حوزه ساخت تجهیزات به کلیه پژوهشگران و محققین دانشگاهی را دارد. شرکت سانا گستر پژوهش، تنها مجموعه دانش‌بنیان فناور در زمینه سیستم های اعلام حریق در کشور است لذا با بهره گیری از متخصصین دانشگاهی با تحصیلات دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی و ارتباط مناسب با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، بستر مناسب برای پژوهش و تحقیق را فراهم کرده است.

 

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های تخصصی و عمومی آموزشی در حوزه استانداردهای آزمایشگاهی گفت: در حوزه آزمایشگاهی با همکاری ادره استاندارد کلیه دوره های آموزشی مورد نیاز برای مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفی در حوزه استاندارد های سیستم های اعلام حریق در آزمایشگاه برگزار می شود. مدرس دوره ها مدیر فنی آزمایشگاه می باشد و ثبت نام از طریق اداره استاندارد و سامانه استاندارد انجام میگیرد. آموزش ها به صورت دوره های 8 و 16 ساعته برگزار می شود.

 

ناصری با بیان این‌که مجموعه‌های آزمایشگاهی نقشی اثرگذار در ارتقای پژوهش‌ها، مقالات علمی، تولیدات و محصولات فناورانه دارند، تاکید کرد: باید یک ارتباط دوسویه میان حلقه‌های موثر پژوهش تا محصول برقرار شود. این هدف با کمک شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحقیق و توسعه محقق می‌شود. این مجموعه ها می توانند  با شناختن نیازها و اولویت های صنایع راهکارهای موثر و و مشاوره های تخصصی در پیشبرد پؤوهش ها و تبدیل آنها به فرصت های تولید کارامد بسیار موثر باشند.

 

مدیر ارشد آزمایشگاه سانا گستر، مهمترین نقش شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی را حمایت از آزمایشگاه برای استفاده از تجهیزات به روزتر و فناوری‌های جدیدتر در آزمایشگاه‌ها دانست و گفت: با توجه به اینکه هدف اصلی شبکه آزمایشگاهی حمایت از آزمایشگاه‌ها برای ایجاد رقابتی سالم و سازنده و بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی و افزایش توانمندی علمی آنهاست  لذا عضویت در این شبکه باعث ارتقا فعالیت های آزمایشگاهی و همچنین ارائه خدمات بهتر به مشتری می شود.

 

گفتنی است، شرکت فناوری سانا پژوهش گستر در استان  آذربایجان شرقی استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code